2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
ببخش ناراحتتون كردم... به خدا نميخواستم بيام بگم...ميترسيدم به بقيه استرس وارد بشه ولي باز گفتم بيام ...

اي بابا خيلي ناراحت شدم برات عزيزم الهي كه بعدش  خدا يه فسقلي بهت بده كه اين روزا رو فراموش كني عزيزم ....و خبر مادر شدنت هممونو خوشحال كني

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
دکتر چیزی نگفت فقط گفت وضعیتت خیلی خوبه بعدش هم به منشی گفت تو نامه پذیرش بنویس فریز می شود .من فقط ...

عزیزم تا پانکچر نشی متوجه هایپر شدنت نمیشی سنگینی زیر دلت هم ب خاطر بزرگ شدن تخمدان ها هس و اینکه دکترت گفته فریز شود احتمالا هایپر میشی ک گفته فریز چون من خودمم ب همین شکل بودم ...نگران هایپر شدنت نباش بیمارستان بهت سرم آلبومین میزنن و خیلی بهتر میشی مرخص هم شدی حبوبات و چیزای نفاخ نخور آب زیاد بخور با سفیده تخم مرغ نفخ هم کردی نترس طبیعیه رعایت کنی و داروهات مصرف کنی بر طرف میشه من تا سه روز نفخ بد داشتم ک ب مرور خوب شد....تخمکای زیاد داشتن و نی نی زیاد داشتن این چیزارو هم داره دیگه😜یکی دوماه ک گذشت میری تو سیکل انتقال ب امید خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بهار جون... همه شون كه بهم گفتن روي عصب شنوايي تاثير گذاشته و بهش آسيب زده... گفتن عصب شنوايي ف ...

انشالله ک بهتر میشی گلم ناراحت نباش اصلا .....منم تو سیکل انتقال ک بودم همش احساس میکردم ی چیزی تو گوشم هس حتی ب همسرم گفتم بریم شستشوی گوش ....نمیدونستم چیه ک با این اتفاقی ک برای شما افتاد متوجه شدم برای منم همون بوده و با قطع داروهام خوب شد...تو هم رعایت کن شبا موقع خواب یجوری روی گوشتو بپوشون حتما ک خوب میشی😗اینم ی بوس نقلی ک دلم تنگ شده بود برات

ببخش ناراحتتون كردم... به خدا نميخواستم بيام بگم...ميترسيدم به بقيه استرس وارد بشه ولي باز گفتم بيام ...

خوب کاری کردی گفتی باقی بچه ها هم هوشیار میشن...اصلا ماها هر چی بلدیم و میدونیم باید بیایم اینجا ب همدیگه بگیم ....من با گفته های بچه ها و تجربیاتشون خیلی چیزارو یاد گرفتم ....شماهم خوب میشی عزیزم نی نی دار میشی این وز وز گوشت هم میره پی کارش

سلام بچه ها یه سوال.من 2 سال پیش عمل صری انجام دام و کلا درش آوردم واسه همین باید قرص سیر استفاده کنم  چون چربی م میره بالا با اینکه احتیاط میکنم

بعضی موقع ها ام شوید دم میکردم و میخوردم خیلی تاثیر داشت الان که سیکل آمپول و دارو هام و گفتنید که چیزی استفاده نکنم به نظرتون شوید بازم ضرر دار حداقل چربی م رو کنترل میکرد یا سیر چی بخورم؟؟؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

راستی بچه ها یه چیزی رو چند روزه میخوام بگم فراموش میکنم....کسایی که لووتیروکسین میخورن صبحانه گردو نخورن...بین قرص و گردو حداقل 4ساعت باید فاصله باشه...چون اثر قرص رو کم میکنه...قرص کلسیم هم همین طور بعد لوو نخورید...

من قرصمو7و نیم میخوردم بعد لقمه نون پنیر گردو یک ساعت بعدش میخوردم و بعدم کلسی کر....تو نت زدم دیدم جفتشم تداخل داره...دیگه فاصله میدم و صبحانه هم گردو نمیخورم...گفتم شما هم بدونید

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سپاسگزارم که کمکم کردی می گردم توی صفحات قبلی انشالا پیدا می کنم 

عزیزم پیدا کردی برام شماره صفحه رو پیغام بذار که این دفعه حتما سیوش کنم که کسی از دوستان پرسید شرمندش نشم......

من همیشه این اطللعات مهم رو ثبت میکنم اما بعضا این شیطونک حواس برام نمیذاره فکر میکردم تو نوت بوکم کوپیش کردم اما نبود.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی بچه ها یه چیزی رو چند روزه میخوام بگم فراموش میکنم....کسایی که لووتیروکسین میخورن صبحانه گردو ...

من ديرو رفتم مشاور غدد ٣/٢ دهم شده تيروئيدم به نظرتون واس ميكرو مشكلي پيش نمياره چون فقط قرصمو بيشتر كرد

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
مرسی رز جان که راهنمایی کردی امیدوارم همه چی خوب پیش بره وانتقالم راهم همین ماه انجام بدن اصلا نمیتو ...

عزیزم عجله نکن وقتی دکترت صلاحتو تو فریز میدونه بذار فریز کنن تو هم یه استراحتی میکنی و هورمونا از بدنت خارج میشن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم کار خوبی کردی......

ایشالله به زودی خبر خوب شدنتم میدی......

من ديرو رفتم مشاور غدد ٣/٢ دهم شده تيروئيدم به نظرتون واس ميكرو مشكلي پيش نمياره چون فقط قرصمو بيشتر ...

برا منم همین طوره. و الان تو سیکلم...ولی گفتن مشکلی نیست قرص دادن بهم...در کل بهتره زیر  2باشه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام بچه ها یه سوال.من 2 سال پیش عمل صری انجام دام و کلا درش آوردم واسه همین باید قرص سیر استفاده کن ...

عزیزم با دکترت مشورت کن.......

مطمئنا حواسش به داروهاته و اینکه تداخل نداشته باشن......

من تو سیکلم قرصهای پنتاپرازولم رو با مشورت با هر دو دکترم (زنان و متخصص حلق و گوش و بینیم) داشتم......

راستی بچه ها یه چیزی رو چند روزه میخوام بگم فراموش میکنم....کسایی که لووتیروکسین میخورن صبحانه گردو ...

ممنون که یاداوری کردی......

اتفاقا منم ۴ ساعت فاصله میدادم چون منم یه بار دیدم یه مطلبیو متوجه شدم......

فکر کنم اینجام چند بار مطرح کردم......

منم صبح ۶ قرصمو میخوردم حدودای ده هم صبحونه و بعدشم قرص کلسیم رو میخوردم.....

من ديرو رفتم مشاور غدد ٣/٢ دهم شده تيروئيدم به نظرتون واس ميكرو مشكلي پيش نمياره چون فقط قرصمو بيشتر ...

خوب هنوز بالاست با اینکه نرماله باید زیر ۱/۵-۲ بشه......

اگه دکترت صلاح میدونه یه کم دیگه صبر کن!!!!!!