2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
میدونی اینجا مثل ایران نیست که یه عالمه مرکز رادیولوژی و سونوگرافی و فلان ، دو تا بیمارستان بزرگ دار ...

ایشالا خیلی زود بار دار میشی عشق من

توکل بر خدا

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
من اصلا نمیبینمش که بخوام رعایتش رو بکنم. اما هنوزم با وجود اینکه به شدت دلم شکسته، برا سلامتیش قرآن ...

الهی من فدای دلت بشم، وااااااای خدایاااااا موهای تنم مورمور شد، بدتر از اون بنده خدا که مریضِ اینیه که این حرفو به تو زده، حالا بنده خدا مریضِ تو حال خودش نیست این چرا همچین حرفی زده، مردم حالشون بدِ، لی لا جونم تو هیچ تقصیری در هیچ اتفاقی نداری قربونت برم، به ما ربطی نداره که کسی مریض میشه یا نمیشه فقط چون حسرت بچه داریم یعنی زبونم لال شیطان هستیم، خدا ایشالله این خانوم رو شفا بده، خیلی ناراحت شدم خیلی، خدا ایشالله دامنتو سبز میکنه بزودی خودمون یه جشن عالی برات میگیریم.خودتو ناراحت نکن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره چند ماهی هست. موقع سزارین دکترش گفت کیستت نیست، غیب شده، بعد فرستادنش سونو و ام آر آی، تازه فهمی ...

قربونت برم ، تو باید میبودی که کمکش کنی بری دنبال درمانش، هیچکس مسیول بیماری و ناکامی کسی نیست، دکترش نبودی که اشتباه تشخیص داده باشی، خودتو اصلااااا ناراحت نکن، ایشالله خدا شفا بده، هیچ چیزش به تو ربط نداره ، خدا خودش جواب دل مهربونتو میده.

قربونت برم ، تو باید میبودی که کمکش کنی بری دنبال درمانش، هیچکس مسیول بیماری و ناکامی کسی نیست، دکتر ...

لیلا جان کدوم کشوری؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
الهی من فدای دلت بشم، وااااااای خدایاااااا موهای تنم مورمور شد، بدتر از اون بنده خدا که مریضِ اینیه ...

فدااات عزیزم. به خدا من سر سوزن حسادت تو ذاتم نیست، هرخصلت بدی که داشته باشم این یکی رو خدایی ندارم. همه کسایی که منو میشناسن میدونن اینو. اتفاقا همیشه وقتی به در بسته میخورم برا خودم چندجور تفسیر دارم.یا میگم حتما لیاقت چیزی رو که میخوام ندارم، یا میگم حتما هنوز وقتش نشده، یا هم میشینم فکر میکنم ببینم چه کار بدی کردم که مانع رسیدن من به خواسته ام شده. اصلا به زندگی دیگران خداشاهده هیچ کاری ندارم. فدااات امیدوارم جشن مادر شدن خودتو بگیریم.  

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خانما کسی تو سیکلش دیفرلین داشته؟ میخوام بدونم وقتی یک سومش رو تزریق کنم پریودم چطور میشه؟با قطع ال ...

سلام به همه دوستان ، عزيزم من همين آخرين بار ديفرلين داشتم نصفش رو هيچ تغييري هم در پريودم رخ نداد همون طبق معمول هميشه كه سيكلهام بين ٢٨ تا ٣٠ روز بود پريود شدم .

دلاااااااااااااام به همگی به به چه خبر خوبی بی بی جونم.بتات هزارماشاا...عالییییییییییه دختر.خودتو آ ...

سلام عزيزم ، اينجوري نگو اجباري ، من الان بعضي وقتها حسرت اون روزها رو ميخورم كه چه قدر زياد رابطه داشتيم مخصوصا الان كه توي بارداري براي احتياط رابطه نداريم ، از اين روزهات لذت ببر . 😘😘😘😘

لی لا جونم ممنونم از پیشنهادت و ممنون از اینهمه محبتی که به من داری، خداکنه نتیجه بگیرم اینبار ، حتم ...

فدات لیلا جونم. تا جایی که یادمه مامان به رحمت خدا رفتن.امیدوارم بهشت جاشون باشه. اما من کاملا جدی گفتم، اگه یه زمان به این نتیجه رسیدی که درمانت رو تو ایران دنبال کنی من کارات رو پیگیری میکنم و هماهنگیاش رو برات انجام میدم.

ابن سینا چی فکر کرده همچین رقمی گفته؟  

بیمارستان لاله پانکچر و انتقال با هم 3800 میشه. البته خب داروهاش جداست. ولی کلش تا جایی که من میدونم نهایتا 7،8 تومن با دارو میشه

ایشالله تو هم زود نتیجه بگیری خوشبخت جون، امید به خدا. ایتالیا هستم.

البته امیدوارم تو دلت معجزه اتفاق بیوفته و طبیعی مادر شی عزیزم. 

ایشالله تو هم زود نتیجه بگیری خوشبخت جون، امید به خدا. ایتالیا هستم.

بابا خارجکی مون

انا جون منم می خوام از اول میکرو کنم. چرا اين دو باره دکترم سیکل کوتاه برام انحام ميده کلا تو چهارده ...

عزیزم بهتر و بدتر نداره هر کسی یه سیکلی براش مناسبه......

مثلا سیکل بلند و سیکل کوتاه با سینافکت برا بدن من جواب نمیده و فقط سیکل آنتاگونیست خوب جواب میده......

قرار نیست سیکل همه یه شکلی باشه......

بسته به سونوی اولت دکترت تشخیص میده که چه پروتکلی واست تعیین کنه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گفته بودم یکی از نزدیکام مریض احواله اما نذاشته من برم عیادتش گفته حسودی کرده به من، راستش من همش بر ...

عزیزم بعضیا دوست دارن کمبودا و مشکلاتشونو بندازن گردن دیگران......

بیخیال بهش فکر نکن فقط براش دعا کن حالش زودتر خوب بشه.......

ایشالله اینایی که از شادی دیگران ناراحت میشن و از غمشون خوشحال نه غم داشته باشن نه شادی تو زندگیشون کم بشه اینطوری دیگه انقدر غرق شادی میشن ایشالله دیگه فرصت نمیکنن برا دیگران غم بخوان یا دیگران رو برا غمشون مقصر بدونن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام بچه ها من بايد پس فردا برم سركار به نظرتون هفت و هشت ساعت رو صندلي نشستن اشكال نداره 

چه اتفاقي اگه بيفته قلب تشكيل نميشه

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕