2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
خیلی سخته میدونم. خیلی قسمتاش رو با تمام وجود درک کردم، یه جاهاییش هم نه، مثلا اینکه واسه یه عکس رنگ ...

از دست این دکترا ...دقیقا منم دو سال با ی دکتر فقط کارم ال دی و کلومیفن بود آخرشم خودم دیدم فایده نداره اینجوری ....پیگیری کردم و رفتم پیش طرازی....بعضی چیزارو ما خودمون از دکترا بهتر میدونیم من همین الانشم ی چیزاییو خودم ب طرازی میگم

نه نترس رز، تو بارداری چون پریود نمیشی خیالت تخت کیستت دردسر نمیشه ، فقط باید حواست باشه استراحت کنی ...

گفته بودم یکی از نزدیکام مریض احواله اما نذاشته من برم عیادتش گفته حسودی کرده به من، راستش من همش براش دعا میکنم و قرآن میخونم.دیشب به خانوم برادرش پی ام دادم، حال اینو بپرسم گفتم اگه کاری چیزی داره بگو من انجام بدم، پی ام داد که شرمنده من نمیتونم جواب شما رو بدم، من رو معذور کنید.اگه فلانی بفهمه با شما درارتباطم ازم ناراحت میشه!!!!!!!!!

انگار دنیا رو کوبیدن تو سرم، اصلا انقد حالم بد شد که حالت تهوع گرفتم، تا صبح کابوس دیدم.

اینم بگم ایشون قبل بارداری تومور روده داشته، قبل اینکه باردار شه چندماه خونریزی داشته از روده،هم کم خونی شدید داشته،هم دکترش سونو کرده بود گفته بود کیسته، باردار شو که سزارینت کنم موقع سزارین کیستت رو هم دربیارم چون نوع کیستت فرق داره باید حتما با جراحی دربیاد، بعدم ایشون باردار میشن اما چون نمیدونسته که سرطانه و درمانی نکرده بود، تو این مدت به کبدش هم متاستاز داده. یعنی منطقی هم بخوای فکرکنی از قبل بارداریش مریضه فقط نمیدونسته، من اگر یه درصد حسود هم بودم باز این جریان به من ربطی پیدا نمیکرد.

حالا هم انگار یکی داره ته دلم رو چنگ میزنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از دست این دکترا ...دقیقا منم دو سال با ی دکتر فقط کارم ال دی و کلومیفن بود آخرشم خودم دیدم فایده ند ...

خسته نباشن واقعا، دلمون به کیا خوشه واقعا؟!

گفته بودم یکی از نزدیکام مریض احواله اما نذاشته من برم عیادتش گفته حسودی کرده به من، راستش من همش بر ...

ووووی خدایا

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
الن بچه ش به دنیا اومده؟

آره چند ماهی هست. موقع سزارین دکترش گفت کیستت نیست، غیب شده، بعد فرستادنش سونو و ام آر آی، تازه فهمیدن اصلا از اول هم کیست نبوده، تومور روده بوده. بعد ازش پرسیدن گفت قبل بارداری خونریزی روده داشته و کلی علامت دیگه. ولی فکر میکرده چیزی نیست پیگیری نکرده. حالا انصافا مریضیش به من مربوط میشه؟ تازه بعد سزارینش من کلی بهش اصرار کردم که پیگیری کنه وگرنه تا الانم نفهمیده بود. به خدا کاری نبوده که براش نکرده باشم. اینم از دستمزدم

عزیزم تا جایی که منمیدونم در حالت نرمال اگه یه دیفیرلین رو کامل بزنی ۲۸ روز بعد پری میاد....... یک ...

اه چقد دیر....من باید سه شنبه پری میشدم اینجوری تا جمعه طول میکشه...وای چقدر سخته گذر این روزای تو سیکل بودن و انتقال و انتظار...  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
آره چند ماهی هست. موقع سزارین دکترش گفت کیستت نیست، غیب شده، بعد فرستادنش سونو و ام آر آی، تازه فهمی ...

لی لا جان بی خیال اینجور ادما...بخدا ادم متاسف میشه میبینه تو قرن بیست و یکم چنین ادمایی هنوز وجود دارن...

بیماری چه ربطی به بقیه داره اخه!!!!

شما هم ندید بگیرش بذار تو جهل و  عقاید مسخره خودش بمونه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
آره چند ماهی هست. موقع سزارین دکترش گفت کیستت نیست، غیب شده، بعد فرستادنش سونو و ام آر آی، تازه فهمی ...

خودتا درگر نکن اونم ایشالا خوب بشه

مریضه باید رعایتش رو بکنید

اون شرایطش سخت تره

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
لی لا جان بی خیال اینجور ادما...بخدا ادم متاسف میشه میبینه تو قرن بیست و یکم چنین ادمایی هنوز وجود د ...

آره رز جون، ولی بدجور دلم شکسته، اصلا حالم یه جوریه

خودتا درگر نکن اونم ایشالا خوب بشه مریضه باید رعایتش رو بکنید اون شرایطش سخت تره

من اصلا نمیبینمش که بخوام رعایتش رو بکنم. اما هنوزم با وجود اینکه به شدت دلم شکسته، برا سلامتیش قرآن میخونم

خیلی سخته میدونم. خیلی قسمتاش رو با تمام وجود درک کردم، یه جاهاییش هم نه، مثلا اینکه واسه یه عکس رنگ ...

میدونی اینجا مثل ایران نیست که یه عالمه مرکز رادیولوژی و سونوگرافی و فلان ، دو تا بیمارستان بزرگ داره شهر ما، حالا شهرای بزرگتر بیمارستانهای بیشتری دارن،بعد باید روز اول پریودیت زنگ بزنی ببینه وقت داره یا نه، من یه بار روز اول افتاد شنبه، یه بار افتاد یکشنبه، دو بار بعدیش هم وقت نداشتن هی میگفتن ماه بعد زنگ بزن، منم تو مریضی مامانم بود اومدم ایران مامانم گفت ول کن همینجا انجام بده تهران اینهمه مرکز هست، اتفاقا اومدم سایت از بچه ها پرسیدم دیدم خیلیا کاخ انجام دادن و راضی هستن، اول برای صارم وقت گرفتم بعد بهم زنگ زدن دستگاهشون ترکیده نمیشه منم رفتم کاخ، فقط نتیجه رو فارسی نوشته بودن که یه جورایی صاف شدم تا ترجمه کنم   اینجا هر آزمایشی مثلا سونوگرافی ،رادیولوژی ،سی تی اسکن بهت بدن 3 مدل نوبت دهی داره،کلاس B تا 10 روز انجام میتونی بدی بهت وقت میدن، D باشه تا 30 روز ویزیت متخصص باشه 60 روز ،کلاسP باشه هر وقت دلشون خواست حتی یکسال بعد نوبت میدن .مگر اینکه بری خصوصی پولی بخوای انجام بدی که خب گرونتر میشه.منم اینجا هیچکس رو ندارم که راهنماییم کنه، الان خب یاد گرفتم کجا برم چی به چیه ولی تو ایران فرق میکنه کشور خودته راه و چاه رو بالاخره آدم بلدِ،همسر منم که خودش بنده خدا از کجا این چیزا رو باید میدونست بعدشم طول کشید تا به میکرو راضی بشه خیلی طفلک ناراحت بود. حالا میری نوبت میکرو بهت میدن اگر سنت زیر 40 سال باشه از روزی که بهت میگن میکرو تا نوبتت بشه یکسال و نیم حداقل طول میشکه بعد بهت زنگ میزنن بیا، خلاصه تا به خوردن ال دی برسی میشه یکسال و هشت ماه ، 40 ساله هارو هر 6 ماه میکرو میکنن.خلاصه اینجوریه مگر بری خصوصی میکرو کنی که خیلی گرون دولتی هم 3 بار بیشتر اجازه میکرو نداری بعدش پولی میشه.بعضی دکترا من نمیدونم چه جوری دکتر شدن یعنی عکس رنگی و سلامت لوله ها اولین آزمایش بعد چیزای دیگه واقعا متاسفم برای همچین کسایی که اسم خودشونو گذاشتن دکتر، دکتر زنان من خداییش خیلی خوبِ، همیشه بهم آرامش میده حقیقت رو میگه ولی خیلی مدل خوب، ولی هم خوب کار بلد هم باعث آرامشم میشه.منتهی بازنشسته شده دیگه فقط مطب هست خداکنه زودتر حامله بشم.من از دکترای اینجا واقعا خوشم نمیاد.خدا خودش به هممون یه رحمی بکنه.

من اصلا نمیبینمش که بخوام رعایتش رو بکنم. اما هنوزم با وجود اینکه به شدت دلم شکسته، برا سلامتیش قرآن ...

دلت نشکنه.ببخشش و دلت رو صاف کن.خودتم راحت میشی وقتی بخشیدی.آفرین عزیزم.

لی لا جونم ممنونم از پیشنهادت و ممنون از اینهمه محبتی که به من داری، خداکنه نتیجه بگیرم اینبار ، حتما کاری باشه مزاحمت میشم عزیزم، همین گفتنت آدم دلش شاد میشه ،خیلی مهربونی.من همون اولا مامانم رفت بنده خدا با اون حالش ابن سینا پرسید شماره تلفن گرفت داد من زنگ زدم که هماهنگی کنم، همون که سر یخچال ابن سینا ست دیگه ؟ درسته؟ خلاصه منم زنگ زدم خانوم مسیول بود بهم گفت کل هزینه ات میشه 16 میلیون تومن ، یعنی من شاخام دراومد ، گفتم خیلی زیاد، گفت همینه قیمتش، منم حساب کردم یورو 4 تومن بود میشه 4000 یورو گفتم خب قیمت خصوصی اینجا برام درمیاد چون پول هواپیما هم هست ، بعدا فهمیدم این خبرا نیست دیدن من دارم از اینجا میام یه لحظه فکر کردن بانک یورو داره میاد