2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
خوشبخت جان ازمایش پنجم هم بنظرم پاپ اسمیر میاد که ظاهرا التهاب خفیف نشون داده

تو چقدر جیگری جواب منا میدی عشقم.

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو چقدر جیگری جواب منا میدی عشقم.

قربونت برم عزیزم کاری نکردم...انلاین باشم چیزی بدونم و بلد باشم میگم...برای همین دور هم جمع شدیم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام آره عزیزم از رو ز17 به بعد سینافکت بهم داده تا روز دوم پری باید روزی یه آمپول pergoverisبزنم تا ...

عزیزم پس داروهات اوکی هستن......

سینافکت برا مهار سیستم باروری خودته......

سیکلتم بلنده و ایشالله بهترینا منتظرته......

عزیزم داروهات اوکی هستن نگران نداشتن تخمکم نباش ایشالله کلی تخمک عالی در انتظارته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از روز 17 تا رو ز دوم پری 5 سی سی سوپرفست از روز دوم 2 و نیم سی سی باید بشن تا روز 8 پری قرص لتروفم ...

خیالت راحت عزیزم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لیلا جونم حق داری یه جاهایی آدم هرچقدم قوی باشه کم میاره. اما به نظرم بهترین کار ورزشه. چندروز پیش د ...

لی لا جون ممنونم ازت ، دوست دارم برم دنبال طب سوزنی ولی متاسفانه اینجا الان ماه دسامبر یه چیزی تو مایه های اسفند خودمونه، همه چیز تق و لقِ، مجبورم صبر کنم تا سالِ جدید، حالا تنها راهم دعا کردن و آرامش خواستن از خداست گرچه دلخورم ، خیلی این دکترای اینجا منو سرکار گذاشتن و وقتمو تلف کردن،فقط 3 سال منو تو انتظار گذاشتن از وقتی 35 سالم شد یهو ترس برم داشت الانم که 36 رو گذروندم، از دست این دکترای اینجا خسته ام،باید میکرو کنی میگن برو تا دو سال بعد بیا، واسه یه عکس رنگی خیلی سختی کشیدم تا بتونم وقت بگیرم ، آخرش اومدم ایران رفتم کاخ انجام دادم ، اینجا 4 ماه بود میخواستم نوبت بگیرم، همش وقت تلف کنی،از اونور پولم جور نبود از اونور مامانم مریض هی باید میومدم ایران و برمیگشتم ، بعدم که اینهمه انتظار و آخرش پتک تو سر  حالا گذشته ها گذشته ، خدا بزرگِ، ولی شماها هستین من خیالم راحتِ، تا یه چیزی میشه میدونم عزیزانی دارم که هوامو دارن و همیشه درکنارم هستن واقعا حس خوبیه. 

از التهاب روده هم نگو که میدونم چی میگی ، وای من الان چند سالِ درگیرشم، فقط خداروشکر میکنم یه دردیه که مرض ناجور نمیاره فقط آزار دهنده است .سعی کن غذاهای نفاخ نخوری، ماست برای روده ها خوبه ، ولی شیر نه. ماست انگار التیام میده.

خوبیه اینجا اینه همه هم دردیم و می دونیم وقتی کسی جواب میده چه حس خوبی به آدم دست میده عاشق تک تکتونم

فقط این وسط  کیستم کار دستم نده

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
لی لا جون ممنونم ازت ، دوست دارم برم دنبال طب سوزنی ولی متاسفانه اینجا الان ماه دسامبر یه چیزی تو ما ...

سلام صبح بخیر..من تازه بیدار شدم😆 لیلا جون نمیتونی دو سه ماه بیای ایران بببین پانکچر و انتقال دو سه ماه بیشتر ک طول نمیکشه....پیش طرازی ی خانومه از آلمان اومده بود داشت برای ی خانومه تعریف میکرد ک اومده داروهای تحریکشو گرفته بعد برای پانکچر و انتقال دوباره اومده بود....چقدر اونجا سخته ک میگی واااای ....کاش میشد میومدی ایران

سینافکت نه ببخشید  سوپرفست بود

عزیزم یکین هر دو سوپرفکت و سینافکت.......

سینافکت ایرانیه و سوپرفکم همونه....

لیلا جون،من همیشه معروف بودم به بی خیالی و الکی خوش بودن، کلا روانشناس موفقیت و شادی بودم!،اما تو دو ...

عزیز دلم ، خوبی؟

ممنونم از جوابت، واقعا حالِ این چند سالِ من همینه، بیشتر از 5 سالِ فقط تو راه دکتر و دوا درمون هستم، ولی دقیقا زدی به هدف دوست بیمعرفتم بدجوری دلمو شکسته ، به زور و به کمک همسرم و شماهاست که دارم خودمو جمع و جور میکنم، همیشه اعتقاد داشتم هر سختی که خدا میده بعدش میخواد یه پاداشِ خوب بهم بده ولی الان نمیدونم شایدم نمیخواد ، خیلی خسته ام، خداروشکر به خاطر نعمتایی که بهم داده، این دوستم هم دستش درد نکنه تو شرایط خوبی چاقو رو کرد تو چشم من، تازه داشتم روحیه میگرفتم که دوباره شروع کنم ، کاش نمیرفتم دیدنش،ولی دیگه گذشته ، خدا کنه برای همه ما این معجزه اتفاق بیفته.آمین.

مراقب خودت و نی نی گلت باش.

سلام عزیزم عاخه این لک فقط یکبار نبود ک گلم از دیروز لک بینی هستم

نگران نباش عزیزم........

لک لانه گزینی برا بعضیا یه لکه برا بعضیا چند روز حتی در حد یه خونریزی کم......

لی لا جون ممنونم ازت ، دوست دارم برم دنبال طب سوزنی ولی متاسفانه اینجا الان ماه دسامبر یه چیزی تو ما ...

لیلا جانم همه مون این حالتها و این دلخوری ها از خدا رو تجربه کردیم....تو ماشالا ادم با روحیه ای هستی ولی هر قدر هم قوی باشی بازم این راه فرساینده ست و ادم کم میاره.... سخته در عین اینکه ظاهرا سلامتی مدام تو راه دکتر باشی و در حال و تزریق و غیره....اخرشم که منفی میشه واقعا واویلا میشه درون ادم....

پس حق داریم غر بزنیم شاکی باشیم کم بیارم ناامید بشیم...ولی باید قوی بود تا نتیجه گرفت....

مطمئنم همه مون یک روز مادر میشیم...وقتی که واقعا وقتش برسه....

من هم خیلی نگرانی دارم برای انتقالم خصوصا که بسته اخرمه....ولی همه ش میگم دارم تمام تلاشمو میکنم و هیچ کم و کسری نمیذارم... تهش دیگه فقط و فقط با خداست...انشالله که هیچ کدوممون رو ناامید نمیکنه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
خوبیه اینجا اینه همه هم دردیم و می دونیم وقتی کسی جواب میده چه حس خوبی به آدم دست میده عاشق تک تکتون ...

عزیزم اینجا همه دور هم جمع شدیم ک اگه چیزیو میدونیم بهمدیگه بگیم .....من چند سال بود ک تخمدان راستم کیست ساز بود و من ال دی میخوردم آب میشد ولی کلومفین ک میخوردم باز عود میکرد یعنی دو سال کارم این بود کیست ال دی کلومفین دوباره کیست دوباره ال دی.....ولی دیگه کیست ندارم ب طرازی ک گفتم اینجوری بودم قبلنا گفت لوله راستت هیدروسالپنکس شده ممکنه اون کیسته آب شده و مایع درونش ب داخل لوله راست رفته و اونجا تجمع کرده و یا عفونته و درون لوله راستت هس....در هر حال الان دیگه کیست ندارم و جاشو داده ب هیدرو سالپنکس خان😊

خانما کسی تو سیکلش دیفرلین داشته؟ میخوام بدونم وقتی یک سومش رو تزریق کنم پریودم چطور میشه؟با قطع ال ...

عزیزم تا جایی که منمیدونم در حالت نرمال اگه یه دیفیرلین رو کامل بزنی ۲۸ روز بعد پری میاد.......

یک سوم به اندازه یک سوم سیکل فاصله میندازه......

یعنی اگه ال دی نداشتی و فقط یک سوم دیفیرلین میزدی حدود ده روز بعدش پری میومد.....

ال دی رو هم قطع کنی معمولا ۳ الی ده روز بعد پری میاد....

پس یه چیزی تو این مایه ها خواهد بود با کمی تلرانس.......

حالا ببین بازه مشترکشون کی میشه......

سلام صبح بخیر..من تازه بیدار شدم لیلا جون نمیتونی دو سه ماه بیای ایران بببین پانکچر و انتقال د ...

صبحت بخیر بهار خانوم، چایی رو بزن که آنا جونم هست بچه ها هم دارن میام یه دور همی صفا کنیم.  

بهار، وقت گرفتن اینجا برای یه سونو ساده هم سخته ، مگر اینکه اورژانسی باشه، بدون بیمه هم بخوای بری کلی باید بدی تازه اونم یه هفته بعد نوبت میدن.خلاصه این چیزای اینجا مسخره است، آزمایش خون که میری بدی 3 ساعت طول میکشه، مثل ایران نیست پر آزمایشگاه و مرکز سونو ، البته دکترای اینجا مثل دکترای ایران میلیاردر نیستن، پولدار هستن ولی نه اونقدر، برای همین مراکز خصوصی زیاد نیست چون مالیات بالا باید بدن، از این لجاظ جالب اینکار ولی خب از اونور معطلی زیاد داری.

نمیتونم بیام بهار جون ، میدونی چرا ، چون در حال حاضر اینجا میتونم یه سری هزینه ها رو از بیمه بگیرم ولی اگر بیام ایران هیچ بیمه ای ندارم و گرون درمیاد برام، متاسفانه هممون میدونیم که این راه علاوه بر فشار روانی فشار مالی هم داره برامون.