2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
فدات بشم خیلیم کار خوبی کردین....... منم با نقش خوردن و چایی نوش جان کردن موافقم و خیلیم بهم میاددد ...

فدات شم آنا جون،در خدمت خودت و پرنسست هم هستیم.دور همی با بچه ها میچسبه.  

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آمپول کی تاثیر میکنه و قط میشه؟

بستگی داره عزیزم.......

لک لانه گزینی معمولا یکی دو روز حتی شاید بیشترم باشه.......

بعضیام کلا بارداریشون با لکه مثلا من خودم خونریزیم داشتم و به خاطر هماتوم دو ماه تموم لک داشتم.......

پس فکر بد نکن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشيد من ترشحاتم در بارداري خيلي زياد شده مرتب لباس زيرم خيس ميشه مخصوصا بعد دستشويي كه ميام بيرون ...

عزیزم مال استروژنه که تو بارداری بالا میره.....

من اواخر انقدر عجیب خیس میشد ترسیده بودم فکر میکردم نشتی دارم و اواخر دو سه بار تست آمینوشور دادم اما شکر خدا همچین چیزی نبود......

نگران نباش طبیعیه.....

ولی همون روال رو داشته باش و سعی کن لباستو تند تند عوض کنی.....

من لباس اگه نمیتونستم عوض کنم تند تند پد روزانه عوض میکردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برای لانه گزینی روز ۱۰ دیر نیست عزیزم؟

من خودم روز یازده دوازده لک دیدم که با دو تا آمپولی که از اول داشتم یه شیافم اضافه شد.......

نگار جون عزیزم بله خدارو شکر هستم و ایشالله تا عمر دارم بتونم کنار دوستام باشم....... عزیزم شاید دی ...

انشاءالله 120 سال خوش و سلامت در کنار خانواده گرمت زنده باشی و امیدوارم خدا تعدادتون رو بیشتر کنه،پرنس یا پرنسسی به جمعتون اضافه شه بدون اینکه بخوای دوباره دردسر میکرو بکشی.طبیعی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

عزیزم مورفو و تحرکش برا میکرو خوبه بقیه آیتمام دوستانی که اطلاعات بیشتری تو این زمینه دارن میان راهنمایی میکنن......

اناجون جواب منم بدین...ازمایشوفرستادم تعداددقیق بهم میگین??

عزیزم جواب فرستادم اما وقتی برا عکس رپلای میکنی انگاری لینک سوال نمیاد......

عزیزم ببین مورفولوژی و تحرک خوبه برا میکرو......

بقیه مواردم دوستانی که اطلاعات کاملتری دارن میان میگن...

به نظرم رنگش خاکستری نبایست باشه اما مطمئن نیست......

پ هاش هم فکر کنم نرمال نیست اما بازم میگم من چون رو مورفو و تحرک فقط زوم میکردم اطلاعاتم در همین حده فقط.......

عزیزم جواب فرستادم اما وقتی برا عکس رپلای میکنی انگاری لینک سوال نمیاد...... عزیزم ببین مورفولوژی و ...

مرسی عزیزم...تعدادچقدبود??

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
انشاءالله 120 سال خوش و سلامت در کنار خانواده گرمت زنده باشی و امیدوارم خدا تعدادتون رو بیشتر کنه،پر ...

فدات بشم عزیزم.......

ایشالله همه دوستامون حسابی عیالوار بشن و بیاییم از شیرین کاریاشون بگیم......

من خودم روز یازده دوازده لک دیدم که با دو تا آمپولی که از اول داشتم یه شیافم اضافه شد.......

ممنونم عزیزم ازینکه به همه سوالام دقیق جواب دادی

وقتی لک ها رو دیدم خودمو خیلی باختم

ولی دوستای خوبم همه بهم امیدواری دادن و حالم بهتر شد

خدا برام حفظشون کنه و تنشون سالم

الانم با دیدن جوابی ک دادی ته دلم کمی قرص شد

توکل به خدا

انشاءالله ک پریود نیست

اگر هم بود راضیم به رضای خدا

بچه ها خداروشكر خداروشكر خداروشكر مثبت شدم بتام ١٠٨٦بود اصلا نميدونيد چقد شادم انشالله قسمت همه بشه ...

وای خدا میدونه چقد خوشحال شدم همه صفحات رو چک کردم تا نتیجه رو ببینم ان شالله بسلامتی دوران بارداریتو سپری کنی عزیزم با این بتا حتما دوتا دوقلو ناز داری

خدا کمکم کن
دوستان هرکس میدونه جوابش بهم بگه...تعدادشونمیدونم

عزیزم نفس جون این چکیده برداشت من از آزت......

تعداد ۱۸ میلیون

تحرک تند ۱۲ درصد

تحرک کند ۴۵ درصد

مورفولوژی ۸ درصد

بچه ها خداروشكر خداروشكر خداروشكر مثبت شدم بتام ١٠٨٦بود اصلا نميدونيد چقد شادم انشالله قسمت همه بشه ...

هورااااااااااااا......

عزیزم یک دنیا تبریک ....هزار ماشالا به این بتای عالی....قسمت همه ی منتظرا

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!