2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست

ببین من 2 ماه اچ دی مصرف کردم که کیستم اب بشه که نشد.دکترم گفت این کیست ها وقتی با قرص برطرف نشن با آمپولم بزرگ نمیشه و موقه تخمک کشی برش مداریم.بهم یه بسته اچ دی داد و گفت 16 تاشو بخور و روز 17 بیا که دارو هاتو شروع کنم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون ی مشکلی برام پیش اومده من پردنیزولون مصرف میکردم امروز تموم میشه مصرفش ولی پریود نشدم هنوز .دکتر گفت باید پریود بشی و بیای برا گرفتن استرادیول .حالا چیکار کنم .امروز باید پریود میشدم و نشدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه عزیزم 6 تا دونه داد گفت از روز 2 پری روزی یه دونه بزن

ببین به قول دوستمون دکترت قاطی کرده اطلاعاتت رو اصلا وقتی سونوت میکرد قرار نبوده تخمکی در کار باشه با یکی دیگه قاطی کرده.......

ببین تو تازه باید پریود بشی و از سیکل بعد که آمپولات شروع میشن تخمک و فولیکول میان وسط........

اصلا به خودت استرس نده......

دکترت از ایناست که چند تا چند تا ویزیت میکنه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

منم دیروز رفتم که بهم گفت اوضاع رحمت خیلی خوب نیست و تخمک نداری در حد صفر

و گفت اچ دی ها رو بخورم که 5 تا دگه مونده بود و آمپول و اینا

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
بچه ها البته من کیستم اب نشد و هنوز سر جاشه به نظرتون با این دارو ها که شروع کردم دمنوش رازانه بخور ...

عزیزم نه منم با رز موافقم اصلا نخور......

یه بار دیگه هم سیکلتو مرور کن داروهات رو اشتباه شروع نکنی......

با این حواسی که دکترت داشته بعید نیست اشتباه کنی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببین به قول دوستمون دکترت قاطی کرده اطلاعاتت رو اصلا وقتی سونوت میکرد قرار نبوده تخمکی در کار باشه ب ...

آره ولی با دقت به حرفت گوش میده و وقت میذاره

همین بلا رو سر یکی از فامیلای مام آوردن. دو ماه بعد عروسی خانومش دلدرد میگیره، میبرتش دکتر، دکتره می ...

وای چه فاجعه ای بوده واقعا خدا ازشون نگذره.......

ببین چه زخمی رو دل خانومه مونده که باعث شده زخم خیانت رو بهش بزنن.....

فکرشم آدمو دیوونه میکنه.....

درسته تبرئه شده اما همین که همچین تهمتی بهش زده شده غیر قابل بخششه.......

سلام بچه ها امیدوارم سلامت باشین.من امروز 6روزه از پانکچری که انجام دادم میگذره امروز خونریزی دارم و ...

عزیزم خیلیا بعد پانکچر زود پریود شدن به خصوص کسی که هایپر میشه.......

نگران نباش......

وای چه فاجعه ای بوده واقعا خدا ازشون نگذره....... ببین چه زخمی رو دل خانومه مونده که باعث شده زخم خ ...

صد در صد باهات موافقم. دیگه تبرئه شدن چه فایده داره وقتی اینجور دل آدم بشکنه. دکتره با چنان قطعیتی بهشون گفته بود. اینا هی میگفتن ما دوماهه ازدواج کردیم، دکتره میگفت این خانوم 6 ماهه بارداره!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها خداروشكر خداروشكر خداروشكر مثبت شدم بتام ١٠٨٦بود اصلا نميدونيد چقد شادم انشالله قسمت همه بشه اين شادي 

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕