2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046594 بازدید | 684530 پست

از وقتی اچ دی ها رو میخورم پری م خیلی کم شده ماه گذشته که کلا 3 روز اونم در حد لک

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
هورمون fsh , lh ببین وقتی یائسه بشی fsh خیلی بالا میره....برا تو چنده؟

نمیدونم از کجا باید بفمم.؟

ببخشید من خرم .این چیزا رو نمیدونم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از وقتی اچ دی ها رو میخورم پری م خیلی کم شده ماه گذشته که کلا 3 روز اونم در حد لک

خب برا منم حجم پری خیلی کم شده یک چهارم گذشته هم نیست...در حالی که ذخیره م6 و تنبلی دارم

برو اخرین ازمایشات رو ببین...حتما انجامشون دادی اینارو

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

من تا حالا هر چی آزمایش داشتم و نشون دادم دکترم میگفت خوب همه چیز بعد دیروز یهو  

میزان هورمون محرک فولیکول (FSH)، نیز اغلب در خون اندازه گیری می شود که این تست مشخص می کند آیا خانم نزدیک به مرحله یائسگی است و تخمدان هایش چگونه عمل می کند. هورمون FSH، تخمدان ها را تحریک می کند تا استروژن بسازند، بنابراین زمانی که میزان هورمون استروژن کم شود، بنابراین مقدار هورمون FSH افزایش می یابد.میزان FSH، اگر بیش از 40 mIU/ml باشد فرد در معرض یائسگی است. میزان هورمون های تخمدان مانند استرادیول نیز ممکن است اندازه گیری شود، میزان کم این هورمون (کمتر از 32 pg/ml) نیز می تواند نشان دهنده ی منوپوز یا یائسگی باشد.

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
من تا حالا هر چی آزمایش داشتم و نشون دادم دکترم میگفت خوب همه چیز بعد دیروز یهو    

پس شک نکن اشتباه کرده...حالش بد بوده که اینارو تحویلت داده...برو پیش یه دکتر دیگه ویزیت شو...همه ازمایشاتم ببر....

بچه ها خستم.خیلی خسته و ناامید.خیلی.... سه ماه پشت سر هم قرص ال دی و اچ دی مصرف کردم تا کیستم آب بش ...

سلام عزیزم

خیلی دوست دارم بدونم دکترت کیه 

بببین من فک می کنم ذخیره ت  صفر نیست اون برای خودش گفته چون ذخیره قبلیت خوب بوده و به این زودی پایین نمیاد که 

بدنت به اون دوز دارویی که داده جواب نداده ، باید دوز داروهات بره بالاتر تا تخمک گذاری داشته باشی فقط همین 

امپول پرگوریس روزی دو تا س برات ؟ امپول خیلی خوبیه این 

من با روزی یه دونه ش هشت تا تخمک داشتم و در نهایت هشت تا جنین 

امیدوار باش عزیزم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام عزیزم خیلی دوست دارم بدونم دکترت کیه  بببین من فک می کنم ذخیره ت  صفر نیست اون برای ...

اصلا دارو نداده بهش افسون جون!!!!داشته اچ دی میخورده تازه...پری شه امپول محرک تخمک بزنه....اولین باره چنین چیزی میشنوم

عزیزم ناراحت شدم اما بابت روحیه خوبت بهت تبریک میگم و شک نکن نتیجه تلاشتو به زودی در آغوش خواهی کشید ...

ممنون آنا جان ایشالا بعدعید بایه دکتردیگه شروع میکنم سری قبل خانواده درجریان نبودن مجبور بودم الکی دست به سرشون کنم هرجامیخواستن برن باید بهانه میاوردم واسه نرفتن سخت بود این بار مجبوری گفتم خودمم موافق نبودم

براي هميشه اميدوار عزيز خيلي ناراحتم برام اميدي بود ولي با منفي شدنش منم استرس گرفتم  اميدوارم ...

عزیزم اصلا نگران نباش بااون لک روزهفت من مطمئنم امروز جوابت یه بتای تپل هست من اصلا لک نداشتم بااینکه میدونم خیلیانداشتن اماچون لک ندیدم یه جورایی حس میکردم این بارهم منفیه توکل به خدا

عزیزم وقتی شما قرص میخوری آخه تخمکی وجود نداره که دکترباسونو تشخیص بده ببین شاید شمارو بایکی دیگه اشتباه گرفته فکرکرده داروی محرک تخمک گذاری بهت داده قبلا که اینطور برخورد کرده والا باسونوکه تشخیص یائسه شدن نمیدن دختر خوب من خودم رشتم بیمارستانی هس اینو مطمئن باش اشتباه کرده ببین من تودوران عقد تازه این کیست اندومتریوزی روگرفته بودم رفتم پیش یه دکتر جواب آزهاروهمه باهم میدید خداخیرش نده به مامانم گفته بود مشکوک به حاملگی خلاصه آبرویی ازمابرد با اون دردای شدیدی که من داشتم تایه هفته باید جواب خانواده هم میدادم بااین یه جمله نسنجیدش هنوز نفرینش میکنم

سلام عزیزم خیلی دوست دارم بدونم دکترت کیه  بببین من فک می کنم ذخیره ت  صفر نیست اون برای ...

نه عزیزم 6 تا دونه داد گفت از روز 2 پری روزی یه دونه بزن

بچه ها البته من کیستم اب نشد و هنوز سر جاشه

به نظرتون با این دارو ها که شروع کردم دمنوش رازانه بخورم یا نه ولش کنم؟

بچه ها البته من کیستم اب نشد و هنوز سر جاشه به نظرتون با این دارو ها که شروع کردم دمنوش رازانه بخور ...

به هیچ وجه همراه دارو ها و زمانی که تو سیکل هستی دارو گیاهی مصرف نکن...تاکید میکنم به هیچ وجه...خصوصا رازیانه که پر از هورمونه...