2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
عزیزم مال من ۱۶ شده بود اخیرا با سه تا آمپول هر ده روز شده ۵۰.......

دکتر هم به من گفت هر ده روز، اما داروخونه گفت دوزش ماهی یه دونست، گفت حتما حرف دکتر رو اشتباه فهمیدی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان سبحان جان خوبی عزیزم؟ چقدر خوشحال شدم تیکر بارداری داری عزیز دلم امیدوارم به سلامتی بغلش کنی ...

سلام به همه دوستان ، شادي جون خدا رو شكر من هم خوبم عزيزم ، ان شا الله به زودي ميا با تيكر بارداري و اين روزها ميگذره برات خانمي .

يادمه شما هم رويان ميرفتي ؟ من ديدم اونجا يك سري خودشون پيشنهاد هيسترو و خراش دادن و قبول كردن برو پيش دكترت توي مطب بهش بگو توي پرونده برات بنويسه قبول ميكنن .

سلام به همگی و تبریک به مامانای جدید .  من احتمالا هفته ی دیگه ایشالا انتقالم باشه . چند تا سو ...

سلام عاطي جون ، عزيزم نشاسته رو فكر كنم تا قبل از انتقال با شير و عسل بخوري خوبه كه سرديش رو هم برات بگيره ولي بعد از انتقال ديگه عسل نخور نشاسته رو هم من فقط تا روز ٤ يا ٥ بعد از انتقال خوردم بعدش ديگه از ترس يبوست نخوردم .

آنا جون زنگ زدم مطب با ماما صحبت کردم میگفت اصلا مشکلی پیش نمیاد، با این حال دلم آروم نگرفت اگه اشکا ...

ستايش جون نگران نباش من هم تا هفته ٧ اينا ميخوردم يه دونه ٥٠٠٠٠ ماهي يك بار تازه من ويتامين د فقط كمي پايين بود كه اون هم تا قبل از انتقال نرمال شده بود ولي بهم گفته بودن ماهي يك بار بخورم فقط ويتامين اي و سي هم ميخوردم كه اونها رو بهم تاكيد كردن حتما بعد از انتقال قطع كنم ولي در مورد ويتامين د چنين حرفي نزدن نگران نباش ، من فكر ميكنم آمپولش ضرر بيشتري داره قرص زياد مهم نيست .

سلام عزیزم .....داشتم باقیمانده اثرات منفی شدنمو از بدنم خارج میکردم😂😂😂😂الان پاک پاک شدم اومدم ی ...

سلام عزیزم، خدا رو شکر که پرانرژی اومدی   

پیش به سوی مامان شدن ...  

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
سلام به همه بچه ها من فردا بايد برم ازمايش الان هيچ علامت خاصي ندارم فقط خيلي كم دلم تير ميكشه و يبو ...

سلام عزیزم، از خدا میخوام که هم خودت خوشحال بشی هم ماها رو خوشحال کنی  

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

سلام..وای خانوما من تو سیکل انتقالم ولی دکترم هیچکدوم از ازمایشایی ک شما میگین رو ننوشته واسم جز عکس رنگی و یک آزمایش چکاپ کامل

الان استرسم گرفته چون ی بسته جنین بیشتر ندارم😢😢😢😢😢

سلام بچه ها من دو روز نصفه رفتم اداره فکر کنم نرم. اصلا سردرد شدم نمی شه به تغذیه و... رسید و...

ولی رفتم با مدیرم حرف زدم گفتم سقط قبلی داشتم و الان استراحتی هستم. و... گفت هرجور راحتی می هوای نصفه بیا یا نیا و...

خلاصه مدیرم خوب برخورد کرد.خدا حفظش کنه

اما متلک یود از همکارا شنیدم ها. 

چرا مردم انقدر فضولن انقدر ناراحتم کردن بیشتر از فشار جسمی روحی اذیت شدم

یکی می گه اه فلانی بالاخره باردار شدی دماغت گنده شده و...

هر کی پرسید بارداری گفتم نه.

من واقعا موندم دست زبون مردم 

سلام..وای خانوما من تو سیکل انتقالم ولی دکترم هیچکدوم از ازمایشایی ک شما میگین رو ننوشته واسم جز عکس ...

عزیزم وقتی تو سیکلی دیگه به این چیزا فکر نکن.......

ایشالله کلا به این آزها نیاز نداشتی و قراره بی دردسر مامان بشی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها من دو روز نصفه رفتم اداره فکر کنم نرم. اصلا سردرد شدم نمی شه به تغذیه و... رسید و... ول ...

مهم مرخصیته که اوکی هست به چیزای دیگه فکر نکن.......

چونه ای که عیار نداشته باشه دیگه کاری ازت بر نمیاد جز اینکه گوشاتو ببندی و نشمیده بگیری......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها من دو روز نصفه رفتم اداره فکر کنم نرم. اصلا سردرد شدم نمی شه به تغذیه و... رسید و... ول ...

خداروشكر مديرت ادم خوبيه به نظر منم نري بهتره منم توخونه ام وقتي فكر ميكنم اصلا نميتونم تصورش كنم كار ميرفتم معذرت ميخام فقط روزي چندبار لباس زيرم مرطوب ميشه بايد عوض كنم يهو خارش ميگيرم بايد پماد بزنم يا تهوع يا دستشويي دم به دقيقه بعد امپولا بيحالم مادرشوهرم خدا خيرش بده غذامو ميده يا خونمون هستم