2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
دوستان .سلام ..چیزی که منو خیلی ادیت میکنه ...پروزسترون  هست ..شیاف رو شب میذارم ..فردا سوزش شد ...

عزیزم والا من نجربه شو ندارم ولی برا خارش و التهاب محل تزریق پروژسترون شربت پرومتازین تحویز شده بود........

ماکزیمم یه قاشق در روزه اما من یه قاشق میخوردم تا چند روز دیگه مشکلی نداشتم......

ببین دکترت اجازه میده بخوری یا نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای عزیزم من و دخملم چی بپوشیم؟ این جینگولی که فقط میخواد قر بده...... خاله اجازس دکولته بپوشه؟

دخمل شما گل سرسبد اینجاست ...مختاره هر چی دلش میخواد بپوشه...بقول بهار از این دامن کوتاها که پوشکش پیداست هم میتونه بپوشه  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انای عزیز این ازمایش با amh و fshفرق داره؟ یا همونه؟ 

نه عزیزم فرق داره در مورد گیرنده های amh  و fsh هست و جهش در مورد این گیرنده هارو نشون میده.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه بچه ها من فردا بايد برم ازمايش الان هيچ علامت خاصي ندارم فقط خيلي كم دلم تير ميكشه و يبو ...

خوش خبر باشی عزیزم.......

احتمالا مثل مشکل اسپرمی که اسپرم به مرحله بلوغ نمیرسه تخمک این دوستتم این مشکلو داره....... پس راه ...

دقیقا.تو نت نوشته سیگنالهای ارسالی برای بلوغ تخمک رو دریافت نمیکنه...

نمیدونم درمان داره یا نه...ولی خب ظاهرا احتمال بارداری هم هست منتها خیلی خیلی کم...

حتی نوشته یکی از دلایلش مشکل خودایمنی هم میتونه باشه...برا ایشون ژنی هست مثل مشکل انعقادی ما

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
اونایی ک لایک میکنن بیاین جلووووووووو ماچو بدین ب خاله بهار😘😆خوبین همگی؟ یاس جون لیلای نازنینم لی ...

😘😙😙😙 منم دلم برات تنگ شده بود عزیزم. خداروشکر که با انرژی برگشتی.💪💪❤❤

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
راستی انا جان شما ب 6ب12 رو تا کی داشتی؟تا قبل از سیکلت یا نه قبل از انتقال جنینت؟

عزیزم والا من قرار بود ۳ ماه قبل شروع سیکل داشته باشم اما خوب فاصله شروع داروهام تا شروع سیکل به خاطر بحث لاپراهیسترو زیاد شد یه ماهم تجدید شد  شد ۴ ماه بعدش دیگه دکترم گفت به جای ب۶ و ب۱۲ مولتی دیلی بخور تا شروع سیکل......

من تقریبا  از اردیبهشت شروع کردم ۴ ماه بعدش مولتی دیلی........

بهمن پانکچر شدم و انتقال انجام شد......

دوز آمپول هام 300 هزاره. به نظرت ماهی یکی کافیه؟ یا مکمل هم کنارش بخورم.؟ مکمل مولتی کامپلیت

عزیزم مال من ۱۶ شده بود اخیرا با سه تا آمپول هر ده روز شده ۵۰.......

من تا قبل شروع سیکلم یعنی قبل از تحریک تخمک و پانکچر داشتم

عزیزم ماچچچچچچچچچوووووووو بغلم نیومده واستتتتتتتتتتتت......

گفتم تا دو نشه بازی نشه..........

دامن کوتاه بپوشش ک پوشکش پیدا باشه 😍😆

باچه خاله بهاررررررووش

ممنونم عزیزم انشالله منم نتیجه بگیرم من تا حالا 3بار ای یو ای انجام دادم ولی نشده میگن مشکلی ندارید ...

عزیزم تستهای تکمیلیو حتما بده چون اگه لوله ها بازه و جواب نمیده ممکنه مشکل ایمنی یا انعقادیم باشه......

راستی همسرت کجا آز داده؟

آزمایشگاه مرکز ناباروری انجام داده یا آزمایشگاه معمولی؟

دقیقا.تو نت نوشته سیگنالهای ارسالی برای بلوغ تخمک رو دریافت نمیکنه... نمیدونم درمان داره یا نه...ول ...

کاش بیشتر مشورت کنه شاید راه حلی یا درمانی داشته باشه........

به نظرم نهایت شانسو باید امتحان کنه نشد بره سراغ اهدایی......

انا من انجام بدم اینا رو، به لیست اضافه کنم و بدمشون یا نیاز نیست

عزیزم مگه جنین نداشتی؟

فکر نکنم شامل حالت بشه.......

ظاهرا این دوستمون تخمک بالغ نداشته احتمالا جنینیم نداشته.......

به نظر میاد کسی که جنین داره یا این مشکل رو ندارهیا اگه داره تا این حد نیست.....