2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046792 بازدید | 684548 پست
بچه ها یکی از دوستانم سی سالشه و باردار نمیشه دکترش این ازمایش رو براش نوشته و طبق جواب همین گفته با ...

جالبه پس گیرنده اف اس هاشش مشکل داره......

یعنی با این گفته تخمکاش بالغ نمیشن؟

بذار منم در موردش یه جستجویی میکنم......

اگه منبع موسقی پیدا کردیم واسمون بذار......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اووووووووه پس نزدیکه برم لباس بخرم واسه جشنی ک میخوایم ب زودی برات بگیریم

خدا از دهنت بشنوه...فقط زیاد باز نباشه لباست خوبیت نداره  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
اونایی ک لایک میکنن بیاین جلووووووووو ماچو بدین ب خاله بهار😘😆خوبین همگی؟ یاس جون لیلای نازنینم لی ...

آدم اگه بد هم باشه، اینقد انرژی میدی که دیگه جایی واسه حال بد نمیمونه بهار جون. خوشحالم که خوبی.اینم یه بغل گرم از طرف همه به بهار جون گروه.          

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
جالبه پس گیرنده اف اس هاشش مشکل داره...... یعنی با این گفته تخمکاش بالغ نمیشن؟ بذار منم در موردش ی ...

هیچ توضیحی بهش نداده فقط گفته نارسایی داری باید اهدایی بگیری

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
آدم اگه بد هم باشه، اینقد انرژی میدی که دیگه جایی واسه حال بد نمیمونه بهار جون. خوشحالم که خوبی.اینم ...

فدات عزیزم...چرا بد باشیم چی شده مگه؟ بخند بابااااااا .....به به چه بغل گرمو نرمی😙 مامان جیگر

آنا جان من تاحالا میکرو نکردم. دکترم هم هیچ آزمایش خاصی ننوشت برام  فقط ذخیره تخمدان و پرولاکتی ...

عزیزم خوب منم مثل تو بودم اما خوب آنتی بادیهای رحم با آنتی بادیهایی که مرتبط با سرماخوردگی و... هست فرق دارن......

اما من جات بودم پیگیر میشدم.....

ببین این تستها رو کامل انجام بدی میشن نزدیک یک و خورده ای اما خدای نکرده اگه به خاطر عدم انجامشون یه منفی تجربه کنی عملا ۷-۸ میلیون هدر میره.....

خودت تجربه تلخیو خواهی داشت......

ببین منظورم این نیست که کسی که این تستهارو انجام داده صد درصد + میشه اما لااقل اگه مشکلیو نشون بده از صد درصد - دور میشه....

ببین مثلا یه گوشی میخوایی بخری سعی میکنی گارانتی داشته باشه و یه مبلغی اضافه تر هزینه میکنی که اگه احیانا مشکلی پیش اومد گوشی رو دستت نمونه......

به این تستهام به چشم یه گارانتی نگاه کن که یه سری موارد رو گارانتی میکنه اما خوب هر مشکلیو ساپورت نمیکنه اما لااقل خیلیارو ساپورت میکنه.....

من اگه با تجربه الانم به عقب برمیگشتم حتما این تستهارو انجام میدادم حتی شده آزاد انجامشون میدادم چون من جزء افرادی بودم که مشکل داشتم و بدون حل این مشکلات صد بارم انتقال میدادم منفی میشدم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب منم مثل تو بودم اما خوب آنتی بادیهای رحم با آنتی بادیهایی که مرتبط با سرماهوردگی و... هست ...

پس حتما انجام میدم. راستش بچه های گروه که منفی میشن من اینقد حالم بد میشه و ناراحت میشم که انگار خودم منفی شدم. واسه همین فکر میکنم تحمل آز منفی برام خیلی سخت باشه و روحیه ام رو داغون کنه. پس به قول شما این کارایی که کمک میکنه درصد منفی کم بشه رو میرم انجام میدم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آنا جون زنگ زدم مطب با ماما صحبت کردم میگفت اصلا مشکلی پیش نمیاد، با این حال دلم آروم نگرفت اگه اشکا ...

عزیزم اگه موردی داشت دکترت میگفت نخور باز زنگ بزن اتاق زایمان بگو مستقیم از خود دکتر واست بپرسن......

من فقط حرف دکترمو قبول داشتم و با حرف ماما و منشی و.... قانع نمیشدم......

سوال اورژانسیم بخوایی از دکترت بپرسی بهترین راه همون تماس با اتاق زایمانه!!!!!!

زنگ بزن اتاق زایمان بیمارستان بگو از دکترت واست بپرسن.......

یکم هول بازی در بیار که پیگیر بشن!!!!!!!

دوستان .سلام ..چیزی که منو خیلی ادیت میکنه ...پروزسترون  هست ..شیاف رو شب میذارم ..فردا سوزش شدید ادرار و حتی بی اختیاری  ادرار پیدا میکنم. ...وحشتناک ...کم کم ..طول روز اثرش میره ..صبح هم امپولش  رو میزنم ....محل تزریق قرمز و ملتهب میشه ..وکبود.....چیکار کنم ؟؟؟ شما هم تجربه مشابه منو دارین ؟؟؟

سلام بر سلطان گروه😙منم دلم تنگ شده بود هوارتا...ممنونم عزیزم من انرژیم تموم نمیشه باید ی وقتایی خود ...

ایشالله هیچ وقت انرژیت تموم نشه و وروجکتم مثل خودت پر انرژی باشه که مجبور باشی از برق بکشیش......

من الان پرنسسمو از برق کشیدم انقدر که شیطنت میکنه خسته کوفته میشه......

ایشالله قسمت تک تک دوستای منتظرم بشه......