2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

telegram.me/microinjection

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون یعنی از فردا دارو بهم نمیده که مصرف کنم؟

فکر نکنک داروهای انتقال باشه احتمالا دیفیرلینی سیمافکتی چیزی بده چون اچ دی داشتی فکر نکنم تا قبل پریودی سیکل انتقالت شروع بشه......

تا جایی که من میدونم همزمان با مصرف اچ دی انتقال صورت نمیگیره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پاسخ مرا هم بدهید ای خواهران    

عزیزم منم دارم ال دی میخوام منتها انتقال فریز دارم دو تا از ال دی مونده باید یک سوم دیفرلین رو بزنم تا روز دوم پری داروها شروع بشن...شما هم احتمالا دیفرلین یا سینا فکت داری نهایتش...

البته ویتامینا و اسید فولیک رو هم دارم الان...تقریبا روزی هفت تا قرص

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

سلام.من فردا انتقال جنین دارم خدا بخواد

دعا کنید نتیجه بگیرم

امشب و چکار کنم که شانس بارداریم زیاد بشه

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
عزیزدلم به سلامتی الهی که انتقال خوبی داری و سال آینده نی نی یا نی نی هات تو بغلتن  مال من چها ...

خب بسلامتی.انشاله که با نی نی هات شب یلداتو سر میکنی.من فعلا انتقال ندارم دکتر گفت دوماه دیگه فعلا سونو شو ببینیم وضعیتت چطوره بعد انتقال میدیم

سلام.من فردا انتقال جنین دارم خدا بخواد دعا کنید نتیجه بگیرم     امشب و چکار کنم که شا ...

عزیزم فقط خودتو بسپار به خدا.......

اگه دکترت اجازه داده امشب ن ز د ی ک ی داشته باشین......

کلا الان فقط باید سعی کنی خودتو آروم کنی.......

حالا با فیلم دیدن، کتاب خوندن، موسیقی گوش دادن، ذکر و قران.......

کلا سعی کن از امروز به بعد این دو هفته خودتو مشغول کنی......

ضمنا خواهشا کارای عجیب غریب نکن و چیزی که تا حالا نخوردیو نخور.......

برات بهترینارو از خدا میخوام.......

عزیزم فقط خودتو بسپار به خدا....... اگه دکترت اجازه داده امشب ن ز د ی ک ی داشته باشین...... کلا ال ...

ممنون عزیزم.

من از بس ذوق بچه دارم از چند روز پیش همش دارم درمورد نی نیم حرف میزنم و ب مثبت بودنش امید دارم😍ان شالله هیشکی ناامید نشه.

دکتر درمورد نزدیکی چیزی نگفت اما تو بعضی تاپیکا خوندم که شب قبل انتقال خوبه.

دیگه توکل ب خدا.

بچه ها التماس دعا.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  

ببخشید شب اول انتقال و ب پهلو بخوابم یا صاف؟مشکلی نداره هرجوری بخوابم؟

دوستاني كه انتقال دارين قبلش ازدكتر بخاين براتون پي ار پي هم انجام بده من بار اخر پي ارپي كردم به تظرم حتي اگر مثبت هم نشه ضرر نداره هزينش براي من شد ٣٥٠خيلي راحت و بدون درده تونت بزنيد اطلاعات بهتري هست

سلام

من آزمایش دادم و متاسفانه منفی بود

خیلی بهم ریختم،از وقتی جواب آزمایش رو گرفتم نمیتونم جلو اشکام رو بگیرم،نمیدونم چیکار کنم

چرا چرا چرا؟

واقعا از نظر روحی شکستم،تحملش برام خیلی سخته

باید چیکار کنم؟

آنا جون چرا لانه گزینی نشد؟چطور میتونم مشکل رو متوجه شم،اینکه ممکنه باز هم انتقال بدم و نشه داره منو میکشه

آنا جون اومدی بهم بگو چه کارهایی بکنم و چی بخورم و چی نخورم که واسه لانه گزینی خوب باشه که قبل از انتقال بعدیم انجام بدم

و اینکه چقدر باید فاصله باشه تا انتقال بعدی؟

ممنونم ازت عزیزم

ممنون عزیزم. من از بس ذوق بچه دارم از چند روز پیش همش دارم درمورد نی نیم حرف میزنم و ب مثبت بودنش ا ...

عزیزم اگه قبل انتقال تزریق رحمی نداری یا منع خاصی نداری فکر کنم بد نیست ن ز د ی ک ی شب قبل انتقال........

ایشالله ذوق زایمان و بغل کردنشونو تجربه میکنی.......

ببخشید شب اول انتقال و ب پهلو بخوابم یا صاف؟مشکلی نداره هرجوری بخوابم؟

هر جور راحتی بخواب......

سخت نگیر اصلا اینطوری حساس میشی......

من شخصا همه جوره خوابیدم اما کلا به پهلو خوابیدنو ترجیح میدم فقط لای پام بالش میذاشتم که کمرم بهش فشار نیاد......

سلام من آزمایش دادم و متاسفانه منفی بود خیلی بهم ریختم،از وقتی جواب آزمایش رو گرفتم نمیتونم جلو اش ...

عزیزم فکر کنم آزهای تکمیلیو انجام داده بودی درسته؟

همون ایمنی انعقادیا منظورمه......

کاریوتایپ چی؟

خیلی واست ناراحت شدم.......

چون میدونم چقدر سر پانکچر اذیت شدی.......