2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
بچه ها کسی هست با ذخیره خیلی پایین تخمدان میکرو کرده  و باردار شده راهنمایی می خوام من 32 ساله ...

آنا جان جواب شمارو داده بودن.این جواب ایشونه.من براتون مجدد کپی کردم گذاشتم:

عزیزم بله داروهای تحریک تخمدانم تاثیر دارن........

اتفاقا شایدم بهترین کار همین بوده که جنینای بهتر و بیشتری داشته باشی و شانست بالا بره.....

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی هست با ذخیره خیلی پایین تخمدان میکرو کرده  و باردار شده راهنمایی می خوام من 32 ساله ...

الی جون عزیزم اخیرا یکی از دوستان میگفت انگاری متد شانگهای برا ذخیره پایین جواب میده.......

ببین تو کانال پیداش میکنی؟

یادمه تو کانال یه چیزایی گذاشتم.....

جواب آنا به سوالتون

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم رژیمت برات مهمه حتی از نتیجه مهمتره پس تا میتونی سفیده تخم مرغ و پروتئین و آب بخور....... ایش ...

بله ممنون عزیزم 

الهی آمین 

خدا به خودت و. خانواده ت سلامتی و شادی توامان بده🙏🙏😍😍😘😘

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
سلام روزتون بخیر مادرهای سخت کوش من از 26 تخمکی که داشتم 8تا جنین شده.فقط گفتن کیفیتشون خوبه.ماهی کو ...

عزیزدلم به سلامتی الهی که انتقال خوبی داری و سال آینده نی نی یا نی نی هات تو بغلتن 

مال من چهارده تا بود. که دوازده تا جنین با کیفیت شدن و سه تاش هم انتقال دادن روز پنج شنبه انتقال داشتم و شب یلدا هم جشن مامان شدنمه

😍😍😍🙏🙏🙏🙏🙏😍😍😍😍😍

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم خوب وقتی تخمک کم باشه ریسکه بخوان بلاست بشه چون وقتی منتظر بمونن بلاست بشن یه سریا ممکنه تو مح ...

اره عزیزم منم میگم نباید منی که سه تا جنین داشتم را بلاست میکردن که یکیش فقط  به اون مرحله برسه نمیدونم چرا این تصمیم را گرفتن 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
من امشب 16 تا قرص اچ دی تمام میشه و فردا صبح باید برم کتر که داروهامو شروع کنم دارو ها رو از کی بای ...

عزیزم احتمالا یه سونو میشی و بعد پریودی تازه سیکل انتقالت شروع میشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام روزتون بخیر مادرهای سخت کوش من از 26 تخمکی که داشتم 8تا جنین شده.فقط گفتن کیفیتشون خوبه.ماهی کو ...

به سلامتی عزیزم.......

مهم کیفیتشونه که شکر خدا خوبن......

ایشالله با اولین انتقالت مامانی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الی جون عزیزم اخیرا یکی از دوستان میگفت انگاری متد شانگهای برا ذخیره پایین جواب میده....... ببین تو ...

آری بهم گفتند روش شانگهای یا دابل پانکچر هست . توی دو مرله تخمک کشی می کنند . 

اما دکتری پیدا نمیکنم  انجام بده . 

فقط توصیه به تخمک اهدایی می کنند .  

افوض امری الی الله ان الله بصیروا بالعباد
الی جون عزیزم اخیرا یکی از دوستان میگفت انگاری متد شانگهای برا ذخیره پایین جواب میده....... ببین تو ...

آدرس کانال رو لف می کنی بذاری برام . 

ممنونتم

افوض امری الی الله ان الله بصیروا بالعباد
آری بهم گفتند روش شانگهای یا دابل پانکچر هست . توی دو مرله تخمک کشی می کنند .  اما دکتری پیدا ...

عزیزم بذار ببینم تو نوت بوکم پیدا میکنم اسم دکتر رو......

یادمه یکی از دوستان اسم دکتری که این روشو انجام میده داده بود.......

حالا تو گوگل هم بزن روش شانگهای و نی نی سایت و...... شاید اون صفحه رو که دوستمون پست گذاشته بود پیدا کنی......

منم دارم دنبالش میگردم.......

آدرس کانال رو لف می کنی بذاری برام .  ممنونتم

عزیزم آدرس کانال رو پست بعدی میذارم واست......

من تو کانال گشتم اما ظاهرا در مورد دکتر اطلاعات نذاشتم ولی یادمه یه جایی گذاشتم کوپی اون پست رو......

عزیزم فقط میدونم یه دکتری اینکارو میکنه......

اگه اشتباه نکنم یه چیزی تو مایه های مهناز افشاری بود......

یه چیزی تو این مایه ها.......

کاش صفحات قبلیو بخونی.......

فکر نکنم بیشتر از صد صفحه قبل باشه......