2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
دوستاي خوبم كه باردار شديد هروقت دردي مشكلي داشتيد و دكترتون نبود بيمارستاني كه دكترتون كار ميكنه بر ...

راستی مینو جون احتمالا سردردت به خاطر حذف انوکسان بوده پس اگه دوباره سراغت اومد شانستو با آب خوردن امتحان کن شاید دیگه نیازی به دارو پیش نیاد......

کلا چون انوکسانتو قطع کردی آب زیاد بخور حداقل روزی دو سه لیتر......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها کسی هست با ذخیره خیلی پایین تخمدان میکرو کرده  و باردار شده راهنمایی می خوام

من 32 ساله هستم پریودام منظمه.

ذخیره تخمدانم 0.06 هست.

طبیعی باردار شدم که سقط کردم و لوله ام رو برداشتن . 

الان لوله ندارم . 

دکترا با این ذخیره پایین فقط پیشنهاد تخمک اهدایی میدن. 

آیا کسی بوده با ذخیره پایین مثل من ، میکرو انجام داده باشه،   و نتیجه گرفته باشه .

بارداری طبیعی نه با میکرو  باردار شده باشه. 

لطفا بگه کدوم دکتر رفته؟ 

منو هیچ دکتری قبول نمی کنه یک راست میرن سر تخمک اهدایی. 

دارم دنبال دکتری می گردم که منو با این شرایط میکرو کنه. 

لطفا معرفی کنید 

افوض امری الی الله ان الله بصیروا بالعباد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کیا ای وی اف کردن و باردار شدن و سر کار هم رفتن؟ می خوام در مورد سر کار رفتن نرفتنم تصمیم بگ ...

عزیزم به نظرم تا غربال دوم که احتمالا جفتت بالا رفته سر کار اگه رفتی خیلی خودتو خسته نکن بعدش که جفت بالا رفت راحتتر میتونی بری......

مثلا اگه میتونه پاره وقت برو ببین میتونی یا نه.......

اگه دیدی اذیت نمیشی برو نه که یه مدت دیگه مرخصی بگیر.......

در کل خیلیا سر کار رفتن......

مامان آیدین با دوقلوهاش و شرایطی که داشت سر کار رفت......

فقط چون جفتت پایینه امتحانی برو......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوست جونیا یه سوال داشتم جنین شناس خودش جنین را تصمیم میگیره بلاست کنه یا خودمون باید درخواست ک ...

عزیزم بهتر طبق شرایط تصمیم گرفته بشه.......

مثلا دکتر من یادمه تو میکروی دومم گفته بود باید ببینیم جنینات رشدش چطوره اگه ببینیم شرایطشو داره صبر میکنیم بلاست بشن.......

ببین بلاست بودن و نبودن خیلی آیتم مهمی نیست چون جنینی که بخواد رشد کنه رشد میکنه اتفاقا محیط رحم محیط مناسبتریه تا آنکوباتر......

معمولا جنین بلاست رو وقتی تجویز میکنن که شک کنن که جنین میتونه خودش به مرحله بلاست برسه یا نه......

سلام دوستان یه سوال! در مورد بخش ای وی اف بیمارستان بهمن اطلاعاتی دارین محیطو کارشون و میزان موفقیت ...

عزیزم من اطلاعی ندارم ایشالله دوستانی که تجربه دارن میان اطلاعات میدن.......

چرا بعضی ها را بلاست میکنن بعضی ها سه روزه اخه من کلا چهار تا تخمک نداشتم نباید بلاست میکردن نتیجه ا ...

عزیزم خوب وقتی تخمک کم باشه ریسکه بخوان بلاست بشه چون وقتی منتظر بمونن بلاست بشن یه سریا ممکنه تو محیط انکوباتر به مرحله بلاست نرسن.......

عزیزم من بار سوم که + شدماصلا جنینام بلاست نبودن پس میبینی بلاست بودن ملاک نیست در حالی که بار دوم که منفی شدم بلاست بودن.......

ذهنتو درگیر بلاست بودن نکن.......

پزشک درخواست میکنه بعد جنین شناس با بررسی وضعیت جنینا تایید میکنه که میتونن به بلاست برسن یا نه! ولی ...

عزیزم لیلا جون بهتر میتونه تو تفسیر پاپسمیرت کمک کنه.......

سلام امروز روز۱۴پس ازانتقالم هست صبح بی بی زدم متاسفانه بازهم منفی شد فردامیرم واسه آز ولی هیچ امیدی ...

عزیزم امیدت رو هیچ وقت از دست نده......

ببین ماها همه مامان میشیم.....

دیر و زود داره اما اون روز میاد.....

الی جون عزیزم اخیرا یکی از دوستان میگفت انگاری متد شانگهای برا ذخیره پایین جواب میده.......

ببین تو کانال پیداش میکنی؟

یادمه تو کانال یه چیزایی گذاشتم.....

بچه ها کسی هست با ذخیره خیلی پایین تخمدان میکرو کرده  و باردار شده راهنمایی می خوام من 32 ساله ...

عزیزم جوابتو پست قبلی گذاشتم نمیدونم چرا لینک سوالت نیومد......

یافتم...یعنی سلولهای اندوسرویکال در نمونه موجود بودن و این صحت تست رو نشون میده و نیاز به تکرارش نیس ...

رز جان ، سالمی عزیزم، خیالت راحت، وقتی منفی نوشته یعنی مشکلی نیست، ویروس و مسایل دیگه در ترشح رحمت وجود نداره، خودتم که ترجمه کردی   آفرین.

پاپ اسمیر رو میگن هر سال تکرار کنین ، نه برای اینکه خدای نکرده مشکلی هست برای اینکه بیماریهای زنان خاموش هستن و بدون علامت ولی اگر زود تشخیص داده بشن خیلی راحت میشه درمان کرد . 

رز جان ، سالمی عزیزم، خیالت راحت، وقتی منفی نوشته یعنی مشکلی نیست، ویروس و مسایل دیگه در ترشح رحمت و ...

مرسی لیلای قشنگم...  

منظورم از تکرار نخواستن تکرار همین تست بود ....بله باید سالیانه انجام بشه....

خخخخ  من همه ازمایشاتمو  اینجوری ترجمه میکنم....باید مو به مو بفهمم چی به چیه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
مرسی لیلای قشنگم...     منظورم از تکرار نخواستن تکرار همین تست بود ....بله باید سالیانه ا ...

ماشالا به تو

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

من امشب 16 تا قرص اچ دی تمام میشه و فردا صبح باید برم کتر که داروهامو شروع کنم

دارو ها رو از کی باید شروع کنم و تا چند وقت چطوری هاس/

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان