2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست

سلام ب همه ی دوستای خوبم، از همتون ب خاطر تبریکاتتون تشکر میکنم و امیدوارم خدا به زودی زود این لحظه هارو نصیبتون کنه و اونایی هم ک باردارن به سلامت نی نی هاشونو بغل بگیرن

لیلا جون قربونت برم خیلی ناراحت شدم عجب دوست بی ملاحظه ای داری،اتفاقا همچین افرادی ذهنیت خودشونو به زبون میارن فکر میکنن همه مثل خودشون حسودن، قدیمیا ۷،۸،۱۰ بچه میاوردن انقد فخر نمیفروختن ک این دوست بی جنبه فخر فروشی کرده، لیلا جون مطمئن باش امسال شما هم باردار میشی من دلم روشنه عزیزم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

راستی من همش فوبیای اشعه دارم، تو نت هم ک انقد چیزای وحشتناک در مورد موبایل نوشته ک آدم خوف میکنه گوشی دست بگیره، پریروزم ک رفتم فرودگاه تازه یادم اومد چمدونا از x ray رد میشن پ حتما کل محوطه داخل پر از اشعه اس، 😱 خدا کنه نی نی هامون از هر بلا و‌خطری در امان باشن خیلی چیزارو نمیشه کنترل کرد

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی من همش فوبیای اشعه دارم، تو نت هم ک انقد چیزای وحشتناک در مورد موبایل نوشته ک آدم خوف میکنه گو ...

عزیزم اشعه  X به خط مستقیم تابش میشه. بعدشم همسرم گفت (بهمسرم گفته بودم شما نگران مراکز سونوگرافی هستید که اتاق رادیولوژی هم دارن) بشما بگم فقط مراکز پزشکی هسته ای نرید اونجاها اشعه همه جای مرکز پخش هست و برای باردارها ضرر داره. برای موبایل هم درسته امواجش تاحدودی مضره. سعی کنید موقع مکالمه روی آیفون باشه و به گوش نزدیک نکنید. از اینترنت سیمکارت بجای اینترنت وای فای استفاده کنید. و اگه تلفن خونه تون بی سیم هست عوضش کنید و از گوشیهای ساده رومیزی استفاده کنید. البته سوار هواپیما شدن خودش خطرناکتره بنظرم. البته سعی کنید وسواس بیش از اندازه نداشته باشید. امروزه بخاطر امواج پارازیت ماهواره و وای فای همسایه ها همگی در معرض اینجور امواج هستیم. فکر کنم بدنمون آداپته شده!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام دوستای گلم خوبیییید  امروز صفحه های اخرو چک کردم تا دوستایی ک منتظر جواب از بودن نتیجه رو ...

آره از دارا خبری نشد. یکشنبه فکر کنم آز داشت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
جداً؟ برا من فک کنم داروخانه ایرانی داده

رز 

منم برنامه قرصم مثل شماست .

همون ماه اول  که استفاده کردم از ۳.۷ اومده ۲.۲ 

البته هنوزم  ادامه میدم دکتر  غددم گفته اگه باردار هم شدی باید ادامه بدی 

من از دیروز با قرص تیرویید درگیرم دکتر بهم نگف کامل بخورم یا نصف فقط روش نوشته بجز جمعه و دوشنبه منم کامل خوردم حالا یکشنبه وقت دارم بنظرتون همون یدونه کامل بخورم؟؟؟؟تیروییدم 9/1بود

خدا کمکم کن
عزیزم خوب تشخیص قطعیش با لاپراسکوپیه ولی دکتری که کار و تخصصش تو زمینه آندومتریوزه بسته به شرایط ممک ...

مرسی آناجون از راهنماییتون. برای شما آندومتریوز باعث درد لگن هم شده بود؟ من قبلا سر استخوان لگنم درد مزمن داشت که الان خداروشکر این درد رو ندارم.

من از دیروز با قرص تیرویید درگیرم دکتر بهم نگف کامل بخورم یا نصف فقط روش نوشته بجز جمعه و دوشنبه منم ...

لووتیروکسین چند بود؟ ۵۰ میکروگرم یا ۱۰۰ میکروگرم؟

رز  منم برنامه قرصم مثل شماست . همون ماه اول  که استفاده کردم از ۳.۷ اومده ۲.۲  ...

برا منم 3.5 هستش....بله به منم گفت باید ادامه بدی...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه ها کسی اطلاع داره شهرستانهای دیگه ای وی ای جی رو برای انتقال تایید میکنن یا نه؟

من اهل همدانم زنگ زدم گفت مدارک بیار دکتر ببینه شاید تایید شه....نظرتون چیه؟احتمالش هست یا بی خیالش بشم؟  

یکی از دوستام 6ماه پیش تونسته تایید کنه یه استان دیگه...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
راستی من همش فوبیای اشعه دارم، تو نت هم ک انقد چیزای وحشتناک در مورد موبایل نوشته ک آدم خوف میکنه گو ...

دختر این حرفها چیه؟

به این چیزا فکر نکن.......

دیگه بیشتر از من تو نت نیستی که!!!!!!!!

خیالت راحت انقدر دومون اشعه هست که ایمن شدیم دیگه......

ضد اشعه شدیمممممممم ستایش اشعه جوننننن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم تحرکش بد نیست یعنی خوبه.......

مورفولوژیشم دو درصده که برا میکرو خوبه نگران نباش......

عزیزم کجا آز داده همسرت؟

مرکز ناباروری داده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com