2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
می تونم بپرسم شما چرا سل فری دادین؟ تو غربال اول موردی بود؟ نمونه خون رو می فرستن خارج؟  غربا ...

من ان تی ام ۱.۶ بود ولی فاکتورهای خونیم یه ذره بالا پایین بود ریسک متوسط شدم، بله نمونه رو میفرستن خارج میگن تا دو هفته بعد جوابش میاد ولی مال من یه هفته بعد اومد، 

اتفاقا واسه منم سوال بود ولی هم دکترم و هم آزمایشگاه گفتن دیگه نیازی به غربال دوم نیست،نمیدونم والا!

می تونم بپرسم شما چرا سل فری دادین؟ تو غربال اول موردی بود؟ نمونه خون رو می فرستن خارج؟  غربا ...

ببین به نظرم مامان سبحانم ریسک متوسط شده بود و غربال دوم رو داد،من از ترس اینکه منو نفرسته آمینوسنتز خودم دادم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ضخامت اندومتر مناسب چه مقدار هست؟

به جدول زیر توجه کنید :
اندازه ها بر حسب میلی متر و بر اساس اندازه گیری دو لایه آندومتر (Double Layer) می باشد.

روز ۴-۱ سیکل ۴-۲ میلی متر
روز ۱۰-۵ سیکل ۸-۴ میلی متر
روز ۱۷-۱۱ سیکل ۱۰-۶ میلی متر
روز ۲۸-۱۸ سیکل ۱۴-۷ میلی متر

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
آره عزیزم. رفتم برای عکس رنگی  متاسفانه از دکترش راضی نبودم. خیلی بمن استرس داد. درد زیادی ندا ...

الحمدالله مشکلی نداشتی،بعضی دکتر ها نمیدونم چرا اینطور میکنن به جای اینکه با مریض راه بیان و خوش برخورد باشن فقط انرژی منفی به طرف میدن واقعا متاسفم واسشون

تازه اونموقع که فهمید من کیست دارم و اندومتریوز، برگشت بهم گفت میدونی هرگز بچه دار نمیشی، باز من چیز ...

لیلا جونم ناراحت نباش  ، درکت میکنم،حالا خدا رو شکر کسی بوده که جزو خانواده نبوده و میتونی رابطتو قطع کنی،برای من جزو خانواده هستن هیچ با یکیشون تو یه ساختمونم هستیم دقیقا این حرفا رو چند بار شنیدم و دلم شکسته ،ان شاءالله خدا به دلای شکستمون نگاه کنه و ماها هم شاد بشیم...  

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
لیلا جونم ناراحت نباش   ، درکت میکنم،حالا خدا رو شکر کسی بوده که جزو خانواده نبوده و میتونی را ...

من سختیهایی رو دارم میگذرونم که هیچ وقت تصور نمی‌کردم... امیدوارم به قول حرف بعضیها که میگن وقتی از هر لحاظی سختی داشتی بدون که آخر سختیهاست، امیدوارم همونطور که خدا گفته بعد از هر سختی راحتی هست به زودی برای من و شما دوستای گلم هم خوشی و سلامتی و سعادت رقم بخوره....زود زود...آمین

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
سلام به همه دوستان گلم ، سلام ليلاي عزيزم ، عيد شما و همه دوستان مبارك باشه . ان شا الله به واسطه اي ...

سلام مامان سبحان عزیزم، عیدت مبارک عزیزم، ایشالله خدا همیشه نگهدار نی نی نازت باشه و به سلامتی بغلش کنی. ممنونم از حرفای قشنگ و امیدوار کننده ات مثل همیشه مهربونی ، واقعا جای تاسف برای همچین آدمایی ولی عیبی نداره خدای ما هم هست . میبوسمت عزیزم.  

اين ادم بي شخصيت و سريع بزارش تو بلك ليست گوشي و همچنين زندگيت ليلا جون به حق اين شب  ...

فدات بشم من ، چشم صد در صد همین کارو میکنم، اتفاقا دیشب برای مادرشوهر تعریف کردم گفتم مطمینم اگر تو بودی امکان نداشت اینجوری باهاش رفتار کنی، ولش کن این دخترِ حالش خوب نیست ، جالب اینِ که خودش هم خیلی دست و پا میزد برای باردار شدن، هر دفعه میگفت پس کی نوبت من میشه ، کلی راهنماییش کردم تا بالاخره فهمید باید لاپارا کنه بعد از 2 سال اقدام بی نتیجه ، این بدترِ، چون خودش هم کسیه که به راحتی باردار نمیشده و انتظار کشیده حالا اینجوری میگه دیگه واقعا باید بره توی بلک لیست.

ولی حرفات درست عزیزم خدا فقط خوبیه مارو میخواد. ایشالله همه ماها مادر میشیم. خیلی ممنونم از حرفات و دلگرمیت عشقم .  

دلم بدجوری گرفته امروز، یه دوستی دارم اینجا که همیشه فقط اعصابمو خورد میکرد، امروز دیدمش بهم گفت بار ...

سلام لیلاجون عزیزه دلم....اینایی ک این حرفارومیزنن خودشون حسودن وبی دین...اصن ب همچین کسی نمیشه دوست گفته...توعزیزدل همه ی ماهستی..ایشالابزودی مامان بشی وبچتوبغل بگیری

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
لیلا جان عزیزم کسایی هستن که فکر میکنن اگه زودتر از بقیه بچه دار بشن شاخ غول رو شکستن، اما امثال ما ...

شیرین بانو جان ، دقیقا همینطورِ که میگی ، جالب این که این خانوم خودش 2 سال تو اقدام بوده بعد کلی راهنماییش کردم عکس رنگی انداخت، بعد فهمید چسبندگی داره ، یعنی درست طبیعی باردار شد ولی به هر حال یه مسافتی رو طی کرد بنابراین این نباید اینجوری حرف میزد ، البته مهم نیست دیگه هر کسی به اندازه عقل و شعورش باید ازش انتظار داشت، الهی فدای دلت بشم ، واقعا چه جوری دختر عمه ات دلتو میشکسته، الهی شکر که باردار شدی، ایشالله به سلامتی هم زایمان میکنی، ولی به قول همسر من فقط زاییدن بچه که نیست باید بتونیم خوب هم تربیتش کنیم، ایشالله اونجا برنده باشیم و بتونیم فرزندان خوب و درستکاری تحویل جامعه بدیم، آمین.

بیا بغلت کنم ، با خوندن پستای شماها آدم زود حالش خوب میشه.        

سلام لیلاجون عزیزم خودتوناراحت نکن اعصابتوبه خاطر این جورآدمها اصلا خردنکن خداجای حق نشسته عزیزم توخ ...

سلام به روی ماهت درسا جون، خوشحالم که روحیه ات تقویت شده و به سلامتی داری میری به استقبال نی نی نازت، 

واقعا متاسفم برای مادرشوهرت، از ته قلبم از خدا میخوام که هر چه زودتر باردار بشی و یه نی نی ناز و سالم بهت بده که تمام این ناراحتیات رو فراموش کنی و دلت شاد شاد بشه، متاسفانه اینجور افراد نمیدونن که ماها کاری به زندگی دیگرون نداریم، خب خیلیا طبیعی باردار میشن، ما گناه نکردیم که خواست خدا بوده و حکمتی داره ما خبر نداریم، ولی این دلیل نمیشه به شادی دیگرون کار داشته باشیم، جالب اینجاست من خیلی اوقات تو پستای همه بچه ها دیدم که میگن ایشالله هیچکسی برای داشتن فرزند انتظار نکشه، یعنی ماها هممون دلمون نمیخواد کسی این راه مارو بره بعد ببین دیگرون چه افکاری دارن، 

الهی آمین هر چه زودتر مامان بشی عزیزم و همینطور بقیه دوستان،خدا مارو از شر زبون نیش دار حسودا و بدجنسا در امان نگه داره.آمین.     

ببین به نظرم مامان سبحانم ریسک متوسط شده بود و غربال دوم رو داد،من از ترس اینکه منو نفرسته آمینوسنتز ...

من کلا ریسک پایین بودم . جواب غربالم رو چند صفحه پیش گذاشتم راستش خیلی سر در نیاوردم رنج فاکتورهای خونی چطور بود ی نمودار بود تو محدوده سبز بودم. من نیلو ازمایش خون دادم ان تی ام هم ۱.۸۵ بود. خودم گیجم دکتر لازم دونسته یا من پیشنهاد دادم نوشت. 

از خود نیلو هم پرسیدم  گفت دستگاهشو آوردیم

بچه هااگه تو یکماه دوبارشوهرم ازمایش بده مشکل نداره؟ب این ک تازه داده اعتمادندارم میخام برم جایی دیگ ...

راستش همسر منم اين ماه دوبار ازمايش داد بچه ها گفتن بهتر تو مركز ناباروري ازمايش بدين ولي ما ازمايشگاه معمولي رفته بوديم ب خاطر همين دوجا تست دادم وقتيم از دكتر پرسيدم گفت اگه شرايطش رو رعايت كنه مشكلي نيست

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
دلم بدجوری گرفته امروز، یه دوستی دارم اینجا که همیشه فقط اعصابمو خورد میکرد، امروز دیدمش بهم گفت بار ...

لیلا خانم مطمئن باش دنیا دار مکافاته مخصوصا وقتی دل کسی بشکنی .صبر کن و منتظر باش ببین خدا چطوری جواب همچین آدمایی میده.امیدت بخدا باشه