2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سونو ميكنن و دارو ميدن ديگه و وارد سيكل ميشي

مرسي عزيزم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
سلام. روز هشتمم چهارشنبه میشد. اکثر مراکز سونوگرافی  هم پنجشنبه ها تعطیلن. اینه مجبورم فردا برم ...

سلام ،آره عزیرم کارش خیلی خوبه واسه مردا هم دارو میده اگه بخوای ،منم خیلی دوسش دارم هرکسی هم دیدم رفته پیشش جواب گرفته انشالله توهم جواب میگیری،راستی چی شد عکس رنگیت جوابشو دادن؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمهای عزیز خوب هستید.انشاله همتون سلامت و شاد باشید منم امروز پانکچر شدم 25 تا تخمک گرفتن.ماه ...

عزیزم مبارکه.......

عزیزم بستگی داره.......

اگه بدنت به اندازه ۲۵ تخمک تخمداناتو شارژژژ کرده باشه همه با کیفیت میشن نه کم بیاره کیفیت پایین میاد.......

تو + فکر کن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فعلا تا زمانیکه هستم میام.الان تازه از مطب دکتر غدد اومدم.نوبتم بود.ما احتمالا آخر شب راه بیفتیم.راس ...

نه عزیزم دختر منم اونقدرا که بگی حرف نمیزنه......

تک و توک چند تا کلمه میگه.....

ادای حرف زدنو در میاره مثلا به نظرم میاد جمله هامونو تکرار میکنه ولی نامفهومتر........

مثلا میگه من بپوشم؟

من بخورم؟

من بیام؟

یا یه همچین جملاتی ولی نامفهومتر......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان عزیزم به همه مامانای جدیدمون تبریک میگم البته من یکسالی میشه نیومدم سربزنم احتمال ...

عزیزم مگه میشه فراموشت کنم؟

عزیزم دخملمم خوبه.....

دعا گوی خاله هاشه.......

ایشالله به زودی خبر مامان شدنتو بدی عزیزم.......

سلام سلام

منم امروز با طرازی ویزیت شدم بابت تیروییدم گفت چون انتی تی پی او نرماله مشکلی برای شروع سیکل نداری ولی بهتره روزی نصف قرص لووتیروکسین غیر از پنجشنبه جمعه ها بخوری...

اندومترم روز یازده 6 بود ،خوبه دیگه؟

کیستتم با تمام قوا بدون میلی متری تغییر سرجاش تشریف داره که گفت اشکالی نداره

امپول جی سی اس اف هم بهش گفتم گفت خوبه ،دستورشو داد بصورت داهل رحمی تزریق بشه... ولی بشرطی که اندومترم ضخیم نباشه چون در اینصورت باعث لکه بینی میشه

برای روز 21پریودمم یک سوم دیفرلین داد که بزنم...داروهامم ادامه بدم....

اینم گزارش کامل ویزیت امروز من....  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

آنا جون ی سوال با توجه به شناختی که از طرازی و من داری

امروز ازمایش غربالم رو بردم مطب چون وقتم برای دی ماهه و گفتم دکتر ببینه خیالم راحت شه و اگر نیازه ivig هم برام نسخه کنه بگیرم .ویزیت قبلی ۲۹ ام یود بعدی را داده هفته اول دی به نظر خودم فاصله اش زیاد بود

دیگه رفتم به منشی  گفتم این نتیجه غربال و ivig برام بنویسه

وقتی رفت داحل منم کنار در بودم و در باز بود. دیگه سلام کردم و... رفتم تو گفتم دکتر نتیجه غربال رو اوردم وقتم دو هفته دیگه است  اگر نیاز به سلفری و تست تکمیلی یا سرم هست برام بنویسین و گفتم صدری گفته بگم جفتم پایینه.

دکتر دستور سرم نوشت از اولم گفته بود تا هفته ۱۶ باید بزنی

Nipt  یا سلفری هم نوشت.

کلا مدل من اینه من به دکتر ی چیزهایی رو یادآوری می کنم گاهی قبول می کنه گاهی نه .مثلا پی جی دی جنین رو بیش از ۵ بار گفتم گفت نیاز نیست.

وخودشم گفت غربال خوبه.

من ۳۶ سالمه موقع زایمان می شم ۳۷ .هم صدری هم نیلو پیشنهاد سلفری رو دادن .صدری که قشنگ نوشته در صورت امکان مالی به مادران بالای ۳۵ و... توصیه می شود.

امدم بیرون منشی می گه این ازمایش غربال دومه؟ توضیح دادم یک ازمایش خونه جایگزین امینوسنتز و...

بعد کلی به من می گه تو دنبال درد و مرض می گردی. دکتر نمی نوشت تو مجبورش کردی

حالا واقعا به نظرت دکتر این طوره؟ یا خواسته مطمین تر شه؟ برم انجام بدم؟

من همیشه ی لیست دارم در موردش به دکتر می گم این دارو رو الان سه تا می خورم کم کنم یا نه

فلان ازمایش رو بدم یا نه

ولی کار خودش رو می کنه. منشی خیلی بد برخورد کرد باهام.

سلام ،آره عزیرم کارش خیلی خوبه واسه مردا هم دارو میده اگه بخوای ،منم خیلی دوسش دارم هرکسی هم دیدم رف ...

آره عزیزم. رفتم برای عکس رنگی

متاسفانه از دکترش راضی نبودم. خیلی بمن استرس داد. درد زیادی نداشتم اما دردی در حد پریودشدن بود. من قبلا وقتی درد پریودی داشتم، فشارخونم بالامیرفت. ایندفعه هم همینطور شد. خیلی حالم بد شد. حالت تهوع گرفتم. بعد که اومدیم خونه همسرم فشارموگرفت ۱۲ روی ۸ بود. درحالیکه همیشه فشارمن ۱۰.۵ روی ۶.۵ میشه. به همسرم گفتم حتما اونجا فشارم ۱۳ بوده! البته برخلاف حالم که بد بود، جواب عکسم خوب بود خوشبختانه. نوشته رحم طبیعی و بشکل رتروگراد ماده کنتراست به درون رحم تزریق شد. نقص پرشدگی مرضی در رحم دیده نمی شود. لوله های فالوپ هردو سمت آزاد هستند و کنتراست از هر دو طرف وارد حفره صفاقی شده است.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
به خدا منم بدجنسی نکردم،همسرم از دل من خبر داره که دلش برام سوخت. بگو مرا به خیر تو امید نیست،شر مر ...

عزیزم خیلی سخته آدم از کسی که بهش محبت کرده همچین ضربه ای بخوره. اما روزگار بد به من یاد داده به نزدیکترین دوست حتی فامیلم اعتماد کامل نکنم و فقط اینطور چیزا رو فقط باهمسرم درمیون بذارم. حتی مادرم نمیدونه تو خونه ی ما دقیقا چه خبره! سعی کن دیگه اقدامهاتو یا هر تصمیمی که میگیرین رو به هرکسی نگی. باور کن خیلیا خیلیا ذاتشون رو تو لحظاتی بهت نشون میدن که باورت نمیشه. اینجا همه هم دردیم تو فضای مجازی هیشکی مارو نمیشناسه. برای همین راحت از هم کمک میگیریم. باورت نمیشه بگم هنوز هیچ کس خبر نداره ما خونه مون رو فروختیم و قراره ماه بعد بریم خونه جدید! گذاشتیم موقع اسباب کشی بگیم!! بخاطر اینکه تجربیات زندگیم این درس رو بمن داده که جنبه افراد رو بسنجم. ان شالله دیگه برات پیش نمیاد عزیزم.خدایا قلب آدم مگه چقدر ظرفیت داره که مرتب بشکنه💔

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سل فری ی ازمایش اضافه است ؟ یا اگر اینو انجام بدم مثلا بخشی یا کل غربال دومم حذف می شه هزینه اش چقد ...

به نظر من که به طور کلی برای جایگزینی روشهای تهاجمی مثل آمینوسنتز خوبه ،یعنی تو ریسکای بالا، اینو که بدی دیگه غربالگری دوم رو نمیخواد انجام بدی،واسه من تو آزمایشگاه دنا ( نیلو سابق) شد یک و نیم میلیون،تکمیلی هم هنوز نمیدونم قبول میکنه یا نه

به نظر من که به طور کلی برای جایگزینی روشهای تهاجمی مثل آمینوسنتز خوبه ،یعنی تو ریسکای بالا، اینو که ...

می تونم بپرسم شما چرا سل فری دادین؟ تو غربال اول موردی بود؟

نمونه خون رو می فرستن خارج؟ 

غربال دوم نقص لوله عصبی رو هم می گه. واقعا سل فری جایگزین اون هست؟