2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047234 بازدید | 684581 پست
سلام انا تور ک وبقیه دوستان بدادم برسید دستم به دامنتون  من بنظرم پنج روز تا شش روز دیگه انتقال ...

سلام فكر كنم تزريق عسل به واژن وخوردن عسل و دارچين براي عفونت خوب 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
سلام انا تور ک وبقیه دوستان بدادم برسید دستم به دامنتون  من بنظرم پنج روز تا شش روز دیگه انتقال ...

عزیزم به نظر من حتما از پزشکت بپرس

چون درمان که زیاده ولی دکتر باید باتوجه به شرایط الان شما به کدوم برات مناسبه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدای عفونت میگن عنبر نسا خوبه 

بریز رو ذغال بعد وایسا روش عفونت ازبین میره 

البته من انجام ندادم اما خیلیا میگن خوبه 

درضمن برو ماما حتما که عفونتت تااونروز ازبین بره بگو انتقالم داری

بتادینم میتونی بشینی

ازهمتون بسیار ممنون 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 

سلام آنا جون امروز رفتم پیش صدری

ان تی رو زد ۱.۸۵ فکر کنم خوبه نه؟ طول سرویکس ۳۶. ان بی رو هم نرمال زد

فقط گفت جفتت قدامی هست و خیلی خیلی پایین حتی پرسبد خونریزی و لک نداشتی؟

گفتم اره

بعد گفت اگر  low ریسک در اومدی با توجه به سن nibt هم بده. الان تو برگه می بینم یعنی free cell dna لازمه آیا؟

چی کار باید بکنم؟

عزیزم نزدیک انتقالته به هیچ وجه داروی گیاهی و این جور چیزا استفاه نکن حتی عسل ....الان تو موقعیت حساسی هستی بهتره سر خود کاری نکنی....ممکنه روی ضخامت اندومترت اثر بذاره و تمام زحماتت هدر بره...

بهتره بری همون مرکزی که انتقال داری یا باهاشون تماس بگیری و بپرسی چه کار کنی....یه پماد بهت میدن خودتم مراقب بهداشتت باش...لباس زیرت رو تند تند عوض کن یا نه بهتر از همه بدون لباس زیر باش هوا بهترین درمان عفونته...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم نزدیک انتقالته به هیچ وجه داروی گیاهی و این جور چیزا استفاه نکن حتی عسل ....الان تو موقعیت حسا ...

دستت درد نکنه بسیار ممنون عزیزم

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 

دکتر حسن گنجی‌زاده زواره، با بیان اینکه بانوانی که قصد باردار شدن دارند باید از ۳ ماه پیش از بارداری تست TSH که مهم‌ترین تست تیروئید است را انجام دهند، گفت: باید TSH کمتر از دو یا کمتر از ۱.۸ باشد.

وي افزود: بانوانی که قصد بارداری ندارند، نیازی به قرص لووتیروکسین ندارند اما چنانچه همین افراد تصمیم به بارداری داشته باشند، باید قرص لووتیروکسین مصرف کرده تا TSH مناسب شده و از زمانی که زیر دو آمد هم بهتر است سه ماه بگذرد، سپس اقدام به بچه‌دار شدن کنند.

گنجي زاده گفت: خوردن لووتیروکسین بخصوص در افرادی که سابقه خانوادگی اختلالات تیروئید دارند یا سابقه سقط مکرر دارند، خوردن قرص تیروئید (لووتیروکسین) توصیه می‌شود همچنين، سابقه ناهنجاری‌های مادرزادی در اقوام درجه یک مخصوصا مادری نیز اهمیت دارد.

این فوق متخصص غدد و متابولیسم تاکید کرد: نخوردن قرص به محض آگاهی از بارداری نه تنها درست نیست بلکه تنها دارویی که با بارداری ادامه پیدا می‌کند و حتی دوز دارو تا ۵۰ درصد افزایش می‌یابد، همین لووتیروکسین است.

وی افزود: در طول بارداری روش آکادمیک چک کردن TSH در هر ماه بارداری توصیه می‌شود اما انجام این تست هر هشت هفته یکبار مناسب‌تر است.

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام به همه دوستان ، عزيزم باميه كه عاليه حتما بخور ، سير نخوري بهتره و رب گوجه هم در حد داخل غذا مش ...

مامان سبحان جون بیا دستم به دامنت. بعد روزی پنج تا استرا رفتم دکتر روز چهارده گفت اندمتر پنج... یعنی اصلا پیشرفت نداشتم سه میل داشتم، پنج روز پیش پنج و سه میل بود الان شده پنج و شش ميل.. یعنی این همه دارو هیچ. حالا پنج روز دیگ باز روزی شش تا استرا بهم داده و یک ژل گه بزنم به بازو حالا چرا اینطور شدم بعد هیستزو اینطور شدم.. من اینطور نبودم. چکار کنم روز پنج شنبه ميشه روز نوزده سیکل، اگر کنسل شد ماه بعد هم درمانم همین ميشه؟ شما چه داروهایی گرفتید؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

پس با توجه به مطلبی که بالا گذاشتم انتقال منم کنسل میکنن  

این مورد رو نمیدونستم وگرنه مهر ماه که داروهامو شروع کردم میرفتم ازمایش میدادم و تا حالا نرمال شده بود...

بچه ها امروز روز هشتم انتقالم دل تودلم نیس شیطونه میگه بی بی بذارم اما ازصبح جلوخودمو گرفتم چی کارکنم ازیه طرف کاملا عقلانی میدونم اشتباهه این کار ازطرف دیگه دلم طاقت نداره دوست دارم زودتردوخطه شدنش روببینم احتمالا تافردادووم نیارم فرداصبح حتما میذارم ببینم خداچی میخواد برام دعاکنید

بچه ها امروز روز هشتم انتقالم دل تودلم نیس شیطونه میگه بی بی بذارم اما ازصبح جلوخودمو گرفتم چی کارکن ...

سلام خوبي عزيزم منو شما باهم هستيم شما كجا انتقل داشتي و چند جنين الان علايمي نداري من امروز سرگيجه يه كوچو لو حالت تهوع دارم زياد خوب نيستم 

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕
اره عزیزم  بد ویار بودم  شب چله دوروز قبلش انتقالم بود  چقدر ذوق داشتم  هررو ...

عزیزمی......

خدارو شکر واسه گل پسرت......

ایشالله به درجات و مقامهای بالای علمی و اجتماعی برسه و دومادیشو ببینی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم واسه عفونت اصلا سر خود درمان نکن........

بری دکتر برات پماد میده نگران نباش.......

منم اوایل انتقالم پماد داشتم.......

نگران هیچیم نباش.....

عزیزم برا لانه گزینی اولا استرس رو کم کن........

تغذیه مناسب خودتو داشته باش.......

پودر جوانه گندم هم خوبه تو سوپ و سالاد و هر چیزی که میتونی بخوری بریز......

من سمنو بیشتر میهوردم.....

از گتدم پرک هم زیاد لستفاده کردم تو سوپ......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com