2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
ميشه لطفا جواب اينو بديد من ٢٨ اذر يكشنبه انتقال دادم امروز ١٠ اذر جمعه هست روز چند انتقال ...

امروز روز 13 انتقال شماست. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جان بهتون درخواست دوستي دادم

يه سري سوال داشتم

گفتم اينجا نپرسم

حقيقت من از صفر ميخوام شروع كنم

همه ازمايشا همه چي از اول

ولي واقعا درموندم با كدوم دكتر شروع كنم

هم واسه اسپرم ضعيف  همسرم

هم خودم

من دكترام تا الان

دكتر صارم

افلاطونيان

يوسف نژاد

حيدري كهن بودن

از كجا شروع كنم؟

ممنونم از راهنماییتون خانمهای عزیز.انشاله همتون حاجت روا بشین..وقتی که پانکچر میشم اسپرم مثل زمان از ...

عزیزم سه روز قبل پانکچر دکترت بهت میگه حتما نزدیکی یا به هر نحوی تخلیه اسپرم داشته باشین......

باید ببینی شرایطت چی ایجاب میکنه.......

اگه نزدیکی ممکن نبود به نحوه دیگه ای میشه انجام داد......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ميشه لطفا جواب اينو بديد من ٢٨ اذر يكشنبه انتقال دادم امروز ١٠ اذر جمعه هست روز چند انتقال ...

۱۲ رو تموم کردی وارد ۱۳ شدی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان چه شکی انداختی تو دلم😩

من که به خودمو گفتم خوب تو که نه ماه دیگه نمیتونی رنگ کنی دو ماه دیگه روش.....

آنا جان یه سوال برام پیش اومد  رفتم مرکز صورتحساب گرفتم برای بیمه تکمیلی مون .دیدم توی صورت ...

تو اعتراض کن شاید اشتباه زدن......

آخه یادمه برا منن یه مشکل مشابه این بود مثلا تو هزینه هام هم هپارین حساب کرده بودن هم سلکسان برا روز انتقال و موار مشابه دیگه......

رفتیم اعتراض کردین و مابین تفاوت رو گرفتیم......

من یکی که واقعا ممنونم که سوالای خوبی پرسیدین و از همه که تجربیاتشون رو اینجا انتقال میدن. تو این مد ...

دقیقا بعضا اصلا نمیدونیم سوالمونو چه طور بپرسیم و با سوال دیگران جواب سوال خودمونم پیدا میکنیم......