2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047372 بازدید | 684596 پست
درست ميگيد من كم اوردم فشارهرروز داروها ترس از سقط ديدن خون التماس دعا 

مینو جون ان شالله با قطع سلکسان خونریزیت قطع میشه. راستی شما که گفتی نزدیکی اشکال نداره فقط مواظب باشن عفونت و زخم نگیرن، میشه بگین چه جوری میشه از عفونت و زخم بعد از نزدیکی جلوگیری کرد؟ آخه من دقیقا این مشکلو دارم! باور کن بهداشتو رعایت میکنم و مواردی که همه میگن. اما نمیدونم چرا تاوقتی ببخشید  نزدیکی بدون حفاظت ندارم وضعیتم اوکیه اما در غیر اینصورت عفونت میگیرم! از اردیبهشت امسال چندین بار داروی عفونت و زخم استفاده کردم. خوب شدم، بعد دوباره شروع شده! البته دکترا میگن زخم کوچولو دارم که هی رفع میشه، هی برمیگرده!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مینو جون ان شالله با قطع سلکسان خونریزیت قطع میشه. راستی شما که گفتی نزدیکی اشکال نداره فقط مواظب با ...

عصري سلكسانو قطع كردم به نظرم خون كم تر شد ولي دكتر جديدم راحت ميكفت نه بزن طوري نميشه ولي مال اي وي اف كفت قطعش كن موقع خونريزي حتي اخرين بار كفت نزن نيازي نيس براي عفونت منم اين مشكل رو داشتم با اب نمك يا سركه خودمو ميشستم ولي تودوران انتقال و بعدش خوب نميشه بارهرچي شست منم ادم وسواسي هستم هيلي رعايت ميكردم ولي باز گهگداري پيش ميومد 

عصري سلكسانو قطع كردم به نظرم خون كم تر شد ولي دكتر جديدم راحت ميكفت نه بزن طوري نميشه ولي مال اي وي ...

اگه مشکل انعقادی یا خود ایمنی ندارین لزومی نداره سلکسان بزنین. البته من خودم زیاد سر درنمیارم. فقط امیدورام هیچ کس نیازی نداشته باشه. ان شالله خونریزی لکه بینی دیگه نداشته باشی. ببین عزیزم شما اول راهی. بقول شاعر هنوز گریه اش مانده! من تو بارداری حسرت نشستن و راه رفتن رو داشتم بعد از بدنیا اومدن بچه ام حسرت اینو داشتم یه دیقه پشتم به زمین بخوره و چشمام رو هم بره! خدا تو قرآن سوره احقاف هم فرموده به پدرومادرتان نیکی کنید، بخصوص مادر که با اون سستی که در بارداری داشته شمارو بسختی حمل کرده و بسختی زایمان کرده و سی ماه سختی کشیده که منظور مدت بارداری و شیردهی هست. فکر کنم آیه ۱۴ باشه. من خودم این آیه رو اولین بار قبل از اخبار که یک آیه میذاره، خوندم. و واقعا فهمیدم خدا فقط از حال زن باردار خبر داره! و گرنه دوروبریا همش فکر میکنن آدم ادا درمیاره!

اگه مشکل انعقادی یا خود ایمنی ندارین لزومی نداره سلکسان بزنین. البته من خودم زیاد سر درنمیارم. فقط ا ...

بله يكبار ديگه شنبه با دكتر اوليم مشورت ميكنم كفت قطعش كن نميزنم هروقت ميزنم بعد بيست روز يا يكماه خونريزي ميكنم  بله درسته واقعا ادا نيست سستيه مخصوصا ماها كه باردار يپرخطر داريم

سلام منم10تا میخونم.دعا کنید واسم قراره شنبه برم دکتر اگه مشکلی نباشه ان شالله وقت انتقالم و بگن.واس ...

عزیزم انشالله حاجت روا شی بعد هر بار خواندن کلمه مبین در سوره مبارکه یس حاجتتو از خدا بخواه عزیزم انشالله خدا بهت بچه های سالم وصالح عنایت کنه

هیچوقت با احنق ها وارد بحث نشو،چون اونها چیزی واسه از دست دادن ندارن و تورو تا حد خودشون میارن پایین
بله يكبار ديگه شنبه با دكتر اوليم مشورت ميكنم كفت قطعش كن نميزنم هروقت ميزنم بعد بيست روز يا يكماه خ ...

خدا خودش هواتو داره. اینو گفتم بدونی تنها شما نیستی، همه همین سختیارو کم و بیش تجربه میکنن. برای همین بهشت زیر پای مادرانه. 

ممنونم از راهنماییتون خانمهای عزیز.انشاله همتون حاجت روا بشین..وقتی که پانکچر میشم اسپرم مثل زمان ازمایش باید 4روز ازش گذشته باشه؟اخه وقتی که در حال حاضر نزدیکی نداشته باشم مثلا تا پانکچرم ممکنه 10   15 روز طول بکشه مشکلی برای اسپرم پیش نمیاد؟ ببخشید اینقدر سوال میکنم یکم گیج شدم

ممنونم از راهنماییتون خانمهای عزیز.انشاله همتون حاجت روا بشین..وقتی که پانکچر میشم اسپرم مثل زمان از ...

آره عزیزم...تو آخرین سونو ک بری و روز پانکچر مشخص بشه دکترت بهت میگه که به همسرت بگی خودش خودشو تخلیه کنه

یکی از دلایل اینکه میگن نزدیکی نباشه بخاطر اینه که تو این روزا تخمدان متورم و حساس شده

نميشناسمش كجاست مطبش

بخدا اگر بری پشيمون نمی شی اینقدر باسواد و با حوصله هستش در حد دکتر رزاقی تهران..پهلوان شرقی جفت ساختمان دکتر دیباوند. دقیق اسم ساختمان یادم نیست جفت داروخونه. جفت آزمایشگاه دکتر عماد مستوفی.. بزن تو نت.. شنبه عصر برو پیشش، بعد پشيمون نميشی مطمئن باش 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

خيلي ناراحتم

بي بي  روز ١٣ منفي شد

ديگه با معجزه مثبت ميشم

نگيد زود بوده يا بعضي ها بي بي منفي از مثبت داشتن

چون ميدونم خيلي به ندرت اينجور پيش مياد

بكشنبه از دارم 😞😞😞😞😞😞