2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047702 بازدید | 684621 پست
واي بچه ها كسي بيدار هست؟؟؟ من از درد نفسم بالا نمياد ٣ روزه تخمدون راستم اسپاسمه و تير مي ...

عزیزم اگه ممتده احتیاطا برو اما ترجیحا برو مرکز تحت درمانت.......

هر جایی نرو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون من هشت سیکل اندمتر پنج بود. تا شنبه که باز نوبت سونو زده واسم پنج روز فاصله زمانی هس که ...

ایشالله میکنه عزیزم........

+ فکر کن عزیز دلم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان عزیزتر از جان سلاااااااااااام خوبین همگی مممنونم واقعا از همدردیتون تشکر....من حالم خوبه خوبه خدارو شکر خدا ی روحیه ای ب من داده در حد لالیگا😂 دیروز شوکه بودم خیلی خب طبیعتا بایدم ناراحت میشدم و اشک میریختم مگه میشه آدم ناراحت نشه وقتی فکر میکنی ک وااای دوهفته من از جام تکون نخوردم دولا نمیشدم ی چیزی از زمین میخواستم بردارم با انگشت پاهام میاوردمش بالا هر چی میخواستم بخورم از ترسم اول میزدم نت ک ضرر داره یا نه بعد 12 روز با همسر برم بیرون دست انداز خیابونا با دستم زیر دلم بگیرم ک ی وقت بچه نیوفته آمپولا درد پروژسترون کبودی نافم و از همه مهمتر زحمتایی ک این مدت همسرم با جون و دل برام انجام میداد ....بعد با صلوات و ذکر بری آزمایش بدی و جرات نداشته باشم جوابش ببینم دستام گذاشته بودم رو صورتم از لای انگشتای دستم اون عدد بیریخت میمون😂دیدم ....حالا میشه ناراحت نشد!!! ؟؟؟ خب دیروز گذشت و وصل شد ب گذشته ها و من حالم خوبه خوبه اول اینکه باشگاه ثبت نام میکنم بعد از این پریودی ک بیاد این 10 کیلو اضافه وزن مسخره کمش میکنم

سلام بچه ها

خیییلی داغونم

دیشب دعوای خیلی بدی با همسرم داشتیم. خیلی بد

فشار عصبی خیلی زیادی بهم اومد. حالم خیلی بد بود

نمیدونم ربط داشت یا نه، ولی هر چند دقیقه یکبار یه درد شدید توی لگنم می پیچید و ول میکرد.

روز ششم انتقالم بود. توروخدا دعا کنید روی جنین هام اثر نذاشته باشه 

آنا جون سلام . خوبی عزیزم؟ چه خبر ؟ دخملت چطوره؟ امروز خیلی دلم برات تنگ شده بود، اومدم توی تاپیکت ...

عزیز دلم مگه میشه فراموشت کرده باشم؟

منم دلم برا تک تک دوستان تنگ میشه........

تو چطوری؟

جینگولی چطوره؟

همه چی خوب پیش میره؟

دوستان عزیزم یه خواهش داشتم .  پدرم سالمند هستش و جمعه گذشته خورد زمین و الان پاش نیاز به عمل ...

عزیز دلم ایشالله به زودی بیایی خبر سلامتی بابارو بدی.......

دوستات دعاش میکنن شک نکن........

اینجا یه رابطه زیباتر از رابطه خونی برقراره که همه بی دریغ و صادقانه کنار هم هستن و با شادی هم شاد و با غم هم غمگین میشن........

راستی فکر کنم زایمان کرده باشی یا هنوز مونده؟

دوم اینکه هفته بعد میرم مسافرت ک واقعا احتیاج دارم بهش سوم اینکه من الان دو بسته دیگه جنین دارم و ب هیچ عنوان تا مشخص نشه برام ک مشکل از کجا بوده ک منفی شده انتقالشون نمیدم .....مر مر عزیزم من تشکر میکنم از محبت شما ولی منو ببخش بابت شماره تلفن😚و بحث هیدرو سالپنکس درسته من خودم اولین چیزی ک بهش توجه دارم و حتما پیگیری میکنم این موضوعه برای اینکه روز دوم انتقالم من خارش و سوزش بد گرفتم ولی فکر کردم شاید ب خاطر اون ابزاری باشه ک روز انتقال استفاده کردن ولی سرچ کردم و متوجه شدم ک لوله هیدرو ی مواد سمی از خودش داخل رحم ترشح میکنه ک باعث میشه جنین نگیره ک برم دکتر حتما میگم ک بررسی کنه هر چن ک من عکس رنگیم اوکی بود....و بعد حتما بحث آزمایش روی اسپرم یا آزمایشات مربوط ب جنین همگی از دکترم میخوام ک بررسی کنه و میخوام دفعه بعد هچینگ کنم....این بود از برنامه های آینده من .....بازم مممنونم از شما مامانای زیبای  آینده و مامانای الان.....بهشت درسته زیر پای مادر است ولی شش دانگش زیر پای ماست ک با این سختی داریم مادر میشیم💖

سلام افسون جون خوبی عزیزم. تاجایی که یادمه شما با دکتر عارفی میکرو داشتی. چون چندماه نبودم خبر ندارم ...

سلام ازیتا جون

اره من تیر ماه دومین بسته جنینم و اخرین جنینم رو درواقع انتقال دادم منفی شد 

الانم که دو سه هفته ای هست که پانکچر کردم هشت تا جنین دارم 

ماه بعد می رم برا هیسترو و بعدشم انتقال ان شالله 

شما چطوری خوبی عزیزم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
روزی که خبر زایمانت رو بدی من ذوق مرگ میشم....   انشالله گل پسرات سالم و با دل خوش بیان تو اغو ...

عزیزم ایشالله خدا تو خانهای بعدی برات ارفاق قائل میشه و خیلی راحت میگذرونیشون........

یهو میبینی داری مادر بررگ میشی و نوه ها از سر و کولت بالا میرن.......

سلام من امروز کلی خوشحالم و. پرانرژی رفتم دکتر گفت رحمت عالیه آندومترم هفت بود. و کلی تخمک دوازده و ده میلی داشتم دکتر میگفت زیادن ولی همینطور پشت سرهم هستن نمیشه دقیق تعداد گفت .داروهامم که همون مریونال سه پودر و دو آب و گونادوپین دو. عدد. باهم بود. ستروتاید. هم اضافه شد 😍 

امروز روز ده پریود هستم و. قرار شد شنبه مجدد برم سونو

محتاج دعاتون هستم

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
دوم اینکه هفته بعد میرم مسافرت ک واقعا احتیاج دارم بهش سوم اینکه من الان دو بسته دیگه جنین دارم و ب ...

عزیزم خداروشکر که حالت خوبه....واقعا احسنت برای این روحیه عالی...

من خیلی خیلی حساسم و سریع استرس و غم و فلان میگیرم ولی میکرو قبلم منفی شد بعد یک ساعت حالم خوب شد....شوهرم میگفت شوخی میکنی که میگی منفی شدی مگه میشه منفی شه و تو اینجوری باشی  

انگار خدا بهمون درد رو داده صبرشم داده...انشالله به زودی خبر مادرانگیت رو بدی بهار عزیز....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
بله انا جان قطعا دز داروها متفاوته شما روزی 7تا محرک تخمدان داشتی من روزی 2تا!!!!ولی خب اصول سیکل و ...

بله خوب منطقا باید دز داروهامون خیلی اختلاف داشته باشه وگرنه با دز داروی من تخمدانات لانه زنبوری میشن.......

دریادل جون خیلی برات ناراحت شدم     یه جا دیدم اشاره به هیدروسالپنکس کرده بودی ،می شه ب ...

منم موافقم حتما پیگیر این هیدروسالپینکس باش بهار عزیز.......

من دیرو جواب ازمایشات روتین قبل اتقال رو گرفتم...همه چیز نرماله فقط tsh 3.4 هست که خب رنج نرمالش تا5 ...

عزیزم به نظرم بهتره با دکتر غدد مرکز ویزیت بشی و مشورت بگیری شاید دز داروتو بالا ببره و سیکل رو برات شروع کنن ولی اگ یه ذره هم تردید داشتن اصرار نکن حیف جنیناته.......

عزیزم نیدونی چرا میگن باید زیر ۱/۵ باشه چون جنین تا چند ماه اول غدد تیروئیدش تعطیله و جورشو مادر میکشه و این خودش کم کاری رو تشدید میکنه چه برسه از اول بالا هم باشه.....

ببین مال مناوکی بود زیر ۲ بود بعد بارداریم یهویی شد ۵/۵.....

پس میبینی برا تو بخواد بره بالا ممکنه مرز رو رد کنه و این ممکنه رو جنین اثر منفی بذاره.......

البته اینن بگما مال من که ۵/۵ شد با دو برابر کردن دز داروم سریع پایین اومد.......

پس حتما مشورت کن......