2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047741 بازدید | 684623 پست
لي لا جان شرمنده ولي به من ١ درصد اميدم نيست من دكترم به زور جنين انتقال داد بقدري ميگفت كيفيتش ب ...

انشالله معجزه میشه خدا خیلی بزرگه خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان گلم...متاسفانه آزمایش من منفی شد و تا همین الان داشتم گریه میکردم و امکان اینکه بیام خبر ...

خیلی ناراحت شدم یاد بدبختیه خودم افتادم چه صبری خدا توی وجودم گذاشته بعد 12بار انتقال جنین بازم میگم ثمین ادامه ادامه.  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حالم گرفته،کلی برنامه ریزی کرده بودم اینماه برم میکرو،کلی ذوق داشتم گفتم بالاخره میوفتم تو سیکل،اما انقد کارام زیاده و سرم شلوغه،اینماه رو هم از دست دادم،شش ماهه داروهام همینجوری تو یخچاله.اه اعصابم خورده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
واي عزيزم بغض كردم با حرفات خيلي ناراحت شدم ولي به خدا هر كس داستان زندگي خودشو داره من خواهرا ...

این چه حرفیه عزیزم حتما خدا الان توی وجودت ی کنجد خوشگل گذاشته به قدرت خدا و معجزش امیدوار باش 

سلام به همه دوستان لیلای عزیزم تصمیمی که گرفتی عالیه زندگی کن مگر چقدرقراره زندگی کنیم که تمام زندگی و دغدغه مون شده بچه،این راه واقعا سخته ما هم خیلی بیشترازظرفیتمون داریم تلاش میکنیم انشالله هم همه به نتیجه برسیم ولی نباید به خاطر بچه روانمون رو داغون کنیم و یه وقتی ببینیم زندگی نکردیم و یه روان داغون داریم ولی عوضش بچه داریم به چه بهایی؟؟دارای عزیزم ازصمیم قلبم برات دعا میکنم انشالله که دلت شاد بشه

این ختم یس جریانش چیه؟

💛سلام عزیزم ۱۱۰۰مرتبه خواندن سوره یس به نیت باردارشدنمونه که الان۸۳۰ مرتبه دیگر مونده اگه خواستی تلاوت کنی تعدادشو بهم بگو تا بنویسم زمان هم براش مشخص نکردم 💛

هیچوقت با احنق ها وارد بحث نشو،چون اونها چیزی واسه از دست دادن ندارن و تورو تا حد خودشون میارن پایین
💛سلام عزیزم ۱۱۰۰مرتبه خواندن سوره یس به نیت باردارشدنمونه که الان۸۳۰ مرتبه دیگر مونده اگه خواستی تل ...

شرایط خاصی اگه داره بگو بهم.من 130 تاش رو میخونم.حفظ هستم این سوره مبارک رو. 

از خدا میخوام بهتون آرامش بده تا بتونید. باهاش کنار بیاید .من حتی اون. موقع دوست نداشتم کسی دلداریم ...

خدا به خودت و همسرت عمر با عزت بده و میوه عشقتون رو بذاره بغلتون.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خیلی ناراحت میشم وقتی یکی از بچه ها ناامید میشه .خدا به هممون صبر بده .بچه ها من یکشنبه انتقال داشتم ...

عزیزم آب سرد چرا؟

مواظب باش سرما نخوری.......

آب فقط نباید داغ باشه و توی حموم پر بخار بشه......

یه حموم با آب نیمه گرم جای نگرانی نداره.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شرایط خاصی اگه داره بگو بهم.من 130 تاش رو میخونم.حفظ هستم این سوره مبارک رو. 

💛💛 عالیه خوشا بسعادتتون که حفظین 💛💛

عزیزم انشالله حاجت روا شین 

لطفا بعد از هر بار خواندن کلمه مبین در سوره مبارک یس 💚سبز شدن دامان همه منتظرارو از ذهن بگذرانید 💚

هیچوقت با احنق ها وارد بحث نشو،چون اونها چیزی واسه از دست دادن ندارن و تورو تا حد خودشون میارن پایین
قربونت برم آنا جون. خداروشکر میکنم که این سایت و. این تاپیک در دسترسمون. هست که از غصه هامون کم بشه ...

فدات بشم عزیزم......

کار خوبی میکنی به کسی نمیگی.......

چون هیچ کسی نمیتونه کاری بکنه دیگه در بهترین حالت با نگرانیشون به آدم استرس میدن......

پس همون بهتر که فقط خودت و همسرت بدونین......

اینجام که کلی دوست داری.......

💛سلام از ختم یس برای باردار شدنمون 💜 ۹۳۷ 💜مرتبه دیگر مونده💛🙏

عزیزم لینک بذار دوستان خواستن شرکت کنن!!!!!

واي عزيزم بغض كردم با حرفات خيلي ناراحت شدم ولي به خدا هر كس داستان زندگي خودشو داره من خواهرا ...

فدات بشم عزیزم این چه حرفیه؟

کلی نوه نتیجه خواهی داشت پس فکرای بیخود نکن!!!!!!

💛💛 عالیه خوشا بسعادتتون که حفظین 💛💛 عزیزم انشالله حاجت روا شین  لطفا بعد از هر بار خواندن ...

فدات خدا دامن هممون رو خیلی زود سبز کنه. قبل از اینکه ناامید شیم