2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست

سایت طبایع دات آی آر.......

khavas.tabaye.ir

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین یه توصیه دارمممممممم...... اگه حس میکنی اولای بارداری و انتقالت که ریسک لک و خونریزی و در دستر ...

منم با این موضوع موافقم . منم بهمن پانکچر شدم خیلی عید استرس کشیدم. دم عید اصلا دکتر و... نیست

ماری جان من خیلی ناراحت میشم از حالت میگی....ولی خب شکر خدا تهش شیرینه و به زودی هم سختیات تموم میشه ...

قربونت برم رز عزیز خب قرار نیست همه مثل هم باشن خدا یاره بیکسونه عزیزم انشالله بارداری شیرین و بی دغدغه ای رو طی میکنی و از هر لحظش لذت میبری منکه غیر از حرکت پسرام لذت دیگه ای نبردم اما چون میگذرد غمی نیست منم راستش خیلی کسی رو ندارم پدر و مادرم هر دو فوت کردن فقط یه خواهر دارم که اینقدر سرش پر مشغله هست تو اون روزا که حالم بد بود چند ساعت میومد پیشمو میرفت از صبح تا ظهرا تنها بودم یا تو بیمارستان بستری بودم هیچ شبی هم همراه نداشتم خیلی گریه کردم تو اون روزا اما خدارو شکر گذشت و چیزی نمونده به ارزوی سالها انتظارم برسم همسرم تنها کسی بود که پا به پام بوده و هست خدارو شکر پس نگران نباش عزیزم خدا هوامونو داره بسپار به خودش هیچکس باور نمیکرد من دوام بیارم بخاطر سقط مکرر اما الحمدالله با اونهمه تهوع و استفراغ که داشتم و دارم یه لک ندیدم و خدارو بابت این مسئله هزاران بار شکر میکنم چون واقعا لک دیدن باعث استرس مادر میشه حتی اگه هیچ خطری جنین و تهدید نکنه الانم که سنگین شدم همه کارای خودمو انجام میدم غیر از کارای سنگین البته بیرون نمیرم چون همسرم خیلی نگران میشه اما به امید چند ماه اینده روزارو میگذرونم انشالله که خدا یار و یاور همه مامانا از جمله شما و همه کسانی که قراره مامان بشن باشه امین🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

سلام دوستان گلم...متاسفانه آزمایش من منفی شد و تا همین الان داشتم گریه میکردم و امکان اینکه بیام خبر بدم نداشتم ...من فعلا شرایط روحی خوبی ندارم و میخوام تا ماه آینده ی کم ب خودم استراحت بدم و از این موضوع بچه کناره بگیرم تا شرایطم نرمال بشه...از دوستان عزیزم ک تو این مدت با هم بودیم و همدردی کردیم  کمال تشکر دارم و آرزوی بهترین هارو برای تک تک شما دارم امیدوارم ب زودی زود مامان بشین و دلتون شاد بشه..فعلا تا مدتی خدا نگهدارتون دوستون دارم آرزوی بهترین ها برای شما عزیزان💖

سلام دوستان گلم...متاسفانه آزمایش من منفی شد و تا همین الان داشتم گریه میکردم و امکان اینکه بیام خبر ...

فدات بشم عزیزم.......

خیلی واست ناراحت شدم........

اما بهت قول میدم روزی میاد که وروجک یا وروجکات این تلخی رو برات بی رنگ میکنن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربونت برم رز عزیز خب قرار نیست همه مثل هم باشن خدا یاره بیکسونه عزیزم انشالله بارداری شیرین و بی دغ ...

انصافا ماری جون این لک و خونریزی کل آرامشو از آدم میگیره.......

یادمه یه بار دکترم گفت شانس آوردی ویار نداری وگرنه کافی بود دو تا عوق هم بزنی با این شرایطت دیگه بدترم نیشد.........

پس خدارو شکر که لااقل لک نداشتی چون دیگه زیادیت میشد......

همین ویارت برا هفت پشتت کافی بود.......

سلام دوستان گلم...متاسفانه آزمایش من منفی شد و تا همین الان داشتم گریه میکردم و امکان اینکه بیام خبر ...

خيلي ناراحت شدم بهار جون

چيزي نميتونم بگم

حال چند روز ديگه خودمم احتمالا همينه

😞😞😞😞😞

منم داشتم صفحات قبل رومیخوندم بجایی رسیدم که گفتی فردا یعنی امروز موعد آزمایشت هست. سریع اومدم صفحه آخر و پیامتو دیدم. واقعا از ته قلبم ناراحت شدم. ان شالله بزودی با جواب مثبت دلت شاد میشه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

عزیزم حق داری انشالله به زودی دوباره با انرژی مضاعف بلند میشی و ایندفعه به آرزوی قشنگت میرسی🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

انصافا ماری جون این لک و خونریزی کل آرامشو از آدم میگیره....... یادمه یه بار دکترم گفت شانس آوردی و ...

بله انا جون واقعا خدارو شکر که اینطوری نبودم وگرنه معلوم نبود چه بلایی سرم میومد 

والله بي بي چك چيز بدي نيست وقتي كه جواب منفي قراره باشه

ادم از لحاظ روحي امادگيشو پيدا ميكنه 

بهتر از اون خانومست كه خيلي ريلكس جواب ازمايشو ميده دستت ميگه     منفيههههههه 

حتي اگرم مثبت كاذب نشون بده باز اشكال نداره 

لااقل يه چند ساعت لبخند رو لب ادم ميشينه

به خدا