2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047633 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سري های قبل چطور کنسل می شد؟ ضخامتت چطور ميشد مگه با چه دارو هايي؟ ببخشید البته ها خیلی نگرانم 

عزيزم ببخشيد دير جوابت رو دادم خونه نبودم اصلا آنلاين نشدم ، براي من يك سري كنسل شد كه ضخامت آندومترم تا ٧.٨ هم رفت ولي بعد دوباره بهم گفتن استراديول بخورم دو روز و ژلش رو هم استفاده كردم دوباره كه رفتم ضخامتم كم شده بود شده بود ٦ و گفتن چون روند كاهشي داشته نميشه انتقال داد .

چه روزی فهمیدی ممکن کنسل شه.. بعد تو این پنج روز چقدر زیاد شده؟ من دکتر گفت روزی چهار تا استرا بخور ...

اين سري روزي ٣ تا استراديول ميخوردم از اول روز ١١ اينطورا فكر كنم رفتم ٦ بود بعد دوباره استراديول خوردم تا روز ١٦ فكر كنم شده بود ٦.٥ كه گفتن كم رشد كرده و به احتمال زياد كنسل ميشه دوباره البته همون موقع هم كه ٦.٥ بود سه خطي بود بعد ولي براي اطمينان دوباره سه روز يا ٤ روز استراديول دادن بهم كه همون كارهايي هم كه بهت گفتم انجام دادم كه دوباره روز ١٩ رفتم سونو كه شده بود ٧.٥ كه گفتن چون ٣ خطي هست و روند افزايشي داشته خوبه كه روز ٢١ هم انتقال دادن برام ، يه طورايي من وقتي فهميدم سيكلم دوباره داره كنسل ميشه انگار بي خيال تر شدم و گفتم حتما قسمت نيست و همه چيز رو سپردم به خدا و حتي به همسرم گفتم اگر كنسل بشه سيكلم فعلا براي مدت طولاني اصلا بهش فكر نميكنم و سراغش نميرم و فكر ميكنم همون بي خيالي خيلي بهم كمك كرد .

سلام به دوستاي خوبم  مامان سبحان من استراحتم نسبيه يعني بيشتر خونه هستم ولي راه ميرم يك روز در ...

سلام عزيزم ، من هم استراحتم نسبي هست كارهاي خونه مثل گردگيري و غذا پختن رو خودم آروم انجام ميدم فقط كارهاي سنگين نميكنم و البته من هم زياد بيرون نميرم و مسير طولاني هم اصلا نميرم خيلي خيلي كم .

زوده الان عزيزم من تازه شايد يك هفته باشه كه شكمم يه كم اومده جلو اون هم با لباس بيرون زياد مشخص نيست مگر كسي دقت كنه ، من خودم هم لاغر لاغر نيستم متوسط هستم تا الان هم فقط ٣ كيلو اضافه وزن داشتم .

سلام دوست جونا 

من خیلی گشنه ام میشه مخصوصا شبا ک خوابم چندبار بیدار میشم مامانا شما هم اینطور بودین؟ 

انا جون الان همه چی,میتونم بخورم یا بازم رعایت کنم 

خدا کمکم کن
سلام دوستان. بچه ها من امروز هشت قاعدگی هستم ميخوام انتقال بدم از روز پریود روزی سه تا استرا دیول خو ...

عزیزم دوستان روز ۲۵ هم یادمه انتقال داشتن.......

ببین آب زیاد بخور.......

گوجه بخور......

پیاده روی داشته باش......

ایشالله بدنت به دارو جواب میده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به همه

من تو سیکل آی وی افم و فردا پانکچر دارم

ی سوال برام پیش اومده

من روز شنبه (۸ پریود)ک رفتم سونو دکتر گفت سایز فولیام بین ۱۵ و ۱۷ هست و بعد گفت بدو همین الان آمپول اورگالوتران بزن تا آزاد نشن و بعد بیا تا بهت بقیه داروها و کارایی ک باید کنی رو بگم...منم رفتم طبقه بالای کلینیک آمپول زدم و اومدم ک دکتر برای دو روز بعدش هم(یعنی دیروز و پریروز)روزی یکی اورگالوتران داد ک زدم تا آزاد نشن

حالا سوالم اینه ، من تقریبا دیروز و پریروز (امروز فعلا نداشتم)با عرض پوووووزش ترشح دارم و شفاف هم هست ،حالا همش نگرانم ک نکنه آزاد شده باشن تخمکام؟😞

اینم بگم ک آمپول اویترل رو هم دیشب ساعت ۱۰ زدم

خانوما ضخامت آندومتر چقد باید باشه؟؟

عزیزم معمولا سونوی آخر ضخامت بین ۸ الی ۱۲ خوبه اما کمترم داستیم که انتقال دادن و + هم شدن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به دوستاي خوبم  مامان سبحان من استراحتم نسبيه يعني بيشتر خونه هستم ولي راه ميرم يك روز در ...

عزیزم نگران نباش به این زودیا معلوم نمیشه......

راستی یه پیشنهاد جالب دارم برا مامانامون........

هر هفته یه عکس از خودتون با یه لباس و تو یه پوزیشن و یه نقطه از خونه بندازین.......

خیلی باحال میشه........

من درسته هر هفته نتونستم اما الان برمیگردم نگاشون میکنم ذوق میکنم.......

بچه ها اگر رشد جنين خداي نكرده متوقف بشه علامتي داره به نظرتون من همش فكر ميكنم طوري شده ازبس لاغرم ...

نه عزیزم مگه میشه نفهمی؟

به این چیزا فکر نکن........

اگه خدای نکرده چیزی شده بود معلوم میشد.......

حالت بد میشد.....

سلام دوست جونام....  

درباره سرپرستی بچه های کرماشاه سرچ کردم ،درست نیست پیگیرش نشین و نشرش ندین...اینم لینک متن خبری که خوندم

https://www.salamatnews.com/news/231245/فرزند-خواندگی-یا-کودک-ربایی-شایعه-خارج-کردن-۱۵۰-کودک-از-مناطق-زلزله-زده-صحت-دارد-

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!