2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047676 بازدید | 684621 پست
آنااااااااا من تمام اون روزایی ک انتقال داده بودی خوندم ماشالا چه روحیه خوبی داشتی چقدر قشنگ و خوب م ...

فدات بشم عزیزمممممممم......

لطف داری.......

ایشالله مامان یا بابا شدن دردونه هاتو ببینی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابااااا دلم پوسید ب خداااا😂😂

عصری شوشو اومد با هم عشقولانه برین یه دور کوچیک بزنین حال و هوات عوض میشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از تمام دوستان عزیز و همدردم التماس دعای ویژه دارم    

بهار جون برات دعا میکنم سه شنبه خوش خبر باشی. قوی باش ماشاالله روحیت خیلی خوبه به قول آنا جون برو با شوهر جونت یه چرخی بزنید   

از تمام دوستان عزیز و همدردم التماس دعای ویژه دارم    

بهار جون برات دعا میکنم سه شنبه خوش خبر باشی. قوی باش ماشاالله روحیت خیلی خوبه به قول آنا جون برو با شوهر جونت یه چرخی بزنید   

سلام ممممم به همه دوستان من یه بار ای یو ای کردم ولی منفی شد حالا ماه دیگه دوباره میخوام برم ببینم چ ...

عزیزم به جمعمون خوش اومدی........

ایشالله بهترینا منتظرته و به زودی تو جشن مامان شدنت شرکت میکنیم......

سلام به همگی امیدوارم خبرای خوبی در راه باشه خیلیییی زوووود ان شاءالله.... ی سوال داشتم آنا جون یا ...

منتظر جون براي من هم سفت ميشه ميزنم اونطرف

نيازي به دكتر نيست عزيزم من خيلي هم چربي ندارم❤️

سلام خواهراي خوبم از ابراز محبتت همه تون ممنونم خيلي شما خوبيد دوستتون دارم😘😘😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕

من ديروز رفتم سونو خداروشكرضخامت اندومترم ١٢بود و رحمم خوب بود امروز رفتم prpشدم و انشالله دوشنبه انتقال دارم

فقط برام سرم ivigنوشت پنج گرم 

ميشه در مورد تهيه اون و اگه اطلاع داريد هزينه اش برام توضيح بدين

داروخانه ١٣ ابان برم بيمه تاييد ميكنه از ساعت چند تا چند ميتونم برم؟؟؟

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕