2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047796 بازدید | 684626 پست
اها. ان شالله که با اولین انتقال جنینم جواب بگیرم. انتقال اولتونم بلاستوسیت بود که نشد؟

انتقال اولم سه روزه بودن نه عزیزم بلاست نبودن.......

انتقال سومم هم بلاست نبودن و سه جنین پرسلولی چهار روزه بودن که شکر خدا بار سوم نتیجه گرفتم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان اگه كسي رو ميشناسين كه میخواد از پرورشگاه بچه بیاره اين بچه هاي كرمانشاه رو دارن ميارن گ ...

وای ستایش جون دلم آتیش گرفتتتتتتتتت......

چه قدر راحت سرنوشت این بچه ها عوض شدن.......

من تو کانال میذارم.......

ممنون از کار زیبایی که کردی و اطلاع رسانی کردی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انتقال اولم سه روزه بودن نه عزیزم بلاست نبودن....... انتقال سومم هم بلاست نبودن و سه جنین پرسلولی چ ...

بازم خدارو شکر

خدا بچه تونو حفظ کنه واستون.😘

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
لیلا جان این سوال منم هست ....به ما هم میگن دوروز قبل به جنین شناسی اطلاع بدین جنین هارو دربیارن من ...

والامنم فکر میکردم لااقل یه روز قبل از فریز در میارن......

راستشو بخوایی دقیق پروسشو نمیدونم......

والامنم فکر میکردم لااقل یه روز قبل از فریز در میارن...... راستشو بخوایی دقیق پروسشو نمیدونم......

من مطمئنم قبل انتقال شرایط جنین مشخص میشه، ولی حالا چقدر قبلش از فریز درمیان نمیدونم، بعد آنا جون اصلا نمبشه همون لحظه باشه، جنین بعد فریز باباید تو شرایط مخصوص باشه و داخل کاتتر آماده است.همون که رز میگه،مثلا من برای فریز رفتم قبلش دکتر بهم گفت جنینت خیلی خوب از فریز دراومد .

بعد یه سوال ؛ سیکل بدون ال دی ، چه فرقی داره، دارم تو کانال میخونم البته  😊

انا جان زنگ زدم توکلی جواب داد شکر خدا....گفتم حدودا 13 دی انتقالمه و ویزیت بعدیم دو هفته دیگه ست گف ...

عزیزم والا من دو تا پنج گرمی (یا میلی گرمی واحدش دقیق یادم نیست فقط پنجش یادمه) دو تا پنح بود.......

فقط یه هفته قبل انتقال باید قطع کرده باشی فقط یهویی قطع نمیکنی.......

سه روز یکیش میکنی بعد سه روز نصف بعد سه روزم یه روز درمیان نصف......

خلاصه خودت حساب کن ببین از کی باید شروع کنی به کم کردنش حالا یکی دو روز این ور و اون ور موردی نداره.......

سلام آنا جون . من رو یادتون هست .دیروز پانکچر شدم شوهرم آزواسپرمی بوده اسپرم از بیضه براش گرفتن فر ...

سلام کیمیا جون  دکترتون کی هست ؟

تعداد تخمکت خوبه  نگران نباش ، حتما این ها خوب بودن که برات دراوردن

من هم دو سه هفته قبل پانکچرم بود  که هشت تا تخمک داشتم و اولش نگران بودم ولی دکترم گفت نمیخوام هایپر بشی مث پانگچر قبلیت و دوز داروهامم کم کرد و در عوض کیفیت گفت بره بالاتر اینطوری

خلاصه که هشت تام  حنین شد شکر خدا

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
عزیزم والا من دو تا پنج گرمی (یا میلی گرمی واحدش دقیق یادم نیست فقط پنجش یادمه) دو تا پنح بود....... ...

مرسی اناجون از راهنماییت....پس امروز میرم میگیرم که به موقع شروع کنم...من فکر میکردم شروعش هم باید کم کم باشه....

مثلا میریم دکتر و این همه بدبختی و ازمایش و فلان اخرشم باز بی توجهی میکنن و خودمون باید ببینیم چی به چیه....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

سلام ب همگی....آنا جان من تا دیروز سینه هام سفت و درد میکرد و دیروز حتی حالتای پریودی اما خفیف هم داشتم ولی امروز تقریبا خیلی خیلی کم شده سینه هام دیگه درد نمیکنه نظرت چیه؟روز ۹ انتقالم و امروز روز موعد پریودی منه

بابت تجربه سوم منفیتم خیلی متاسفم...... عزیزم همه چیو بررسی کردی؟ ایمنی؟ انعقادی؟ آندومتریوز؟ ه ...

ایمنی انعقادی آزمایششوندادم 

ولی پردنیزولون و ivigداشتم.

هیسترو و خراش دادم

کاریوتایپ هم ندادیم

چه چیزایی رو بررسی کنم اینبار؟اندومتریوز نیازه بررسی کنم؟پریودی که درد ندارم اصلا

اي واي چه دلشوره اي افتادم

ليلا جون  ورز سفيد جون

فاصله هر بسته كه باز ميكردن ميگفتم خوب نيست تا بعدي كه باز ميكردن بيشتر از ٧ تا ٨ دقيقه نميشد

واقعا يعني چي؟!!!!!

خيلي اعصابم خورد شد

راست ميگيد

يه يخم اينقدر زود ذوب نميشه

كسي چيزي ميدونه بهم بگه