2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047605 بازدید | 684617 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.

من قرار بود روز 18هم پریود بشم برم واسه انتقال

اما هنوز نشدم.

بی بی چک گذاشتم منفی شد.چند روز قرص (مدروکسی پروژسترون)مدفورم5میخوردم الان دیروز تا حالا تموم شدن

باید تا کی صبر کنم تا پری بیاد؟

واینکه این قرص و خوردم واسه انتقال جنین مشکلی پیش نمیاد؟

ببخشید طولانی شد خیلی استرس دارم.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
بچه ها نظرتون در مورد حموم رفتن بعد از انتقال جنین چیه؟ آیا برای جنین ضرر داره ؟ شما روز چندم رفتین ...

عزیزم بهتره بری حموم. چون تو بارداری بخاطر هورمونا، بدن بیشتر مستعد عفونت میشه. عفونت ادراری رو میگم. بهتره هروقت رفتی حموم زیاد طول ندی و مهمتر از همه اینه که با آب ولرم حموم کنی. آب گرم و داغ هست که ضرر داره. نگران نباش حموم دو سه روز یکبار ضرری نداره. اگه دیر بری حموم مجبور میشی بیشتر تو حموم بمونی. آب سرد هم باندازه اب گرم ضرر داره. با آب ملایم بهت قول میدم اتفاقی نمیافته. سه روز بعد از عمل میتونی بری.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
به سلامتی عزیزم مگه سی خیلی ضعیفه؟ من خو انتقالم شامل يه بی، يه سی،، همین.. پس من چی بگم.... شما اول ...

عزیزم فکرتونو درگیر گرید جنین نکنین چون واقعا آیتم مهمی نیست.......

مهم سلامت جنینه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون مرسي عزیزم که تک تک پیام ها مون می خونی جواب ميدي.. تو چقدر خوبی آخه.. تورو خدا واسه ماها آف ...

عزیزم خیلی از دوستامون پرد و آسپرینو داشتن فقط همزمان نخور مثلا یکیو صبح بخور یکی شب خلاصه یه فاصله بده و نگرانم نباش.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون مرسي عزیزم که تک تک پیام ها مون می خونی جواب ميدي.. تو چقدر خوبی آخه.. تورو خدا واسه ماها آف ...

ضمنا عزیزم خیلی لطف داری......

خدا كنه خوب شم، از زندگي سير ميشم با اين درد 😢 تو يه روز ممكنه همه برنامه هاي آدم عوض بشه، ميبيني ت ...

ایشالله خوب خوب میشی عزیزم......

مرسي عزيزم فردا امتحانش ميكنم

پرپر جون ببین من بعد لاپرا دو ماه اول پریودیم همچنان درد رو داشتم و همش نگران بودم نکنه کامل برداشته نشدن......

هر ماه با دکترم تماس میگرفتم و میگفتم هنوز درد رو دارم درسته مثل قبل نبود اما درد داشتم.....

یادمه دکترم گفت خوب اون بافتهایی که برداشتیم هموز التهابات ناشی از اونا و جای بافتها هست که منم رو آوردم به پنیرک.......

دیگه پریود سومم هیچ دردی نداشتم.......

من انتقالم هميشه با بيهوشيه اين سري وقتي لاي در باز شد ديدم ٢ تا خانومه واسه انتقال پاهاشون بالاست ...

عزیزم میدونم خیلی سختی کشیدی......

عزیز دلم ایشالله یکی دو تا از این چهار وروجک تمام خاطرات تلختو ازت میگیره و جاشو با شادی پر میکنه......

من انتقالم هميشه با بيهوشيه اين سري وقتي لاي در باز شد ديدم ٢ تا خانومه واسه انتقال پاهاشون بالاست ...

عزیزم تمرینات کگل خیلی تو بهتر شدنت میتونه کمک کنه و رابطه تون رو بهتر میکنه......

آنا جون میشه این مطلب رو در کانال ریپلای کنید راحت تر پیداش کنیم؟

چشم عزیزم مجدد میذارم......

آنا جون میشه این مطلب رو در کانال ریپلای کنید راحت تر پیداش کنیم؟

عزیزم تو کانال گذاشته بودم مجدد گذاشتم.......

آنا جون من انتقالم زیر بیهوشی هستش،بنظر شما تاثیر منفی داره ؟کاش منم میتونستم بدون بیهوشی انتقال بدم

نگران نباش انتقال با بیهوشی زیاد داشتیم.......

اگه تاثیر منفی داشت دیگه با بیهوشی انتقال نمیدلدنو از بی حسی موضعی استفاده میکردن......