2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست

آناجون. من همونم که همسرم مشکل تحرک داره. فعلا یه هفته ای نمیتونم برم دکتر. اما از فضولی دارم میمیرم. تاجاییکه تونستم صفحات قبلی رو خوندم تا از مراحل میکرو سردربیارم. اما چیزی فعلا دستگیرم نشده. میخواستم بدونم. از وقتیکه بریم دکتر تا زمانیکه دکتر مراحل اصلی لقاح و انتقال جنین رو انجام بده، چه مراحلی رو باید بگذرونیم؟؟ 

مثلا ما که مشکلمون از همسرمه، چه کارایی قبل از شروع مراحل اصلی باید انجام بدیم؟ 

این داروهایی که دوستان راجع بش حرف زدن برای همه باید استفاده بشه؟

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما اين لك لانه گزيني كه ميگن چند روز بعد انتقال اتفاق براي بعضي ها ميوفته؟؟؟؟ امروز زنگ زدم ج ...

به سلامتی عزیزم مگه سی خیلی ضعیفه؟ من خو انتقالم شامل يه بی، يه سی،، همین.. پس من چی بگم.... شما اولین باز انتقال دارید؟ اگر داشتید سری قبل چی بودن منفی شدید؟

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
عزیزم این همون سیلدنافیله....... من نداشتم ولی میدونم خیلیا داشتن....... فکر کنم رو بحث خونرسانی و ...

انا جون مرسي عزیزم که تک تک پیام ها مون می خونی جواب ميدي.. تو چقدر خوبی آخه.. تورو خدا واسه ماها آفریده شک نکن.. عزيزم.. مرسي.. انا ی گلم ميگم من دارم آسپرین میخورم دکتر رزاق گفت احتیاجی نبست ولی دکتر خودم برای انتقال واسم نوشته گفت بخور حالا من دارم میخورم ضرر نداره که؟ بعد پرد هم دارم میخورم آیا درست شنیدم اثر پرد رو خنثی می کنه؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
دقیقا همینه،مال داروهای کوفتیه،اون ال دی خاک بر سر که نگو،من اون دردی که داشتم فکر میکردم.کیست وحشتن ...

خدا كنه خوب شم، از زندگي سير ميشم با اين درد 😢 تو يه روز ممكنه همه برنامه هاي آدم عوض بشه، ميبيني تو رو خدا ؟؟؟خدا كنه بيام دو سه روز ديگه بگم خوب شدم و گذشت 😭

مرسي انا جون اين مطلبو خونده بودم بازم ممنون كه فرستاديد ميخواستم ببينم بچه ها بصورت تجربي ك ...

والا از این لحاظ اگه بخوام جوابتو بدم من روز ۱۱-۱۲ لک داشتم اما اینکه لک لانه گزینی بود یا نه نمیتونم چیزی بگم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون آخه من الان هفته 8 رو تموم کردم، تا الان نباید دوتا قلبشون میزد؟؟

عزیزم یادمه یکی از دوستان قل دومش قلبش دیرتر تشکیل شد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لیلا و پرپر جون پنرک برا التهاب خیلی خوبه ها...... هم ضد التهابه هم برا تقویت رحم خوبه..... کلی خو ...

آنا جون من چند وقت میخوردم، تموم شد بعد رفتم تو سیکل دیگه حسش نبود بخرم، فردا حتما میرم میخرم.بووووووووووووسسسسسسسسسسسسسس.

آناجون. من همونم که همسرم مشکل تحرک داره. فعلا یه هفته ای نمیتونم برم دکتر. اما از فضولی دارم میمیرم ...

عزیزم یه توضیحی در مورد پروسه برات میذارم......

من انتقالم هميشه با بيهوشيه

اين سري وقتي لاي در باز شد ديدم ٢ تا خانومه واسه انتقال پاهاشون بالاست تير رفت تو قلبم

من حتي يه سونو واژينال هر بار اشكمو در مياره

البته اين خودش يه فوبيا و مريضيه

من بعد ١٠ سال زندگي زناشويي هنوووز  هم از نزدي كي ميترسم

خلاصه رفتم تو اتاق عمل

دكتر بيهوشي يه كوچولو سرنگو فشار داد كه سرم گيج رفت ولي گفتم خانوم بيهوش نشم تا ببينم جنينام چطورن؟

گفت باشه ميدونم

دكترمو جنين شناس اومدن گفتن ٤ تا بسته ٣ تايي يعني ١٢ تا جنين داري

اوليو باز كرديم ولي واسه انتقال زياد خوب نيست  بعديو باز كنيم؟؟ يكم غصه خوردم بعدش گفتم اكي اشكال نداره

دوباره اومد گفت اينم خوب نيست بعديو باز كنيم؟

سه باره اومد ......

تا بار چهارم بين گيجي بيهوشي و اشكامو ضجه هايي كه ميزدم كه تمووووومش كرديد 

بيهوش شدم

ولي هم دكتر ،هم جنين شناس خيلي ناراحت بودن

اخرين لحظه هم  ١ ثانيه قبل بيهوشي گفتم تو رو قران همشونو بريزيد تو دلم شايد يكيش بگيره

از شدت گريه نفسم تنگ شده بود 

هم ترسيده بودم هم داغون و نا اميد

دكتر بيهوشي جيغ ميزد نفس بكش گريه نكن كه بقيش يادم نيست 

اينم داستان انتقال هفتم من

ببخشيد طولاني شد

مثل اينكه در انتها ٤ تا گريد b بلاست گذاشتن

سیکل میکرواینجکشن در زبان ساده:

در وهله اول با توجه به بدن مادر (بر اساس آزهای هورمونی و سونوی روز اول تا سوم) پروتکل مناسب برای سیکل انتخاب میشه. چند تا پروتکلی که من باهاشون آشنایی دارم اینان:

۱- سیکل بلند با ال دی:

تو سیکل بلند که همراه با ال دی یا اچ دی هست از روز ۳ پریودی، ال دی شروع میشه و معمولا از اواسط سیکل به بعد بستگی به بدن مادر از روزهای ۱۷-۱۸-۱۹-۲۰ و حتی ۲۱ سیکل سینافکت یا همون سوپرفکتها روزانه شروع میشن، یا از تک دز یک سوم دیفیرلین یا دکاپیتیل استفاده میشه و نهایتا منتظر پریود و سونوی مجدد روز اول تا سوم پریود بعدی برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

۲- سیکل کوتاه با ال دی:

از روز ۳ پریودی ال دی شروع میشه و بعد از اتمام ۲۱ عدد قرص منتظر پریود دوم برای سونوی مجدد روز اول تا سوم پریود بعدی برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

۳- سیکل کوتاه بدون ال دی:

یکراست آماده سونوی روز اول تا سوم پریود برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

و اما بازه زمانی شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری:

۱- با سینافکت:

سینافکت حکم مهار کننده تخمکگذاری رو داره و از ابتدای تزریقها با دزی متناسب با شرایط بدن شروع میشه و به دنبالش تزریق آمپولهای هاش ام جی و اف اس هاش شروع میشن. نهایتا بعد از چند سونو و با توجه به رشد فولیکولها تجدید و یا اصلاح دز داروها صورت میگیره و سونوی نهایی برای تعیین وقت عمل پانکچر یا همان تخمکگیری انجام میشه و ۳۶ ساعت قبل از زمان تعیین شده برای عمل ۱ یا ۲ عدد هاش سی جی بنا به شرایط تزریق میشه.

۲- با ستروتاید:

این سیکل به نام سیکل آنتا یا آنتاگونیست معروفه و اینجا ستروتاید حکم مهارکننده تخمکگذاری رو داره اما نه از ابتدای تزریقها. ابتدا تزریق آمپولهای هاش ام جی و اف اس هاش شروع میشن و بعد از اینکه تا حدی فولیکولها رشد کردن با تجویز چند عدد آمپول ستروتاید تخمکگذاری مهار میشه، با آخرین سونو هم وقت عمل تعیین و ۳۶ ساعت قبلش ۱ یا ۲ عدد هاش سی جی تزریق میشه.

عمل پانکچر یا تخمکگیری:

بعد از تعیین وقت عمل و اعلام ساعت دقیق عمل ۳۶ ساعت قبل تایم عمل تزریق آمپول های آزاد سازی تخمک صورت گرفته و آماده عمل تخمکگیری خواهیم بود.

با توجه به اینکه عمل تحت بیهوشی هست لذا باید شرایط ناشتا بودن رو رعایت کرد. روز عمل حضور همسر الزامی هست چون همان روز عمل نمونه گیری برای اسپرم لازم خواهد بود. ضمنا قابل توجه هست حداقل ۳ و حداکثر ۷ روز قبل پانکچر باید تخلیه منی انجام شده باشد.

بعد از نمونه گیری اسپرم کار شستشوی اسپرم در واحد جنینشناسی انجام میشه و آماده انتخاب اسپرمهای ایده آل از لحاظ شکل ظاهری برای تزریق داخل تخمکها خواهند بود.

بعد از تزریق اسپرمها داخل تخمک جنینها در انکوباتر برای تقسیمات سلولی و رشد خواهند بود و با توجه به اینکه جنین ۲-۳-۴-۵ روزه انتقال داده بشه، روز انتقال جنین تعیین میشه.

انتقال جنین:

انتقال جنین بدون بیهوشی بوده و نیازی به ناشتا بودن نیست ابتدا کار شستشوی رحم و اسپکلوم گذاری انجام میشه و سپس کاتر انتقال جنین در موقعیت مناسب قرار داده میشه و جنین شناس جنین ها رو از طریق یه سرنگ بلند و از مسیر کتتر انتقال میده.

زمان انتظار برای اولین آزمایش بتا:

معمولا ۱۴ الی ۱۶ روز بعد انتقال جنین اولین آزمایش تیتر بتا انجام میشه که امیدوارم همه این آزهای منتهی به یک بتای عالی بشه!!!!

آناجون. من همونم که همسرم مشکل تحرک داره. فعلا یه هفته ای نمیتونم برم دکتر. اما از فضولی دارم میمیرم ...

عزیزم یه سری داروها مشترکن و یه سری خاص شرایط خاصی هستن......

همسرتم سعی کنه آب و میوه و سبزیجات زیاد بخوره......

از سونا و جکوزی و حموم داغ پرهیز کنه......

شبا کمپرس یخ رو ب ی ض ه ها بذاره خیلی خوبه......