2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047185 بازدید | 684580 پست
انا جون ببخشید يه چيز جالب دکتر امروز بهم قرص اس دی اف ای داد که استعمال واژینال انجام بدم جالبه ندی ...

عزیزم من نداشتم بذار سرچ کنم چیزی دستم بیاد میگم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون ببخشید يه چيز جالب دکتر امروز بهم قرص اس دی اف ای داد که استعمال واژینال انجام بدم جالبه ندی ...

عزیزم این همون سیلدنافیله.......

من نداشتم ولی میدونم خیلیا داشتن.......

فکر کنم رو بحث خونرسانی و احتمالا ضخامت آندومتر موثره اما دقیقشو نمیدچنم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دعوا نميكنم اتفاقا، غرغرم نميكنم چون خيلي بدم مياد ولي جوري بي حس و داغونم كه انگار حالا چي شده.. ...

میدونم چه درد و زجری داره، منم خودم گرفتارِ این درد روده هستم ، ایشالله که همه اینا با پریود خوب میشه چون من وقتی پریود شدم تمام دردام از بین رفت البته به جز روده که اونم میدونم خوب نمیشه فعلا، خلاصه حق داری، انگار نزدیک میشی به روز اصلی حسااابی وحشت میاد سراغت، ولی چاره چیه، تو خودت همیشه به من روحیه میدادی، فقط باید صبر کرد تا بگذره، کاریش نمیشه کرد.

سلام آناجون و بچه ها...همين الان بيبي چك گذاشتم ... منفي بود... دنيا رو سرم خراب شد... اصلا اصلا باو ...

عزیزم روز چندت بود؟

من دعوا نميكنم اتفاقا، غرغرم نميكنم چون خيلي بدم مياد ولي جوري بي حس و داغونم كه انگار حالا چي شده.. ...

انشالله که همه چیز اون تو عاااالیه....حال همه مون یکیه حالا هرکس یجور بروزش میده.به شوهرم میگم ببخشید بد شدم اوضاعم خرابه...

اندو تا پری نشی برنمیگرده که ،تو هم بعد عمل پری نشدی پس شک نکن همه چیز خوبه....این دردها هم دلیل دیگه ای داره....حالا ویروسی چیزی میتونه باشه...انرژی منفی نده به خودت

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
برای آرامش دوستانم و نی نی گلشون...خدایا خودت میدونی ک این خانومای گل با سختی دارن بچه دار میشن خدای ...

مرسی بهار جون، چشمت سلامت باشه، 

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآمممممممممممممممممممممییییییییییییییییییین

نگران نباش،خود لک بینی مشکلی ایجاد نمیکنه،منم تا پریشب لک داشتم با اینکه دوتا امپول و س تا شیاف میزد ...

منم 6ابان بودم 

چ خوب شما ویزیت شدی ولی دکتر من گفت دوهفته بعد مثبت شدن بیا فقط داروهارو ادامه بده 

خدا کمکم کن
بچه ها من خیلی نگرانم میترسم رشد جنینم متوقف شده باشه،یه مدت زیر شکمم سفت بود چند روز درد پری و لک د ...

عزیزم منم بعضا انقباضات و سفت شدنارو داشتم و به قول تو گاها هم شل بود......

فکرای منفی نکن ایشالله که حالش خوبه خوبه.......

ببین عزیزم برا اینکه اذیت نشی از این به بعدشو بسپار به هدا چون تقریبا کاری ازت بر نمیاد و فکر و خیال فقط اذیتت میکنه.......

میدونم چه درد و زجری داره، منم خودم گرفتارِ این درد روده هستم ، ایشالله که همه اینا با پریود خوب میش ...

كاش ميشد از توي بدنمون خبر داشتيم نه ؟؟؟ اينجوري نميخواست هي فكر و خيال كنيم يه نگاه ميكرديم ميفهميديم چي به چيه... ان شاءالله كه هر روزي كه ميگذره واسمون به خير و خوشي باشه و هر روز به خوشي نزديكتر بشيم و تموم بشه اين همه فكر و خيال 

روز سيزدهمم هست... همه اميدم يه جا از بين رفت

عزیزن از دوستامون بی بی روز ۱۳-۱۴ منفی داشتن و بعدش آزشون + شده پس هنوز زوده ناامید بشی......

ایشالله بهترینا منتظرته....

انا جان شما با پردنیزولون اسپرین نداشتی؟ اسپرین و رقیق کننده های خون با پرد تداخل دارن پس چطور بعد ...

عزیزم من آسپرین نداشتم ولی سلکسانو داشتم.....

فقط ساعتاشونو با فاصله تنظیم کرده بودم.....

منم 6ابان بودم  چ خوب شما ویزیت شدی ولی دکتر من گفت دوهفته بعد مثبت شدن بیا فقط داروهارو ادامه ...

عزیزم منم ویزیت نشدم اتفاقا دکترم گفت چرا الان اومدی ولی من داروهام چون تموم شده بود و سرم ای وی ای جی باید تزریق کنم رفتم،فقط برام دارو نوشت همین

منم تا شنبه صبر میکنم بعد میرم سونو، نمیتونم تا دو هفته دیگه صبر کنم، میگم بحیب جون شما زیر شکمت ب نظرت بزرگتر نشده یا سفت شده باشه،اصلا فرقی کرده؟

اللهم صلی علی محمد وآل محمد