2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047238 بازدید | 684581 پست

سلام آنا خانوم. منم فکر کنم بیام به جمع شما. همسرمن مرداد ماه آزمایش دادن.جوابش: تعداد ۵۰ ملیون. تحرک آ: ۴% و ب: ۸%. مورفولوژی: ۵%. بعد از سه ماه و ده روز مصرف انواع داروها ازجمله ولمن. فرتیل اید. موتیلیتی بوست. ال کارنتین. ویتامین ای و سی و دی. کیوتن پلاس. پنتوکسی فیلین و تاموکسیفن. دوباره آزمایش داد و نتیجه این بود: تعداد ۵۵ ملیون. تحرک آ: ۴% و ب: ۸%. مورفولوژی: ۶%. درواقع اصلا تغییر محسوسی نکرده. واریکوسل هم با معاینه نداشته. منم این ماه فولیکول ۱۸ داشتم بدون دارو. البته متفورمین و ویتامین ای میخورم. وضعیت خودم بد نیست اما مرداد amh من ۰.۴۷ بود. پریودام منظمه. میخواستم بدونم ما با این اوضاع باید چیکار کنیم؟ میکرو یا آی وی اف یا آی یو آی؟ نمیخوایم وقتو تلف کنیم. یکی میگفت اول میفرستن آی یو آی. اما من فکر میکنم نتیجه نمیده. لطفا منو راهنمایی کنین. ممنون

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکیش  پرفسور البرزی شیراز کارش عالیه یکی دکتر بینا من خارج ازرحم باردارشدم ک لوله هام کات کردن ...

پس خیالت راحت عزیزم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا خانوم. منم فکر کنم بیام به جمع شما. همسرمن مرداد ماه آزمایش دادن.جوابش: تعداد ۵۰ ملیون. تحر ...

عزیزم به نظرم بهترین مار میکرو هست چون ذخیرت پایینه بهتره زودتر به نتیجه برسی......

وضعیت همسرتم خوبه برا میکرو......

به جمعنون خرش اچمدی ایشالله جشن مامان شدنت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم به نظرم بهترین مار میکرو هست چون ذخیرت پایینه بهتره زودتر به نتیجه برسی...... وضعیت همسرتم خو ...

ممنونم عزیزم‌. من دوتا سقط داشتم یه پسر ۴ ساله هم دارم. خودم سنم ۳۳ و همسرم ۳۵ سالشه. ان شالله دامن همه منتظرا بزودی سبز بشه. بازم ممنون از راهنماییتون. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
لیلاجوووون درو وا کن عزیزم میخوام بیام ب دیدنت...با ریتم بخون😂😂 ی بار دیگه زنگ خونم بزنی فرار کنی ...

واااای من عاااشق تو ام، یعنی خودتو تو دلم جا کردی حسابی ، 😍😍😘😘

انقدرررررر خندیدم که حدنداره، قبل اینکه بخونم با ریتم بخون داشتم با ریتم میخوندم 😂😂😂😂 آخه خودم برای دوستم شعر میفرستم مینویسم لطفا با ریتم بخون  😂😂😂

سلام دوستان. انا جون بازم من اومدم و گند زدن هام.... دکتر رزاق بهم گفت چهل روز قبل انتقال پرد بخور بعد استاپ گن بعد انتقال بده بعد انتقال باز بخور..... حالا من خنگ دست به کار جنین ها شدم و رفتم دکتر و تو سیکل انتقال هستم حالا حساب کردم دیدم ای وای من..... تا روز انتقال سی روزه پرد خوردم. حالا این ده روز خیلی... سری قبل هم که مثبت شدم قلب تشکیل شد ولی سقط شد که اصلا پرد نداشتم سرم نداشتم ولی این سری هر دو ذارم. وحالا ميگم ده روز کمتر بخورم بده؟ چه کنم نمیخوام کنسل کنم.. ديگ کم تحمل شدم. وارد سیکل شدم جرات نمی کنم به دکتر رزاق بگم.. آخه دکتر رزاق تشخیص دادن ولی من تو شهر خودمون ذارم انتقال ميدم با نظارت دکتر دیگ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

سلام آنا جون، یه سوال داشتم دکترم به من قرص نیفدیپین داده گفت واسه جلوگیری از زایمان زودرس، البته من انقباضات رحمی ندارم چیزی هم بهش نگفته بودم،حالا که دارم عوارضشو میخونم نوشته افت فشار و خیلی عوارض دیگه،گفتم بپرسم شما چیزی در موردش میدونی؟

انا جون ببخشید يه چيز جالب دکتر امروز بهم قرص اس دی اف ای داد که استعمال واژینال انجام بدم جالبه ندیده بودم و نشنیده بودم زدم تو نت فقط درمورد مشکلات جنسی آقايون کاربرد داشته برای انتقال جنین چه کاری می کنه وقتی از ماما ی دکتر پرسیدم هم بهم گفت شما هر چی ما گفتیم انجام بديد... این چسب جنینه؟ من تو قاعذگی هم استفاده کردم امشب خیلی چندش آوره و گوشت واژن م درد گرفته 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .