2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
معتضدی انجام دادید ببخشی که میپرسم میخوام مطمئن باشم جای خوبی برم؟من فعلا شروع نکردم اول پرولاکتینم ...

نه خواهش میکنم عیب نداره من معتضدی انجام دادم هردوبارشو منم پیش دکترکشاورزی میرم ببخشید این جهاددانشگاهی وابسته رویان که میگید کجاس ؟من شیش تادیگه جنین دارم ولی متاسفانه دیگه امیدی به این مرکزمعتضدی ندارم نمیدونم میگن کسی اینجانتیجه نمیگیره نمیدونم میشه جنین وبه جای دیگه مثلا یه مرکزتوتهران انتقال دادیانه چون اینجافقط پول ووقت آدم حدرمیده شوهرمم میگه که دیگه فریزجنیناروتمدیدنکن فایده نداره

نه خواهش میکنم عیب نداره من معتضدی انجام دادم هردوبارشو منم پیش دکترکشاورزی میرم ببخشید این جهاددانش ...

اصلا معتضدی دوس ندارم خیلی شلوغه یه بار ای یو ای اونجا انجام دادم ولی منفی شد، مرکزه هست سه راه ۲۲ بهمن همون خیابانی که روبه دانشگاه آزاد میری تابلو هم داره سره خیابان اصلی،تا الان ازشون راضی بودم تا آخر یه دکتر کله کارهاتو انجام میده دکتر جلیلیان هم اونجاست ولی بیشتر به کشاورزی اعتماد دارم،برو سوالی بپرس شاید بشه جنین هاتو اینجا انتقال بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همینطور دارم گریه میکنم پول دیگه ندارم اینو.کجا دلم بزارم  یا امام رضا ده سالم منتظرم سه بار خا ...

عزیزِ دلم، امیدت به خدا باشه، میدونم خیلی سخته، فدات شم، ببین به نظر من چون دو بار لاپاراسکوپی کردی نمیتونه اندومتریوز باشه، چون تنها راه تشخیص اندومنریوز لاپارسکوپیه، پس زود خودتو نباز قربونت برم، بعد داخل رحمت هم که مشکلی نداری ، من طرف چپ رحمم اندو دارم گفتن مهم نیست، عمل هم نمیخواد برو میکرو کن، چرا گریه آخه عزیز دلم، تو توکل کن به خدا، ما هم دعا میکنیم الهی به حق بزرگی و رحمت خداوند باردار میشی و به سلامتی زایمان میکنی، از مادر بالقوه به مادر بالفعل تبدیل میشی، دو بار لاپارا کردی نگران نشو ، دور از جونت دکترا کور که نبودن اندو داشتی میدیدن 😂😂😂😂، گفتم یکم بخندی، برو امید به خدا، جوابِ دلِ شکسته ات رو میگیری من.اطمینان دارم، روده رو هم ول کن، تاثیری تو بارداری نداره، 😂😅😅😅، نبینم دلت گرفته باشه، بیا خودم بغلت کنم انرژی بگیری ، 😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹

عزیزِ دلم، امیدت به خدا باشه، میدونم خیلی سخته، فدات شم، ببین به نظر من چون دو بار لاپاراسکوپی کردی ...

ممنون لیلا جان اخرین لا پاراسکوپیم پیش  پرفسور  البرزی بود  من بعد از اولین باری ک خارج از رحم باردار شدم این درد گرفتم ک بعدش هم دوبار عکس رنگی گرفتم اخرین بارهم سه سال پیش دوباره لاپارسکوپی  انجام دادم برگ توضیح عمل هم به خانم دکترم دادم اگر نوشته بود میگفت برام حتما چون دکترم خیلی خیلی حساس  نمیدونم دقیقا سر انتقال جنین قبلی همین درد داشتم البته من این درد موقعی ک یه لوله ام سالم یود داشتم باز باردارشدم فردا میرم دکتر برام دعا کنید صبح برم دندونم عصبی کشی کنم عصر برم دکترم خدایا کمک کن یا امام رضا غریب تو زمستون ک هوا سرد این درد بیشتر میشه 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 

لیلا جون شما نی نی دارید ؟

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 

من پریودیام ششم تا ششم برج  بیشتر سه تا چها روز،پریودیم  درد تو پریودی  شاید ازاول،سال تا حالا دوبار داشتم  موقع نزدیکی  بعضی اوقات درد دارم  درد باس نم یک ماه دوماه دارم میره شاید چهار پنج ماه نداشته باشم مثل الان یه دوماهی برگشت وگرنه شش تا هفت ماه نداشتم فردا برم ببینم دکتر چه نسخه ای برام ببپیچه 

ممنون لیلا جان اخرین لا پاراسکوپیم پیش  پرفسور  البرزی بود  من بعد از اولین باری ک خا ...

عزیزِ دلم به نظر من اندومتریوز نداری، دیگه دکترا تعارف که ندارن حتما تویِ گزارشِ عملت ذکر میکردن، ببین این درد که میگی ممکنِ به دلیل همورویید باشه، وقتی معاینه ات میکنن تحریک میشه و درد میگیره، به نظر من به دکترت بگو ولی اصلا فکر نکن که حتما باید اندومتریوز داشته باشی اگر لاپارا نشده بودی شک وجود داشت ولی انجام دادی، در ضمن تو باردار هم شدی منتهی خب متاسفانه قسمت نبود، خیلی ناراحت شدم، ولی دیگه با توکل به خدا برو جلو و امید داشته باش ، حتما میشه، خیلی از دوستان اینجا بعد از 10 سال باردار شدن، تو هم میشی.

نه عزیزم من فعلا نی نی گلم تو صف، خدا کنه دیگه نوبتش نزدیک باشه بیاد پیش من و باباش، اولین میکرو دو تا بارداری ، یکی شیمیایی و دومی سقط شد متاسفانه، ماه پیش میکرو دوم که سیکلم منفجر شد ، 3 تا تخمک درآوردن که متاسفانه هیچ جنینی تشکیل نشد فقط درد کشیدم، حالا امیدم به سیکل بعدیِ، امید به خدا ایشالله اینبار میشه.

خانومازلطفازجوابدمنو بديدو خواهش ميكنم اميد واهي بهم نديد فقط و فقط واقعيتو بگيد جنين گريد c ه ...

بله عزیزم احتمالِ بارداری وجود داره، 

وقتی جنینی خوب تقسیم سلولی میشه و از لحاظ مورفولوژی خوبِ، احتمالِ بارداریش بالاتره، ولی این صد در صد نیست به هیچ عنوان، همین موضوع در مورد جنین گرید c هم صدق میکنه، احتمالِ اینکه از لجاظِ کروموزومی سالم باشه کمترِ ولی این معنی رو نداره که صد در صد ناسالمِ ، ممکنِ سالم باشه و بارداری ختم به خیر بشه،فقط احتمال بارداری سالم با این جنین کمتر از جنین گرید آ ویا بی.

اگر هم انتقال ندن ممکنِ بگن کیفیتش ارزش انتقال رو نداره که معمولا تخمک کیفیتِ پایینی داشته برای همین میگن انتقال نده ارزش نداره.

من پریودیام ششم تا ششم برج  بیشتر سه تا چها روز،پریودیم  درد تو پریودی  شاید ازاول،سا ...

من نمیدونم دقیقا کجات درد میکنه، ولی درد خود باشن میتونه به خاطر سیاتیک هم باشه چون من خودم دردی دارم که نمیتونم بخوابم یا بشینم رو تون سمت، که خوب رگ سیاتیکم متورم شده. این احتمال هم هست.

من نمیدونم دقیقا کجات درد میکنه، ولی درد خود باشن میتونه به خاطر سیاتیک هم باشه چون من خودم دردی دار ...

الان تو نت خوندم نوشت بود کسایی ک لئله هاشون بخاطر چسپندگی کات شد درد مزمن لگنی همیشه دارن. درد من دقیقا  کل باشنم  مثلا الان قسمت وسط هر دو  باشنم درد میکنه

عزیزِ دلم به نظر من اندومتریوز نداری، دیگه دکترا تعارف که ندارن حتما تویِ گزارشِ عملت ذکر میکردن، بب ...

ان شاءالله خدا  بارداری طبیعی نصیبت کن بحق جواد امام رضا خدا دلت شاد کنه ک خیلی حرف زدن باشما حالم بهتر کرد 

بله عزیزم احتمالِ بارداری وجود داره،  وقتی جنینی خوب تقسیم سلولی میشه و از لحاظ مورفولوژی خوبِ ...

امروز ١٢ تا جنين فريزمو باز كردن از بين همشون ٢ تا گريد cبه زور انتقال دادن

دكترم از من ناراحت تر بود

دلش واسم خيلي سوخت

من همينجووور گريه ميكردم

من همونم كه بار هفتم انتقالمه

سرم ivig زدم

همش دلم خوش بود ٤ بسته جنين دارم

همش رفت

امروز ١٢ تا جنين فريزمو باز كردن از بين همشون ٢ تا گريد cبه زور انتقال دادن دكترم از من ناراحت تر ب ...

سلام سرم چند خریدی عزیزم  ان شاءالله ک بارداری عزیزم  

ان شاءالله خدا  بارداری طبیعی نصیبت کن بحق جواد امام رضا خدا دلت شاد کنه ک خیلی حرف زدن باشما ح ...

فدات بشم، خداروشکر که بهتری، اون درد هم سعی کن یکم نرمش کنی، و پیاده روی کنی، ایشاله با دل شاد برو به استقبال نی نی های خوشگلت ، ❤❤❤🌹🌹🌹🌹