2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
واي خدا نكشتت... من كه همين جور بي علامت سرخوشم برا خودم كه ميگم حتما گرفته😅😅😅

منم بی علامت بودم به سرخوشیت ادامه بده ایشالله سرخوشیت نه ماه تداوم داشته باشه و بعدشم یه عمر سرخوش باشی با وروجکات.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خيلي بابت تغذيه دارم رعايت ميكنم ليلا جون... همه اش ميترسم چيزي نخورم كه ضرر داشته باشه

عزیز دلم ببخشیدا اینجوری میگم........

حتی مرگ موشم با اعتدال بخوری ایرادی نداره.......

حالا نری مرگموش بخوریا......

خخخخخخخخخخخ.......

منظورم اینه زیاده روی نکنی ایرادی نداره.......

لیمو شیرین، عسل آبلیمو، همه در حد اعتدال خوبه ولی نیایی بشینی یه کیلو عسل بخوری......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميگم ليلا جون اين عطسه هام روي جنين ها تاثير نداره؟؟؟

عزیزم جنینی که با عطسه بره شک نکن دو روز دیگه با یه فوت سقط میشه پس نگران عطسه ها نباش اصلا، جنین سالم با زلزله هم چیزیش نمیشه.......

انا جان و مامان سبحان عزيزمن خيلي خيلي گرسنه ميشم طوريكه احساس ميكنم اسيد معده ام داره ميسوزونه معده ...

عزیزم منم همش میخوردم جالبه کلا ۷-۸ کیلو وزن اضافه کردم.......

عزیزم تیروئیدتم چک کردی؟

نگران نباش بالاخره اون قامبالو هم داره میخوردت.......

سلام هر کاری کردید ک جواب انتقال جنین فریز تون مثبت شد بهم بگید  پارسال انتقال دادم اما نشد بخد ...

عزیزم وهله اول چکاپ کامل و انجام آزهای تکمیلیو و رو شدن مشکلات در حد امکان.......

بعد کنترل و حل مشکلات.......

اگه مشکلا رو بشن و حل بشن شامس + شدن خیلی بالا میره عزیزم......

شما همخ آ های تکمیلیو انجام دادی؟

آنا جون من سرماخوردگيم متاسفانه خيلي شديد شده... دكترم هم بعد از ظهر  مياد كه تماس بگيرم... گلو ...

نه دکتر عمومی نه دکتر خودت بهتره.......

دوستای گلی که انتقال دادین.......

به اسم نمیگم چون نمیخوام کسیو از قلم بندازم اما از خدا میخوام پشت سر هم اینجا براتون جشن و شادیراه بندازیم.......

منتظر خبرای خوب و بتای تپل مپلتون هستیم.....

آزیتا جون من موندم یعنی دکترا همینطوری پروتکل رو تعریف میکنن؟ پس این سونوی روز اول تا سوم رو برا چی ...

آناجون دکتر من هربار میرفتم پیشش تو پرونده هیچی نمی نوشت. اگر هم در حد دوکلمه می نوشت دفعه بعد اصلا اونو نمی خوند. چون هردفعه منشی پرونده رو میداد دست خودم که ببرم . با شوهرم مینشستیم نگاه می کردیم من مونده بودم واقعا چطور نمی نویسه هیچی. فقط اون شرایط کلی که تو ویزیت اول چندماه پیشش پرسیده بود نوشته بود همین.  اینهمه مریض دارن که قطعا شرایط ها با هم فرق داره. ولی تجویز تقریبا یکی بود.
هر بار لابلای عجله هاش من تند تند یه چیزایی رو یاداوری میکردم. اگه اونارم نمیگیفتم دیگه هیچی. البته خیلی از دکترا اینطوری هستن متاسفانه.
با دو نفر دیگه سیکل هامون با هم شروع شده بود. روز سونوهامون یکی بود. بعدش هم تو داروخانه همو میدیدیم. داروهامون یکی بود. ولی اونا سنشون کمتر و ذخیره شون بیشتر بود. روز 13-14 اونا پانکچر شدن من همچنان می رفتم سونو و دوباره یه سری امپول میداد. چرا؟ چون اصلا توجه نکرده بود من ذخیره م کمه و نباید سینافکت بده. نه که ندونه. ماشالا اطلاعاتش خوب بود. فقط توجه نمیکرد. 

خدایا شکررررررر
برا نقص ایمنی عزیزم........ مگه تو هم نداری؟ چون یادمه گفتی این دفعه داری.......

فعلا به من نداده سرم رو ولی گفته باید قبل انتقال بزنی خواستم بدونم برا چیه دقیقا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم ببین نظر دکترت چیه اما سرماخوردگی میتونه نشونه خوبیم باشه یعنی بدنت ضعیفتر شده و میتونه نشونه ...

آنا جون یعنی ممکنه این سرما خوردگی که من خوردم الان نشونه ی پایین اومدن ایمنیم باشه.من کلا دیر سرما میخورم کاملا هم رعایت کرده بودم نمیدونم چرا اینقدر به شدت سرما خوردم نفسم بالا نمیاد دیگه.از ترس اینکه برم دکتر و ی دارویی بده و باعث بشه سیستم ایمنیمو مختل کنه هنوز دکترم نرفتم و هیچی هم مصرف نکردم ولی بد وضعیتیم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آنا جون یعنی ممکنه این سرما خوردگی که من خوردم الان نشونه ی پایین اومدن ایمنیم باشه.من کلا دیر سرما ...

تا جایی که یادمه شما پردنیزولون داری میخوری....با مصرف این دارو بدن ایمنیش پایین میاد و احتمال ابتلا به بیماری بیشتر میشه....باید بیشتر مراقب خوت باشی...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
تا جایی که یادمه شما پردنیزولون داری میخوری....با مصرف این دارو بدن ایمنیش پایین میاد و احتمال ابتلا ...

اره عزیزم دقیقا دارم پردنیزولون میخورم .و به یکباره پریود شدم روز 14سیکل.

دوستان سرماخوردگی اصلا نیاز به دارو نداره. حتی وقتی باردار نیستین حتی وقتی تو سیکل نیستین تنها درمان ...

متاسفانه من اصلا از مایعات بیزارم.حتی وقتی میخوام قرص بخورم وقتی مجبورم آب بخورم مرگمو از خدا میخوام اینقدر من بد مزاجم نسبت به آب.

آناجون دکتر من هربار میرفتم پیشش تو پرونده هیچی نمی نوشت. اگر هم در حد دوکلمه می نوشت دفعه بعد اصلا ...

همین دیگه واقعا براشون مهم نیست که چه قدر این پروسه برا ما مهنه و اینکه با کمترین عوارض نتیجه بگیریم.......

پس خودمون باید حواسمون باشه......

دکتر من که تقریبا خیلی نماتو یادداشت میکرد بازم من خودم یه سری چیزارو یاداوری میکردم.....

جالبه من سری سوم برام میخواست سیکل ا سینافکت تجویز کنه چون سیکل دومی که باهاش داشتم با ستروتاید بود یعنی میخواست یه پروتکل دیگه رو روم امتحان کنه ببینه جواب بهتری میده که خودم سریع وارد عمل شدم و پفتم سیکل اولن با سینافکت بوده و به کل بدنم تعطیل بوده و هیچ پاسخی نداده......

اینو تا گفتم گفت پس همین سیکل رو آنتارو دنبال میکنیم فقط این دفعه تاکید کرد حتما دیگه مریونال بزنم......