2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684636 پست
انا جان و مامان سبحان عزيزمن خيلي خيلي گرسنه ميشم طوريكه احساس ميكنم اسيد معده ام داره ميسوزونه معده ...

عزيزم طبيعي هست نگران نباش من هم با اين اسيد معده ام بد جور مشكل دارم الان كه بدتر هم شده به خصوص شبها ، الان در موردش حرف زدم لعنتي باز داره اذيت ميكنه ، من كلا اشتهام زياد نشده خيلي ولي به محض اينكه اسيد معده ام اذيت ميكنه بايد يك چيزي بخورم هر چند كم باشه ، ديگه همسرم ميگه بيخود نيست كه ميگن بهشت زير پاي مادرها هست بايد يه كم هم سختي بكشيم ديگه . 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام هر کاری کردید ک جواب انتقال جنین فریز تون مثبت شد بهم بگید  پارسال انتقال دادم اما نشد بخدا اگر امید داشتم ک باردار طبیعی بشم اینقدر خسته ناراحت نبودم  لوله هام بخاطر خارج ازرحم هردوش کات کردن  خیلی ناراحتم نمیدونم چکار کنم داغونم درموندم  

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
سلام دوستان گلم میشه بگید کم کاری دارم یا پرکاری تیرویید توی نت گشتم زیاد چیزی ننوشته بود در این مور ...

به نظر پرکاریه دقیق نمیدونم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
افسون جون ٣ تا چند گرم زدي؟؟؟؟ پس من چه دكتر دانشمندي دارم حتي وزنمم نپرسيد من درواقع ١ دونه ٥ ...

ببین خوب نرمش اینه شاید دلیلی داشته برا شما کمتر تجویز کرده........

به مشکل ایمنیم میتونه مربوط باشه به هر حال کسایی که شرایطشون مشابهمن بوده به ازای هر بیست کیلو از وزنشون یه پنج گرمی داشتن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها روز چندم پریود معملا پانکچر انجام میشه ؟؟

عزیزم بستگی به بدنت و آمادگی داره اصلا نمیشه قطعی گفت......

منخودم سه بار پانکچر شدم هر بار روزش متفاوت بوده......

روز ۱۲، ۱۳ و ۱۶

پس میبینی قانون نداره

.

..

عزیزم بستگی به بدنت و آمادگی داره اصلا نمیشه قطعی گفت...... منخودم سه بار پانکچر شدم هر بار روزش مت ...

منم پانکچرم هربار متفاوت بود روزای 14/16/15/18 پانکچر شدم طی دفعات 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

آنا جون من سرماخوردگيم متاسفانه خيلي شديد شده... دكترم هم بعد از ظهر  مياد كه تماس بگيرم... گلوم به شدت درد ميكنه و عطسه و سرفه دارم.... خيلي خيلي نگرانم... روز دهم انتقالم هست... چي كار كنم ؟؟ با اين حالم برم دكتر عمومي جايي؟؟

سلام آزیتا جان شما دوز سینافاکت تون چند بود ؟ برای من 50 واحده گفت از روز سوم پریودی روزی 15 واحدش ...

عزیزم فقط به سینافکت نیست بستگی داره تجویز سینافکت برات درست باشه یا نه.......

من سیکل اولم با سینافکت بود اونم سی واحد و این باعث شد اون پنج شش روز اول که تزریق با دز بالایی داشتم (روزی ۳ تا منوتروپین و ۳ تا فوستیمون) اصلا تخمدانام یه تکونم نخورن........

بعدش که دیدن سینافکت نذاشته کلا قطعش کردن.......

اما بعضیام بدون سینافکت بدنشون بیش از اندازه پاسخ میده و ریسک هایپری دارن........

پس اگه پروتکل درست انتخاب بشه میتونه زمان پانکچرم جلوتر بیاد......

دی ان ای اسپرم با چی میاد پایین؟ 

عزیزم مثلا یه عامل رادیکالهای آزادن که باعث تیکه تیکه شدن دی ات ای میشن و میزان شکست دی ان اسپرم هر هر چه بالاتر بره اسپرما داغونتر میشن......

من سیناف کت رو از روز ۲۰ سیکل قبل تا روز دوم سیکل ای وی اف روزی ۲۰ واحد میزنم ..واز روز دوم مریونال ...

عزیزم ضما برات سیکل لانگ تعریف شده......

احتمالا پلی کیستیک هستی یا ذخیره تخمدان بالایی داری......

ممکنه این سیکل مناسبترین سیکل واست بوده......

غزل جون والا یادم نمیاد . یکسال و خورده ای پیش بود این که میگم زیاد بود برای این که من ذخیره م پایین ...

آزیتا جون من موندم یعنی دکترا همینطوری پروتکل رو تعریف میکنن؟

پس این سونوی روز اول تا سوم رو برا چی انجام میدن؟

این تستهای هورمونی واسه چین؟

فقط برا هزینه تراشیدن؟