2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046590 بازدید | 684530 پست
انشالا که این دفعه مثبت میشی عزیزم میشه لطفا بگی قبل و بعد از استفاده از مریونال، دی ان ای همسرت چقد ...

دکتر جنتی گفت ۲ماه قبل از شروع سیکل دارو رو استفاده کن همسرم از شهریور استفاده کرد    انشاالله اذر پانکچر میشم اون وقت ازمایش بده معلوم میشه تاثیر داشته یا نه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم خواهری.خدا دختر گلتو برات نگهداره .الان این لک رو پریود محسوب نمیکنن نه؟از دیشب یکسره لک هستش ...

عزیزم تا ریزش شررع نشه پریود محسوب نمیشه......

به نظرم منتظر ریزش کامل شو فرقشو با لک متوجه میشی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی من خودم کیست اندومتریوز داشتم. شهریور که رفتم پیش دکتر عارفی سونو کرد گفت هیچ اثری ازش نیست. ح ...

خدارو شکر که برطرف شده.......

همین که علایمض رفته بدون یا کامل رفع شده یا خیلی کمتر شده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم تا ریزش شررع نشه پریود محسوب نمیشه...... به نظرم منتظر ریزش کامل شو فرقشو با لک متوجه میشی... ...

ممنونم عزیزم فرقشو میدونم ولی اینجوری خیلی رو مخ آدم میره حالا من مجبورم فردا برم رشت برا دکترم .امیدوارم مشکلی پیش نیاد برا این انتقالم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فقط آنا جون ببخشيد الان انتقال دادم ميخوام اولين بار تزريق دور ناف داشته باشم نگرانم... يعني بيشتر م ...

نگران نباش چیزی نیست.......

مال پروژسترون و داروها میتونه باشه.......

منم هفته اول درد و این جور چیزا داشتم از هفته دوم انگار نه انگار همه گرفتگیا رفتن پی کارشون حوری که گفتم دیگه هیچی تموم شد رفت و خبری نیست اما مامان شده بودم.......

ازیتا جون مگه دی ان ای عددش قابل تغییر هست؟به چه صورتی؟ با دکتر جنتی و ۲تا از دکتر های رویان ویزیت ش ...

عزیزم اگه عامل خارجی یا انشداد و این جور چیزا توتخریب اسپرمها موثر باشه بله عمل مینونه تاثیر داشته باشه........

ببسن عزیزم اسپرم هر سه ماه مجدد ساخته میشه و بستگی به این داره از پایه مشکل باشه یا یه مانعی یا مشکلی این خرابیو بوجود بیاره.......

احتمالا کسی که با عمل بهتر میشه از اساس مشکل نداشته.......

ميگن احتمال لانه گزيني ميبره بالا

ممنون عزیزم از پاسخت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان منم میکرو کردم ولی برخلاف تصورم اصلا خوب پیش نرفت ۴ تا تخمک شد ولی یه جنین بلاستوتیست تش ...

عزیزم نگران تعداد نباش اگه بخواد بگیره با یه حنین دو قلو هم میتونی باردار بشی پس به چیزای خوب فکر کن.......

اناجوون ممنون ازت راستي الانم بادكش رحم و تخمدانم ضرر داره ؟؟؟؟ شش اذر انتقالمه

عزیزم تا قبل انتقال موردی نداره البته اگه انتقالش فرش باشه نه ها.......

یعنی برا فقط انتقال فریز تا قبل انتقال نوردی نداره ولی پیش کسی که کار بلد باشه و بادکش رحم و تخمدان انجام داده انجام بده.......

سلام بله واریکوسل خفیف هم داشت. البته قبل از اینکه دکترش جواب آزمایش رو ببینه گفت نیازی به عمل نیست. ...

عزیزم تو میکرو تاثیر دی اف آی بیشتره و تحرک خیلی مهم نیست......

من که شدید برات خوشحال شدممممممممم......

عزیزم دی ان ای اینطوری که میگن فقط به چند عامل بستگی داره. اولیش آب و هوا که به قول دکتر دست ما نیست ...

عزیزم رادیکال آزاد فاکتور اصلی تو تخریب اسپرمه اما بعضا انسدادی چیزی باشه که مینونه موثر باشه.......

اما الان که در مورد،بقیه رعایت کردنات گفتی به نظرم سهم اونا خیلی بالا بوده ولی شایدم عملتونم بی تاثیر نبوده......

سلام ازیتا جون، یعنی تو ازمایش معمولی اسپزم  مشخص نمیشه که دی ان ای اسپرم مشکل داره یا نه؟  ...

عزیزم تو آزمایش معمولی نه مشخص نمیشه تست دی ان ای اسپرم تست تکمیلیتری هست.......

پيش از اين نيز محققان ديگر کشورها، اسپرم افرادي را که مشکل ناباروري يا سقط د ...

آزیتا جون قربون دستت.......

واقعا که چه قدرم آزمونده رو آزمودن خطا نبوده!!!!!!!!!!