2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046762 بازدید | 684547 پست
آره تقریبا مثل همیشه هستش,فقط یکم رقیق تر قرمزتر هست،دوره هام همیشه سی روزه بوده،الان هجدهم سیکلم ،ش ...

آره احتمالا به خاطر این قضیه باشه معمولا اونایی که هایپر شدن یا شبه هایپر زودتر پریود شدن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان خوبید؟ آنا جون شما خوبین؟ دختر گلتون خوبه؟ نمی دونم منو یادتونه یا نه . بیشتر از 3 ماهه ...

عزیزم دی اف آیش عالی شده شکر نکن......

برا همسر منم ۳۲ بود همون آیتمی که باید زیر ۱۵ باشه.....

به نظرم عملش عالی جواب داده........

ببین مورفولوژی صفر به این معنی نیست که صفر مطلقه......

زیر یه درصد باشه صفر در نظر میگیرن........

ببین یه کاری بکن.......

بگو دکتر همسرت یه اسپرم پروسسینگ بنویسه براشو بعد شستشو ببینن اسپرممورد قبول پیدا میشه یا نه حتی اگه پیدا شد بگو دکترت دستور فریزم بده.......

یادمه ا م ی رجنتی برا همسر من همچین دستوری داده بود یعنی تو به برگه دستور اسپرم پروسسینگ داده بود که اگه اسپرم مورد قبول بود ابن سیما فریز بشه اما چون من کارام آبان انجام میشد دیگه اینکارو انجام ندادیم.......

اگه دیدی خوبه که فبها نه که سینال اف رو هم امتحان کنین شاید شرایط بهترم بشه.......

راستی کمپرس یخ رو هم همچنان همسرت ادامه بده.......

من که دیگه دلم روشنه داری به مامان شدن نزدیک میشی.......

با تمام وجودم میگم خیلی خوشحال شدم که دی افآی انقدر فرق کرده و بهتر شده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان خوبید؟ آنا جون شما خوبین؟ دختر گلتون خوبه؟ نمی دونم منو یادتونه یا نه . بیشتر از 3 ماهه ...

ضمنا عزیزم مگه ممکنه فراموشت کرده باشم........

شاید زمان ببره دوستای جدید رو به ذهنم بسپارم اما دیگه تو ذهنم حک بشین فراموشتون نمیکنم........

ازیتا جون دی ان ای همون دی اف ای هست؟ 

بله همون دی ان ای اسپرم یا دی اف آی هر دو یه تستن........

البته اگه اشتباه نکنم......

سلام به همگی.من هفته هفتم حاملگی هستم خیلی تو دوهفته گذشته حاله بدی داشتم همش تهوع واستفراغ هیچی تو ...

عزیزم به خدا همین گفتنا پدر در میاره........

عزیزم من نمیگم گرمی بخور حتما چون بدن با بدن فرق داره ولی منی که طبعم سرده تا ماه سوم بارداری لب به سردی نزدم......

بدنت هر چی میطلبه بخور.......

ببین فقط چیزای قاعده آور نباید بخوری وگرنه مولد غذایی و میوه های با طبع گرم ضرری نداره........

من که فقط گرمی خوردم چون بدنم به گرمی نیاز داشت......

من بعد ماه سه تازه حس کردم طبعم داره رو به گرمی میره از اون به بعدم ترکیبی خوردم یعنی گرمی و سردی رو کنار هم خوردم.......

اعتدال رو حفظ کردم.......

ایشالله حالت بهتر میشه.......

موز و چهار مغز و خرما هیچ کدوم ضرری ندارن بخور جون بگیری خودت به بدنت دقت کنی عیار دستت میاد کجا باید گاز بدی کجا ترمز بگیری........

سلام شما در زمینه بارداری صرفا تجربیات دارید یا تحصیلاتتونم در همین حوزه اس؟ چند تا سوال دارم  ...

عزیزم اطلاعات من فقط در حد تجربیات خودمو و دوستانم و مطالعاتی هست که داشتمو دارم. من به همین دلیل همیشه تاکید میکنم اینا برداشتهای منه و اینکه تا چه حد درست باشه قطعا نمیتونم چیزی بگم.......

من تحصیلاتم کاملا غیر پزشکیه......

باز کمکی ازم بر بیاد دریغ نمیکنم......

سلام آنا جون، عزیزم لطفا جوابمو بده،نگرانم

من پریودم از 16ام شروع شده بود که روز 6-7 تقریبا تموم شد بعد از روز 9 دوباره لکه بینی در حد چند قطره خون دارم،این اتفاق بعد از میکرو طبیعیه؟؟ 

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
عزیزم ال دی داری؟ اگه ال دی داری واسه اونه...... خلاصه نگران نباش لک چیزی نیست که انقدر به خودت اس ...

ال دی ندارم عزیزم .زنگ زدم به دکترم گفت شنبه اگه پریود شدی بیا .امروزم باز لک دارم ولی بیشتر داره مبشه مثل پریود.اخه نمیدونم این دیگه چی بود/حالا باید چی بشه من قرار بود یکماه روزی 2تا پردونیزولون بخورم البته همچنان هم دارم 2تا میخورم ولی 23روز خوردم بجای 1ماه بیشتر نگران اینم تا پریود .باز ایمنیم درست نشه چی/اگه باز اینجوری بخواد انتقال بده که باز نمیگیره  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام بچه ها خوبيد 

سلامتيد  حال حرف زدن نمونده  

من ٢٠ ابان شنبه از دادم ٢٥٠  بود 

ولي بيبي ميزدم از روز ١٢ يا ١١ انتقالم   همش  منفي بود  تا اينكه از دادم 

بعد  ترسيدم ك چرا از مثبت شده    روز ١٧ بعد از انتقالم بود 

بعد از جواب منه نادون  تند و تند رفتم  سونو   چون دكترم  اهواز برد نتيجه از ٧/٥ مشخص شد  تا ميرفتم  حتما مطب بسته ميشد   و تلفن هم جواب نمي دادن

حالا رفتم سونو   بعد ٢ ساعت مثانه پر  داغون  ك اقا  چرا بيبي منفي   از من مثبت شده  چيزي هست   ؟؟؟؟؟ 

ك بعد ماينه گفت خانم هيچ چيزي  اصلا معلوم نيست 

خلاصه ٨٠ بيزبون  دادم  و اومدم خونه

فردا صبح به مركز ivf زنگيدم گفت ٢ روز بعد از دوباره از بده  ك  منم  از دادم  در كمال ناباوري   ٢ بود  و منفي 

و از روز سونو من به لكه بيني قهوهاي  افتادم  و هرز گاهي يه تيكه پوست و گلوله شده ميومد از من بيرون 

ك دقيقا  ٢٢ ابان  يه پوست و بافت لوبياي خيلي كوچك اندازه چشم بلبلي و يه رگه خون  نازك ك بهش وصل بود 

تو دستشويي ك دستمال كشيدم  به خودم  كامل اومد  تو دستمال

م كامل فهميدم  اين  خود جنينه بود ك نتونست وصل بشه  با همون  رگ خوني  ك بند جنين هست اومد بيرون 

و من تو ٢ روز از عرش به فرش رسيدم 

روييده در من جوانه اي از خدا  
عزیزم دکترت گفته انوکسوپارینو به بازو بزنی؟ اگه دکتر گفته که خوبه بزن اما اگه خودت میزنی از دکترت م ...

آنا جون چيزي بهم نگفت در خصوص محل تزريقش ولي همون روز انتقال موقع زدن انوكسوپارين بود به بازوم زد ولي ممنونم از راهنماييت بازم ميپرسم

آنا جون تماس گرفتم گفت فرقي نداره ولي جذبش از دور ناف بهتره... من چون قبلا لاپاراسكوپي صفرا كردم محل عملم دقيقا روي نافم هست و با تزريق دور ناف اذيت ميشم... همه تزريقهام از قبل پانكچر تا امروز رو كه زير جلدي بودن روي بازو زدم... به نظرت چي كار كنم؟

آنا جون  می شه بگی dfi چند باید باشه؟ همسرم کاریوتایپ انجام داده dfi رو زده 90% و نرمال

عزیزم دی اف آی که ما انجام داشتیم دو تل آیتم داشت......

یکی زیر ۱۵ نرماله یکی زیر ۳۰......

اگه منظور از ۹۰ درصد یعنی ده درصد آبنرماله یعنی عالیه.....

عزیزم برا همسر من اونی که باید زیر ۱۵ باشه ۳۲ بود و شکر خدا با اینکه رنج بحرانیو رد کرده بود نتیجه گرفتیم......