2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046752 بازدید | 684544 پست
بی بی جان با اجازه آنا جون ، میخوای پریود بشی مگه، اینهمه قاعده آور یهوبا هم، من میگم نخور، زیاده رو ...

سلام ليلاجون نه من روز هشتم پريودم دارم استرديول ميخورم انشالله پنجم ششم آذر انتقالمه ميخوام رحمم گرم شه اخه من طبعم خيلي سرده الان چي بخورم خوبه؟؟؟

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانم گلا دکتر اورولوژ خوب و کاربلد سراغ دارین بهم معرفی کنین....شوهرم پارسال عمل کرده ولی حامل ...

سلام به همه دوستان عزيز ، خانمي همسر من پيش دكتر صاحب كشاف عمل كرده ، ايشون هم دكتر خوبي هستن ، من هم با آي وي اف باردار شدم ولي خوب بعد از عمل شرايط همسرم خيلي خوب شد طوري كه به ما گفتن ميكرو هم لازم نيست بكنيد و با آي وي اف من ١٤ تا جنين داشتم .

سلام خانوماایشالله هرکی توهرمرحله ای هست موفق باشه وخداکمکتون کنه الهی هیچ وقت داغ عزیزنبینین تروخدا ...

سلام مامان درسا جون ، خدا رو شكر كه خوب هستيد ، عزيزم ما همه به ياد هم وطن هاي عزيزمون هستيم ، من كه خيلي اين چند روزه از فكر مردم زلزله زده حالم بده ، ما هم كمك هامون رو از طريق آدم مطمئن جمع كرديم تا مستقيم به دست مردم برسه ، ان شا الله كه خدا خودش كمك كنه و زودتر اين نابساماني به وضعيت بهتري تبديل بشه ، ميگم بهتر چون قطعا هيچ وقت مثل قبل نميشه ، خدا خودش به كساني كه عزيز از دست دادن صبر و آرامش بده ، خونه و زندگي دوباره درست ميشه ولي داغ عزيزان هميشه روي دل آدم ميمونه ، ان شا الله خدا كمكتون كنه .

آخی عزبزم، نی نی های گلتن 😍😍😍😍  ولی خال مخالی رو قشنگ گفتی  😂😂😂😂

قربونت...اخه 4تا دایره ک توش خال خالیه 😂😂اسمشون گذاشتم قمبلی های خال مخالی...انشالله ک شما هم زودی زود میبینیشون

سلام ليلاجون نه من روز هشتم پريودم دارم استرديول ميخورم انشالله پنجم ششم آذر انتقالمه ميخوام رحمم گر ...

سلام عزیزم، خب پس هر چی دوست داری بخور، ببین موز هم خیلی خوبه، فقط زیاده روی تو هیچی نکن، نوش جونت، نه یهو سردی بخور فقط نه یهو گرمی، ولی خب چون طبعت سرد گرمی بخور، بادوم خوبِ، خرما، دم کرده ها من راستش میترسم خوراکی کمتر ترس داره، البته هنوز انتقال ندادی، گوجه فرنگی هم برای ضخامت اندومتر بخور خوبه.

من سه شنبه قبل پانکچر شدم یعنی 16 آبان  هنوز نشدم ولی سینه درد شدید دارم

جدی میگی،پس چرا من انقدر زود شدم؟بعد از پنج روز شدم،دکتر گفته بود یک هفته تا ده روز بعد،ولی من خیلی زوده؟یعنی خونریزی کردم ممکنه ؟

[QUOTE=48193999]عزیزم من بعد از پانکچر ۵ یا ۶ روز زودتر از موعد پریود شدم، به دکترم که زنگ زده بودم بهم گفت احتمال خ ...[

شنبه پانکچر شدم،امروز هجدهمین روز سیکلمه،ماه گذشته هم هفتم پریود شده بودم،الان خیلی زوده؟

جدی میگی،پس چرا من انقدر زود شدم؟بعد از پنج روز شدم،دکتر گفته بود یک هفته تا ده روز بعد،ولی من خیلی ...

عزیزم نگران نشو ،خونریزی چیه، زبونم لال خونریزی کرده باشی که اولا همون لحظه که به هوش میای حالت خراب میشه بیهوش میشی، اینججوری نیست که، در ضمن دکتر منم گفت زودتراز موعدت میشی، خب تو هم زودتر از موعدت شدی نترس،اتفاقا بهتر زودتر بدنت به حالت اول برمیگرده حالت خوب میشه، من پریودم از ۳۱ روز شد ۲۵ روز ، حالا تو دوره هات چند روز ِ؟ اگر ۲۸ روز باشی تعجب نداره که مثل من شدی. 

آنا جون با ميكرو بازم امكان حاملگي خارج از رحم هست؟؟؟

مهناز جون، با اجازه آنا جون جوابتو میدم، بله احتمالش هست ،ولی خیلی درصد کمی پیش میاد، فکرتو درگیر این چیزای منفی نکن، الان تمرکز کن رو نی نی ها دارن جا باز میکنن 😍😍

مهناز جون، با اجازه آنا جون جوابتو میدم، بله احتمالش هست ،ولی خیلی درصد کمی پیش میاد، فکرتو درگیر ای ...

آخه ليلا جون از دو سه ساعت پيش كشاله راست پام درد ميكنه... نگران شدم.. مرتب هم داغ ميشم و عرق ميكنم.. با اينكه خونه سرده...