2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست
مرسی عزیزم، عاشقشم،یعنی یکی از انگیزه های من برا ادامه روند درمان نازایی همین تیکر گذاشتن بود😁،ایشا ...

خدایی قبول دارم، این تیکر بارداری دیدنش اصلا یه حس خوبی به آدم میده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم گلا

دکتر اورولوژ خوب و کاربلد سراغ دارین بهم معرفی کنین....شوهرم پارسال عمل کرده ولی حامله نشدم

بخداخسته شدم ....آخرین تلاشامو میخام کنم

دعاگو هستم

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
دوستان من شنبه پانکچر شدم،الان خونریزی دارم یعنی دارم پریود میشم؟/جنینهامو فریز کردم؟شما چند رپز بعد ...

عزیزم من بعد از پانکچر ۵ یا ۶ روز زودتر از موعد پریود شدم، به دکترم که زنگ زده بودم بهم گفت احتمال خیلی زیاد زودتر پریود میشی و همینم شد، ایرادی نداره نگران نشو اصلا، من دوره هام ۳۰ تا ۳۱ روزِ، جالب روزی که پریود شدم همون روزی بود که ماه قبلش آخرین ال دی رو خورده بودم.روز ۱۵ سیکلم پانکچر شدم ۱۰ روز بعدش پریود شدم،ببین ون پریود که بعد از خوردن ال دی میاد پریود نیست بهش میگن خونریزی مصنوعی رحم، دکتر به من گفت اون پریود حساب نمیشه ، چون ما با دارو به رحمت تحمیل میکنیم، پریود منم یهو دلم درد گرفت و بعد خون اومد ۴ روز کامل خون داشتم بعد تموم شد، برای همین پریود بعدی واقعی حساب میشه بهش میگن اولین پریودبعد از پانکچر این حساب نمیشه.

مرسي عزيزم اناجوون من ده روز تقريبا انتقاله البته بعد ازprpو سرم اي وي اي جي الان رازيانه و بو مادرا ...

بی بی جان با اجازه آنا جون ، میخوای پریود بشی مگه، اینهمه قاعده آور یهوبا هم، من میگم نخور، زیاده روی میشه.

دوستان من شنبه پانکچر شدم،الان خونریزی دارم یعنی دارم پریود میشم؟/جنینهامو فریز کردم؟شما چند رپز بعد ...

من سه شنبه قبل پانکچر شدم یعنی 16 آبان 

هنوز نشدم

ولی سینه درد شدید دارم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
انشالله ک خدا بهشون صبر بده واقعا خیلی سخته خدا بهشون کمک کنه ماهم با چند نفر از دوستان کمک جمع کردی ...

خدارو شكر با وجود تمام مشكلات هنوز همدلي بين مردم هست ان شاءالله كه زودتر دل همه شاد بشه

افسون جون بادام ضرر نداره؟؟؟

مهناز عزیزم، اصلا یهو رژیم و عادت غذاییت رو تغییر نده، من یه بار اینکارو کردم داغون شدم، ببین بدنت به چی تمایل داره همونو بخور، تو هیچ چیز زیاده روی نکن، منم طبعم گرمه ، ببین بادوم خیلی هم خوبِ، ۵ تا ۶ تا دونه روزی بخور، هر چی تا حالا میخوردی بخور ،واقعا بدن ما خودش میگه چی بهم برسون، من همیشه تمایل بهوسردی خوردن داشتم بعدا فهمیدم طبعم گرمِ، تو هم روالِ عادی زندگی رو طی کن، یهو تو یه چیز تغییر بدی بدنت تعجب میکنه، ولی موز و بادوم که افسون میگه خیلی خوبن، موز برای تقویتِ عضلات رحم خیلی خوبِ،ولی در کل تو هیچ چیز زیاده روی نکن.

من سه شنبه قبل پانکچر شدم یعنی 16 آبان  هنوز نشدم ولی سینه درد شدید دارم

وااای منم سینه درد وحشتناک داشتم در حدی که لباس زیرم اذیتم میکرد ، بعد نمیبستم ،خداروشکر زمستونه شال گردنو کاپشن و پالتو باید بپوشم وگرنه باید میموندم خونه، ولی پریود که شدم انگار متولد شدم، حس رهایی بهم دست داد  😂