2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
ببخشید ی سوال مجدد.دقیقا خراش آندومتر برا چه افرادی خوبه انجام بدن.من زنگ زدم به دکترم گفت باید قبل ...

عزیزم هیسترو برا افراد خاصی نیست فقط شانس لانه گزینیو بالا میبره......

عزیزم هیسترو معمولا با بیهوشیه ولی دیگه مثل لاپرا بخیه نداری فقط از طریق واژنت انجام میشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
زنگ زدم ماماي دكترم گفت پماد آسيكوير يا همچين چيزي رو بزن ولي من گفتم خودش خوب شه بهتره حالا كه نگرا ...

نگران نباش ایشالله همه چیز خیلی خوب پیش میره و به این روزا میخندی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باران بهاری: میگم فاکتور کیفیت تخمک تو خون چیه؟

عزیزم اگه منظورت ذخیره تخمدانه amh هست یعنی آنتی مولارین هورمون......

رزسفید جون ولی من مدارکی که به زرنانی نشون دادم چیزی نبود که اون متوجه ضخامت یا نازک بودن آندومتر ب ...

مرمر جون پرسیدی به منم بگو تو کامال ثبت کنم شاید به درد بقیه دوستامونم بخوره......

سلام به دوستان عزیزم..امیدوارم اول همیشه شاد و سلامت باشید و بعد هم به آرزوهای خوبتون برسید..آمین ...

عزیزم ببین خیلی بعضی حرفهای دکترارو جدی نگیر......

ببین یادته به ما گیشنهاد اسپرم اهدایی داد دکتر؟

اگه اشتباه نکنم به ستایش جونم همچین پیشمهادی داده بودن......

اما میبینی هر دو مامان شدیم......

پس عزیزم به این راحتی کوتاه نیا......

ببین بذار یه چیزی بگم من اگه جات بودم آخر سر و بعد کلی مشورت بازم با رحم خودم امتحان میکردم......

ببین نهایتش اینه خدای نکرده یه بارداری ناموفق داشته باشی و رحمتو از دست بدی دیگه بدتر از این نمیشه که حتی شانستو امتحان نکرده باشی....

این حرفی که زدم خدا شاهده راحت نبود اما دارم بدترین حالتو برات میگم که ببینی میارزه امتحان کنی....

پس مشورتات رو بکن و جوانب رو بسنج و سعی کن همه کار انجام بدس که بارداریت ختم به خیر بشه......

لااقل بعدا نمیگی چرا ترای نکردی......

من که دلم واست روشنه.....

تعریف هر دو دکتریو که گفتی شنیدم.....

مشورتات رو بکن و بهترین تصمیمو بگیر......

دوستاتم دعاگوتن عزیزم.....

دخترا تو رو خدا به من بگین دکتر یونسی دکتر خوبیه تا حالا کسی باهاش عمل برداشت فیبروم انجام داده عمل ...

عزیزم بیشتر دوستان باهاش میکرو انجام دادن.....

سلام بچه ها خوبيد به ديروز گفتن كه نمي توني مرخصي بري خيلي حالم داغون بود و خداروشكر امروز دوباره ام ...

خدارو شکر عزیزم.....

ایشالله مرخصی زایمانتو بگیری.....

سلام آتریسا جان راستش من خودم قصد دارم یک ویزیت پیش نصر برم ببینم نظرش چیه چون دیدم مریض آندومتریوزی ...

عزیزم زیارتت قبول.....

ایشالله با یه بقچه گنده حاجب برآورده برگشته باشی و شیرینترین سوقات سفرت برا دوستای منتظرمون نوید مامان شدناشون باشه.....

ایشالله خودتم دو تا وروجک مامانی تو ساکت برگردوندی خونت.....

سلام آتریسا جان راستش من خودم قصد دارم یک ویزیت پیش نصر برم ببینم نظرش چیه چون دیدم مریض آندومتریوزی ...

راستی یه پیشنهاد.....

میتونی نصر و زرنانیو به موازات هم پیش ببری شاید نتیجه خوبی بده.....

البته اگه مقدور باشه....

بچه ها باورتون میشه؟ من به این امید میام تاپیک سر میزنم که چندتا بتای + ببینم. نمیدونین چقد خوشحال م ...

خدارو شکر نظر لطفش شامل حال دوستامون شده ایشالله تک تک دویتای مناظرمون حاجت روا بشن و طعم شیرین مامان شدنو تجربه کنن.....

سلام خانوما جنين فريز شده رو تا چه مدت ميشه نگهداري کرد ؟ 

فکر کنم نامحدوده....

اخیرا یه نوزاد متولد شده بعد یازده سال فریز انتقال داده شده بود و به دنیا اومده بود....