2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
آنا جون من پانکچر شدم فریز میکنم این ماه،بنظر شما آذر ماه انتقال بدم یا دی ماه؟دکترم گفت چون رحمم خو ...

عزیزن وقتی سیکل نچرال برات مناسبه همون بهترینه واست........

عزیزم نوع سیکلارو نمیشه گفت کدوم بهتره بهترین اونی هست که مناسب بدن هر فرد باشه.......

اگه سیکل نچرال میتونی انتقال بدی اتفاقا بهترین گزینست.....

بدنت نسبت به جنین کمتر غریبی میکنه!!!!!!

اما خوب هر کسی شانس سیکل نچرال رو نداره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بسلامتی عزیزم،منم سه روزه پانکچر کردم،منم دکتر گفته اینسری فریز،شما هم آزمایشات ایمنی انعقادی انجام ...

اره عزیزم من این ازمایشات رو دادم

مشکل ایمنی نداشتم ب اون صورت لب مرز بودم

ولی انعقادی مشکل داشتم .. جهش داشتم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آناجون صبور و با حوصله و مهربون سلام. برای شما چه جوری آندومتریوز لگنی رو تشخیص دادن؟با سونو یا سونو ...

عزیزم کار من سختترم بود من لوله هامم سالم بودن و تو سونوهای معمولی و عکس رنگی همه چی نرمال بود......

تست ca125 منم نرمال بود.......

عزیزم مشکل منو دکتر پ ا د م ه ر  با معاینه تشخیص دادن.......

ندولهای کف لگنم رو با معاینه لمس کردن......

عزیزم خوب تشخیص با معاینه کار هر دکتری نیست باید متخصص زنانی که کارش آندومتریوزه معاینت کنه البته خیلی وقتا با معاینه هم نمیشه تشخیص داد و تشخیص قطعی با لاپراسکوپیه......

سونوی آندومتریوزم باز یه سونوی تخصصیه و کار هر سونوگرافیستی نیست......

عزیزم اگه تهرانی یه سر برو کلینیک آندومتریوز ابن سینا......

یا اگه شهر خودتون دکتری میشناسی که کارش تو این زمینه هست یه ویزیت شو......

عزیزم حتما پیگیر باش چون یکی از دلایل ناباروری همین آندومتریوزم میتونه باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون صبور و با حوصله و مهربون سلام. برای شما چه جوری آندومتریوز لگنی رو تشخیص دادن؟با سونو یا سونو ...

راستی درد حین ن ز د ی ک ی هم داری؟

موقع پری یوبس یا اسهال میشی؟

راستی درد حین ن ز د ی ک ی هم داری؟ موقع پری یوبس یا اسهال میشی؟

نه حین ن ز د ی ک ی هیچ دردی ندارم. موقع پ ر ی هم چون سندرم روده تحریک پذیر دارم شدید نفخ میکنم. تهرانم 

یه دنیا ممنون که جواب میدی     

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

اره استرس دارم بیشترش به خاطر دکترمو چون هیچ چیزیو حاضر نیست توضیح بده اون سری که تخمک نداشتم حاضر به توضیح نبود این سری که پیورگان برام نوشت ازش پرسیدم این چیه نسبت به قبلی چه فرقی داره عصبانی شد گفت تو کازی نداشته باش اصلا هیچ چیزی از سیکلم حتی موقع انتقال نیومذ توضیح جنین ها رو بده امروز میخوام برم مطب دعوا 

فقط میگه مثل کور  و کر ها باش نه چیزی ببین نه حرفی بزن ماهر چی خواستیم انجام بدیم خسته شدم بزای هر سوالی کلی بگردم تو نت، خسته شدم چند سال گرفتارم تو اهواز دکتر خوب نبست، باورتون میشه شیش نفر همزمان داخل میفرسته و اصلا جواب نمیده حتی من دوست ندارم مشکلمو بقیه  بفهمن پنج نفر تو اتاقن

نمیدونم واقعا چیکار کنم باور کنید تو این چند سال شاید پنج دقیقه حرف نزده حتی برام ذخیره تخمدان ننوشته، یا اون سری که جنین نگرفت ازمایش هامو دوست داشتم ببینیه که بدونم کیفیتم تو ازمایش خوب بوده یا نه، به خاطر همین گیج و کلافه ام 

اخه مگه اندومتریوز تو بافت رحم خودش را نشون نمیده ؟پس چرا نمونه بافت رحم من اوکی بود نوشته بود هیچ م ...

با اجازه آنا جون ،عزیزم نمونه بافت رحم عفونت و یا خدای نکرده برای تشخیص سلولهای سرطانی و یا مشکلات خود بافت رحم هست و نمیشه اندومتریوز رو تشخیص داد، خداروشکر شما مشکل بافت رحم نداری، در مورد اندومتریوز هم با یک سونو دقیق اگر داخل رحمت چیزی باشه معلوم میشه و معاینه با دست وقتی فشار بدن درد زیادی میگیری ، تشخیص قطعی با لاپاراسکوپی هست ، خیلیا در اثر جراحی هم دچار چسبندگی میشن ولی وقتی لاپارا میکنن معلوم میشه فقط چسبندگی داشتن، اگر چسبندگی زیاد باشه و تشخیص بدن مانع لانه گزینی میشه با لاپاراسکوپی درمان میکنن. درد پریود دلیل صد در صد اندومتریوز داشتن نیست اینا میتونه از نشانه های اندو باشه و بهتر بررسی بشه .

نمیدونم واقعا چیکار کنم باور کنید تو این چند سال شاید پنج دقیقه حرف نزده حتی برام ذخیره تخمدان ننوشت ...

عزیزم میدونم چی میگی........

منم اوایل هیچی نمیدونستم اما از دوستان پرسیدمو خودمم کلی سرچ کردم خیلی چشام بازتر شد.......

تو هم هر سوالی داشتی بپرس......

ما اینجا واسه همین دور همیم که از تجربیات هم استفاده کنیم........

منظور منو دوستت اینه که با اینکه از نزدیک ندیدیمت از نحوه سوال پرسیدنت متوجه شدیم شدید استرس داری......

سعی کن کنترلش کنی.....

یعنی تا میتونی بپرس اما استرس رو از خودت دور کن!!!!!

مدام میگن تو سوال نپرس ما میدونبم چیکار میکنیم، منم مریض دکتر هستم حق دارم مشکلمو بدونم و حداقل سه د ...

وای این ویزیت دسته جمعی رو مخ منم هست اساسی......

نمیدونم پس این سوگندشون و حفظ اسرار پزشکی کجا میره.......

البته بگما تهرانم خیلی از دکترا این جوری ویزیت میکنن.....

تک و توک هستن دکترایی که حریم خصوصی بیمارو به تعداد بیشتر ویزیت ترجیح میدن.......