2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
سلام بچه ها .بازم منفی شد .مگه چقد جون دارم .مگه چقد توان دارم .می گن هر گلی یه بهاری داره فکر کنید ...

دقیقا درکت میکنم خواهری الان هرچیزی هم بهت بگیم برا آروم کردنت فایده ای نداره واقعا سخته خدا فقط خودش ی راه چاره ای برامون باز کنه منم خسته شدم خیلی ولی باز تلاشمو میکنم من بار 13 انتقالم هست که باید ماه دیگه دوباره برم انجام بدم نمیدونم باید چی بگم اینقدر این بار آخر امیدوار بودم که اصلا باورم نمیشد باز منفی شده برعکس هربار که همش گریه میکردم و جیغ و داد راه مینداختم اینبار فقط گفتم نشد باز .دلم برا خودم و خیلیای دیگه که شرایط منو دارن میسوزه ولی چه میشه کرد جز اینکه باز هم توکل بر خدا کنیم و یاعلی بگیم باز بریم سراغ درمان.انشالله دفعه دیگه با بیبی مثبتت خوشحالمون کنی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام بچه ها  من امروز زنگ زدم جنین شناسی بهمن  از 8 تا تخمکی که ازم گرفتن، هشت تاش جنین ...

خداروشکر که همشون جنین شدن انشالله که همین بار اول انتقالت شکمت پراز نینی  بشه و بارداری راحتی داشته باشی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها .بازم منفی شد .مگه چقد جون دارم .مگه چقد توان دارم .می گن هر گلی یه بهاری داره فکر کنید ...

ندا عزیزم آزمایش دادی منفی شدی؟ ناراحت نباش دنیا ک ب آخر نرسیده تنت سلامت عزیزم بازم تلاش کن تلاش تلاش ...ی خانمی 43 سالش بود بار 6 گرفت انشالله دفعه بعدی حتما میگیره ....اون پولایی هم ک خرج کردی فدای سرت وقتی نینیت بدنیا بیاد و ی خنده شیرینشو ببینی خودت میگی اون پولایی ک خرج کردم فدای این خنده هات😙

سلام دوستان عزیز،مامانایِ گل و پرانرژی، سلام ویژه به آنا جون که در هر شرایطی مارو تنها نمیذاره

afsoon جان مبارکت باشه، خیلی خوشحال شدم، ایشالله نی نی گلت منتظر بیاد بزودی پیشت 😘😍

مرسی رز عزیز از اطلاعاتِ خوبی که گذاشتی ، من عاشق شیره انگورم، اتفاقا دلتون نخواد یه خوب و خوشمزه اش رو هم دارم، ولی چون طبعم گرم ناخودآگاه هر از گاهی دلم میکشه بخورم، به نظر من همونطور که آنا جون میگه نباید یهو یه کاری که تا حالا نمیکردیم رو انجام بدیم، مگر برای دمان، مثلا درمان رحم سرد، وقتی فکرشو میکنم خود بدن ادم انگار تشخیص میده چی بیشتر تمایل داره، من اصلا فکر نمیکردم طبعم گرم باشه ولی ناخوداگاه تمایل به خوردن مواد غذایی با طبع سرد دارم، همیشه داشتم، این جالب بود برام.

روز خوبی داشته باشین.

سلام بچه ها  من امروز زنگ زدم جنین شناسی بهمن  از 8 تا تخمکی که ازم گرفتن، هشت تاش جنین ...

سلام، تبریک میگم افسون جون، خداروشکر ۸تا جنین تپل مپل داری، نگران اون سه تا معمولیه نباش جنینای منم سه تاشو گفتن معمولی ولی بعد اینکه از فریز درشون اوردن خوب رشد کردن و ب عنوان جنین خوب دوباره فریزشون کردن

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم، و با اعماق وجودم درکت میکنم،این حس درونیت حس منم هست.❤❤❤

خداروشکر که همشون جنین شدن انشالله که همین بار اول انتقالت شکمت پراز نینی  بشه و بارداری راحتی ...

مرسی عزیزم از دعای قشنگت

ان شالله انتظار شما هم به زودی به سر بیاد

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

ی سوال برام پیش اومده من هر ازمایشی میدم برا پرولاکتین همیشه نرماله 1بار هم روی مرز بود دقیقا ولی ترشح از سینه دارم یعنی مشکلم چیه اخه.عصبیم کرده ی جورایی

سلام، تبریک میگم افسون جون، خداروشکر ۸تا جنین تپل مپل داری، نگران اون سه تا معمولیه نباش جنینای منم ...

ستایش جان شما آز دادی؟

مرسی عزیزم از دعای قشنگت ان شالله انتظار شما هم به زودی به سر بیاد

ان شالله

ندا جون منم ۳۷ سالمه برا بار سوم امروز منفی شد. تا دیروز که خیلی ناراحت بودم چون پریود شده بودم از ناراحتی و غصه به شوهرم گفتم دیگه انجام نمیدم خلاصه از روزی که خونریزیم شروع شد هی گریه کردم و افسردگی گرفتم ولی حالا که جواب منفی گرفتم شکر خدا سعی میکنم روحیم خوب باشه و دارم فکر میکنم برای میکرو بعدی کی برم الاندمیخوام زنگ بزنم رویان باهاشون صحبت کنم. از فردا هم میرم سر کار و زندگی معمولیم شروع میشه‌ ‌ الانم میخوام یه پازل خوشگل درست کنم. یه برنامه هم گذاشتم که برم آرایشگاه و تا میتونم به خودم برسم. شما هم صبور باش و سعی کن خوب باشی.