2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047386 بازدید | 684597 پست
بچه ها یه سوال دارم نمیدونم کسی جوابشو میدونه یا نه.اما من با کلومیفن هفت هشت تا تخمک داشتم حالا با ...

عزیزم اینو به دکترت بگو ولی یه چیزی بگم فکر کنم با کلومفین شما مهار کننده نداشتین ولی تو سیکل میکرو خواهی داشت پس ممکنه تعداد انقدرام بالا نره که بترسوندت.......

اما به هر حال سابقه تحربیات قبلیتو به دکترت بگو که بهترین پروتکل رو برات انتخاب کنه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستااان  من امروز 12روز انتقالمه ولی,هیچ علایمی بجز دل درد ندارم خیلی نگرانم  خانم ...

عزیزم دنبال علایم نباش چون هیچ قانون مشخصی نداره.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستاي گلم فردا روز انتقالم هست... برام خيلي دعا كنيد

عزیزم الان رفتی برا انتقال.......

ایشالله با یه جفت جینقولی مامانی کنگر خورده لنگر انداخته برگردی خونه.......

سلام دوستان، روز همگی بخیر، من امروز رفتم سونو، نی نی های من 2قلو بودن😍😍😍😍 اما دکتر گفت قلب مشاه ...

عزیزم مبارکت باشه.......

نگران نباش اخیرا یکی از دوستامونم با تاخیر قلب رو دید......

سلام به همگی. امروز روز ۱۳ انتقالمه اولین لک پریودیمو دیدم. پروژه این سری هم همینجا تموم شد ایشالله ...

عزیزم لکو چرا به پریودی ربط میدی؟

لک که تقریبا اکثرمون داریم........

من خونریزیم داشتم الان دخملم برا خودش خانومی شده......

فکرای بد نکن.....

سلام به همه دوستان و ممنون از آنا عزیز بابت تاپیک مفیدش منم تازه میکرو انجام دادم و دو روز پیش متاس ...

سلام عزیزم به جمعمون خوش اومدی.........

ایشالله زندگیت پر از امیدهای خوشگل و خوشرنگ و ترگل ورگل باشه و تو خونت کلی شیطونی بکنن و پشت سرشون هی جمع و جور کنی و تمومی نداشته باشه......

واي ممنونم آنا جون... خيلي منتظر بودم ... عزيز من الان سردرد دارم.. ميتونم الان استامينوفن ساده بخور ...

امروزو بخور ولی تو بارداریت نخور.......

البته دیگه امروزم نخور آخه تازه فهمیدم امروز من فردات بوده.......

خخخخخخخخخ........

از این سردردای شیرین خواهی داشت عیبی نداره بغلشون کنی یادت میره.......

بچه ها یه سوال دارم، من آخرش متوجه نشدم خرما توی 3ماه اول بارداری خطرناکه یا نه؟؟؟ بعضیا میگن باعث سقط میشه، بعضیا میگن سرشار از ویتامینه و خیلی مفیده ، بعضیا میگن ویتامین آ داره، و ویتامین آ باعث سقط میشه، آخرش میشه خورد یا نه؟ 😐😐😐😐😐😐

سلام به همگی،دوستان خیلی التماس دعا داریم در این شبهاو روزها،انشاالله به حق امام حسین (ع) حوائج همه ...

عزیزم من که تا ماه ۷ فولیک اسید داشتم بعدش که تست سی بی سی تغییراتی کرد فولیک رو قطع کرد و ایزوآیرن نوشت واسم.......

سلام به همگی،دوستان خیلی التماس دعا داریم در این شبهاو روزها،انشاالله به حق امام حسین (ع) حوائج همه ...

ضمنا آهن آهنه از اون بابت فرقی نداره ولی دکتر من به خاطر اینکه مستعد یبوستم این مارکو برام نوشت......

یه مدتم یه مارک دیگه بود اونم یه همچین اسمی داشت خلاصه گفت اینا عوارضش کمتره....

هم اسپرین دارم هم ناکسپرین  حالا خدا رو شکر امروز لکه نداشتم، استراحتمو خیلی بیشتر کردم فقط خ ...

عزیزم پس استراحتتو بیشتر کن.......

روالش اینه اول استراحت میکنی اگه قطع شد که چه بهتر بعد قطع نشه پروژسترون اضافه میشه......

من که به خونریزی افتادم انوکسوپارینمو هم قطع کردن......

خلاصه دکترت با توجه به شرایطت تصمیم میگیره چی کار کنه......

سلام به همه منم جا امپولام حسابي دردناك شده ميترسم ابسه كنه از طرفي ديابت دارم فعلا دكتركفت بارژيم ك ...

عزیزم حرص خوردن و استرس خودش بالا میبره پس یکم ریلکس کن خودتو.......

خودتو با یه چیزایی مشغول کن.....

ایشالله به انسولین نیازی نمیشه.......

اما اگه شدم خودتو ناراحت نکن و فقط به نتیجه شیرینش فکر کن......

پس خدا رو شکر جنین فریز داری. ایشالله دفعه بعد حتما مامانی. فعلا در حد لکه ولی پریودی خودمو خوب می ش ...

عزیزم برا خیلی از مامانا علایم پری و بارداری مثل هم بوده.......

خودم دکترا میگن همه چی نرمال و خوبه ولی تخمک کم درست میشه پارسال ۶ تا داشتم با دو جنین امسال ۵ تا

عزیزم داروهای هر سیکلت چیا بودن؟

منم دو بارم تخمکام کمتر بودن بار سوم با مریونال ده تا تخمک عالی داشتم........

دریا جون وقت آزمایشم شنبه ست. بنظرتون اگه پروژسترون از دو تا بکنم سه تا ایراد نداره؟

عزیزم سر خود نکن.......

معمولا برا لک یه شیاف اضافه میکنن اما باید دکترت اضافه کنه.......

استراحتتم بیشتر کن.......