2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047392 بازدید | 684597 پست
نه احتمالا شرکتش فرق میکنه

عزیزم احتمالا به سفارش ایرانه.......

نام تجاریش وقتی یکیه فکر نکنم فرقی کنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها منم همش می ترسم نی نیم سقط شه چی کار کنم    

عزیزم فکرای خوب بکن که اتفاقای خوبم بیفته.....

این فکرارو از خودت دور کن عزیزم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من امروز مجبور شدم پروژسترونم رو یکساعت زودتر بزنم ایرادی نداره ؟؟؟

نه عزیزم ایرادی نداره اما سعی کن مرتب بزنی......

سلام به همه مامانای گل الان و آینده. من روز ۱۲ انتقالم. مرکز رویان میکرو کردم یه جنین دارم ولی هیچ ع ...

عزیزم نگران نباش منم بدون علامت بودم.......

منتظر بتای تپلت هستیم........

آنا جون من زير دلم درد گرفته.. نگران شدم... از داروهاست يعني؟ رحمم منقبض ميشه .. استرس گرفتم

عزیزم میتونه از داروها باشه.......

نگران نباش یکم استراحت کن بهتر میشی.......

منم خراش انجام دادم الان دردمشابه پری دارم بچها ماما گفت واسه انتقال خواستی بیای بگو واست prp انجام ...

عزیزم دوستات کامل توضیح دادن در مورد پی آر پی.......

خوبه انجام بده شانستو بالا میبره.......

دوستان بعد از انتقال با پرواز برگردیم شهرمون یا سه چهار روز استراحت کنیم بعد برگردیم بهتره ؟ من از ...

عزیزم اگه میتونی یه چند روز بمون بعد برگرد......

سلام به همه دوستان من دیروز پانکچر شدم ... هشت تا تخمک ازم کشیدن ..   سری قبل پانکچر شدم 33 ت ...

عزیزم اتفاقا این تعداد خوبم هست.......

من شخصا اعتقاد دارم حدود ده تا ایده آل ترین تعداد تخمکه چون اگه مشکل خاص دیگه این نباشه معمولا کیفیت تخمکا بالاست.......

وقتی بیشتر میشه معمولا نسبت به افزایش تعداد کیفیتم پایین میاد.....

نگران نباش عزیزم.....

ایشالله ۸ جنین عالی منتظرته حتی شایدم بیشتر.......

یادته یکی از جنینای رز جون همون مراحل اولیه تقسیمات سلولی دو تا شدن؟

پس بهترینا منتظرته به لطف خدا......

دوستان بعد انتقال خوردن چهار مغز اشکال داره یا نه؟ لطفا کسانیکه بعد از انتقال برگشتن شهرشون راهنمای ...

عزیزم بله میتونی چهار مغز بخوری ولی زیلده روی تو هیچ چیز خوب نیست.......

یعنی نشینی کیلو کیلو بخوری.......

نرمال بخور خیلیم خوبه......

ببین اینکه میگن بعد انتقال گرمی نخورین اولا برا کسایی که طبع گرم دارن درسته من شخصا بعد انتقال فقط گرمی خوردم چون طبعم سرده.......

و ضمنا اینکه میگن گرمی نخورین بیشتر همون گرمی هایی هستن که قاعده آورن نه سیب و موز و امثالهم که طبع گرمی دارن......

در مورد برگشتن با ماشینم به نظرم جلو بشین و صندلیو بخوابون فقط اگه راحت دوره هر یکی دو ساعت یه بار نگه دار و یه چند قدم راه برو که خون جریان داشته باشه و مشکلی ایجاد نشه.....

سلام به همه ی عزیزان..امروز روز دهم سیکلم هست ..بی بی چک زدم ولی اولش منفی بود خواستم بعداز چند دقیق ...

عزیزم ایشالله مامان شدی.......

سعی کن این دوهفته گرمی اصلا نخوری دکترکه واسه من انتقال دادخودشون پاهامواززانوجمع کردن پس فکرکنم تاز ...

عزیزم خوردن یا نخوردن گرمی بعد انتقال به طبع افراد ربط داره.......

من تا سه ماه اول بارداریم لب به سردی نزدم و فقط گرمی خوردم......

بعد که حس کردم طبعم داره به سمت گرمی میره سردی و گرمیو با هم خوردم.......

پس نمیشه قانون کلی داد که گرمی بعد انتقال خوبه یا بد چون بدنا با هم فرق دارن......

من حتی شال پشم شترم رو روز سونوی غربالگری اول باز کردم.......

اره قارچیه...البته الان خیلی مراقبم ،خوبم...ولی خب لامصب خیلی به رطوبت حساسه کافیه جایی برم توالت، د ...

رز عزیز حالا که مزمن شده پس سفت و سخت رعایت کن.......

شلوار تنگ و حین نپوش.......

همیشه با خودت کاغذ توالت داشته باش........

لباس زیرتو تند تند عوض کن......

ببین من جایی باشم نتونم تند تند لباس زیر عوض کنم لااقل پد روزانه میذارم اونو تند تند عوض میکنم.....

خلاصه تنها راه درمان اینه خودتو خشک نگه داری به هر زحمتی شده.......

حتی مجبور بشی هر دقیقه لباس زیرتو یا پدتو عوض کنی.......

یه مدت رعایت کنی بهتر میشی......

سلام انشالله كه همگي خوب باشن و در انتظار نتيجه مثبت به اونايي كه جديدا مامان شدن تبريك ميگم  ...

عزیزم اصلا نگران نباش وروجکت با این چیزا هیچیش نمیشه.......

ماشالله برا خودشون قلندرین......

بیدی نیستن به این بادا بلرزن.......

فقط استراحت کن و با دکترت تماس بگیر ببین چی میگه......

میگم اگه مشکل ایمنیم حل بشه ممکنه با این مرفولوژی70درصد و تحرک 35درصدطبیعی باردار شد؟

بله عزیزم چرا نشه........

از دوستان با مورفولوژی یه درصدم طبیعی باردار شدن.......