2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
مر مر جون همش در حال استراحتم دیروز یه اشتباهی کردم یه کم کار کردم از دیروز هم دردام بیشتر شده هم لک ...

ستایش جون بیا از خودت خبر بده عزیزم 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من خودمم خیلی دکتر چوبساز و دوست دارم ولی ایشون اصلا مثل دکترای معروفی که میشناسیم برای سقط و ا ...

ماری جون

جنین شناس بیمارستان گاندی رو می دونی کدوم دکتره؟

آیا قبل از انتقال باهاش مشاوره انجام دادی؟

دیروز با دکترزرنانی وقت داشتم ،یه خانمی خیلی تعریف می کرد،می خواستم اگر شماهم تجربه ای تواین زمینه دارین راهنمایی کنید؟

من می گم لااقل اندازه دو بار بشه  دو نی بشه ..  اره اون 33 تا هم خوب نبود تعداد زیاد خیلی ...

afsoon جون

ایشالا این سری با همین تخمکها نتیجه می گیری

برات بهترینها رو از خدا می خوام

afsoon جون ایشالا این سری با همین تخمکها نتیجه می گیری برات بهترینها رو از خدا می خوام

مرسی مرمر جان ان شالله

با دکتر عارفی داری ادامه می دی ؟

مرسی مرمر جان ان شالله با دکتر عارفی داری ادامه می دی ؟

afsoon جون

شک دارم،به خاطر اینکه مثل سابق وقت نمی ذاره،با وجود اینکه اطلاعات خیلی بالایی داره

دیروز با دکتر زرنانی وقت داشتم ،آزمایشاتم رو که دید گفت شما حتما باید قبل از انتقال PRP  رو داشته باشین،در صورتیکه من به دکتر عارفی قبل از انتقال گفتم ولی گفت سرم IVIG داری دیگه لازم نیست در صورتیکه دکتر زرنانی گفت اصلا ربطی نداره ،تو بیمارستان گاندی همه از دکتر صالحپور نتیجه گرفته بودند،ولی از عوض کردن دکتر هم زیاد خوشم نمی یاد

گیج شدم

دکتر عارفی با وجود اینکه من چسبندگی داشتم جنینهای فریزم رو هدر داد،که با دکتر آصف جاه این مورد رو برطرف کردم

خدایا به همه کمک کن

afsoon جون شک دارم،به خاطر اینکه مثل سابق وقت نمی ذاره،با وجود اینکه اطلاعات خیلی بالایی داره دیرو ...

اره  موافقم دکتر سرش شلوغه، بی حوصله هم شده ....  ولی امار مثبتاش واقعا بالاس ما الان گروه داریم مریض های عارفی خیلی خیلی امار مثبتا بالاس خدارو شکر 

البته همه دکترا روش خودشونو دارن و  دکتر کنار دستیشونو قبول ندارن ..

تعریف دکتر صالح پور رو هم شنیدم  دکتر خوبین

خانم برادرم پیششون زایمان کرد 

البته  طبیعی باردار شد ...  ولی بنظرم علم عارفی خیلی بالاتره ازشون

در نهایت اینکه واقعا خدا باید بخواد و بس

دوستان بعد انتقال خوردن چهار مغز اشکال داره یا نه؟

لطفا کسانیکه بعد از انتقال برگشتن شهرشون راهنماییم کنید؟؟ امروز روز دوم انتقالم هست فردا باید برگردم فقط نمیدونم تو ماشین چجوری بشینم

صندلی عقب دراز که میکشم پاهامو از زانو به بعدمجبورم جمع کنم

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
دوستان بعد انتقال خوردن چهار مغز اشکال داره یا نه؟ لطفا کسانیکه بعد از انتقال برگشتن شهرشون راهنمای ...

عزیزم دکتر من میگفت جلو بشینید و پاها رو جمع نکنیدد ..ایشاالا که خبر مامان شدن رو تو گروه بهمون بدی عزیزم.

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕

سلام به همه ی عزیزان..امروز روز دهم سیکلم هست ..بی بی چک زدم ولی اولش منفی بود خواستم بعداز چند دقیقه برم چک‌کنم که کار پیش اومد و بعداز نیم ساعت که رفتم دیدم یه خط کمرنگ هم افتاده بنظرتون کاذبه؟؟ 

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕
دوستان بعد انتقال خوردن چهار مغز اشکال داره یا نه؟ لطفا کسانیکه بعد از انتقال برگشتن شهرشون راهنمای ...

سعی کن این دوهفته گرمی اصلا نخوری دکترکه واسه من انتقال دادخودشون پاهامواززانوجمع کردن پس فکرکنم تازه بهترم باشه البته من خودم توی راه تشک انداختم زیرپام ونیمه نشسته بودم حتماتشک بذارصندلی عقب تا ضربه های ماشین روبگیره

سلام به همه ی عزیزان..امروز روز دهم سیکلم هست ..بی بی چک زدم ولی اولش منفی بود خواستم بعداز چند دقیق ...

اخی ان شالله که  صحیحه بی بی چک الکی مثبت نمی شه 

مبارک باشه عزیزم 

بازم فردا تکرار کن

میگم من بعدانتقال شدیدا تکرر ادرار داشتم جوری که واسه برگشتن مسیر ۲۵۰کیلومتری رو۴بار رفتم دسشتشویی ش ...

من هم داشتم بخاطر شستن بدنمون با اون مایع شستشو هست من سوال کردم 

مگه استخر برا اندو مضره؟ یا بعد عمل مضره؟

دكتر گفتش عفونت حتي كمش هم واسه شمايي كه چسبندگي و آندو داشتين بده چون اگه بكشه بره بالا بازم دردسرا شروع ميشه، بعد گفتش من چون خودم از نزديك خانما رو ميبينم اينجا به هيچ عنوان پامو استخر نميذارم عفونت بيداد ميكنه كافيه دو سه تا ازينا تو آب باشه، البته من استخر مختلط رفتم خدا خفففه ام كنه، روم نشد اينو بهش بگم ديگه  ، ممكن بود پرتم كنه بيرون !

خلاصه به نداشتن عفونت و لباس زير كتون خيلي تاكيد داشت