2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خراش انجام دادم الان دردمشابه پری دارم بچها ماما گفت واسه انتقال خواستی بیای بگو واست prp انجام ...

من پي ارپي كردم به نظرم انجام بده خونتو ميگيرن روش يكسري مراحل انجام ميدن بعد تزريقش ميكنن تو رحم بعد ده دقيقه ميري خونه راحته درد نداره 

دوستان بعد از انتقال با پرواز برگردیم شهرمون یا سه چهار روز استراحت کنیم بعد برگردیم بهتره ؟

من از اهواز میخوام تهران بیام واسه کاشت 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
منم خراش انجام دادم الان دردمشابه پری دارم بچها ماما گفت واسه انتقال خواستی بیای بگو واست prp انجام ...

منم با مینو جون موافقم ، همه چی انجام بده، بالاخره تو حساب کن درصد هر کدوم از اینکارا هم کم باشه ولی بالاخره با هم دست به دست هم میدن توی مثبت شدنت تاثیر دارن،

دوستان بعد از انتقال با پرواز برگردیم شهرمون یا سه چهار روز استراحت کنیم بعد برگردیم بهتره ؟ من از ...

به نظر من یکی دوروز استراحت کن بعد برگرد اهواز، خوبه دیگه همون یکی دو روز . خونه خودت به هر حال راحت تری، اهواز تا تهرانم یک ساعت دیگه، خسته نمیشی.

دوستان عزیز، من در مورد prp مطلبی براتون ترجمه میکنم که خیلی جالبِ، و متوجه میشین کاملا چیه

PRP چیست؟ prp = Platelet-rich Plasma

یا به عبارتی جوانسازیِ رحم، در این روش تزریق پلاسما غنی شده از پلاکت به قسمت بالاییِ واژن و اطرافِ کلیتوریس میباشد که باعث ضخامت سلولهایِ بنیادی و رشد بافتِ جوان میشود.

فاکتورهایِ رشدی که توسطِ prp فعال شده آزاد میشوند ، تولیدِ کلاژن و الاستین در داخلِ واژن و اطرافِ کلیتوریس را ترویج میدهند، موجبِ ضخیم شدن بافت داخلی ، و در نتیجه تحرک آسان ،ارتقا جنسی و بهبود هیدراتاسیونِ واژینال میشود ( خشکی واژن رو هم برطرف میکند). 

سلام به همه دوستان

من دیروز پانکچر شدم ...

هشت تا تخمک ازم کشیدن ..   سری قبل پانکچر شدم 33 تا تخمک داشتم این سری دکترم دوز داروهامو کم کرد خیلی تعداد امپولام کم بود 

گفت می خوام کیفیتشون بره بالا ولی هشت تا واقعا کمه بنظرم 

حالا چند تا شون جنین می شه     خلاصه خیلی نگرانم و بدجور خورده تو ذوقم 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
نگران نباش افسون جان منم ۱۱تاازم گرفتن که ۹تاش جنین شد سه سیکل ایجاد شد بازم خوبه ایشالا مال شماهمش ...

من می گم لااقل اندازه دو بار بشه  دو نی بشه .. 

اره اون 33 تا هم خوب نبود تعداد زیاد خیلی کیفیت میاد پاییین

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

telegram.me/microinjection

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com