2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047209 بازدید | 684581 پست
من یک سقط تو سه ماهگی هم داشتم که جنین مرده بود و خیلی به سختی هم دفع شد حدود. بیست و. سه تا قرص داخ ...

عزیزم علت سقطتو پیدا کردن؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها سلاااام من نبودم يه مدت سي صفحه عقب بودم خوندم تا بهتون رسيدم الان ان شاءالله همه انتقاليا م ...

عزیزم من مشابه شرایطت دیدم کشی طبیعی باردار شده و اومده بود مطب خانون دکتر براش سرم تجویز کنه.......

سلکسانم میتونی بزنی.........

فکر کنم به محض + شدن بتات باید بری داروهاتو بگیری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خانومای با تجربه من امشب یه کمی ترشح قهوه ای دارم، شیافم میزنم هر ۸ ساعت  چی کار ...

عزیزم استراحتتو بیشتر کن.......

نگران نباش........

تکرار شد به دکترت بگو لازم باشه پروژسترونتو زیلد میکنه.......

خانوماي عزيز جواب نميدين؟؟ ت ل گ ر ام گروهي هست؟؟؟ يا همينجا بايد صحبت كنيم؟؟؟؟

عزیزم اخیرا یکی دوستان به اسم سروناز یه گروه زده.......

چند صفحه قبل بری شماره یا آی دی گذاشته........

اینجام سوالی داشتی دوستات جوابتو میدن.......

بچه ها نگران پله نباشيد من دوران انتقال سه يا چهار بار پله بالا پايين رفتم ولي با احتياط بعد انتقال هم يكساعت بيشتر نخابيدم قبلا ٤ساعت نگه ميداشتن بعد پرستار اونجا كفت تاثيري نداره من بعد انتقال اونقدر دستشويي داشتم كه حتي دستشويي هم رفتم 

واااي عزيزم يعني ٦٠ تا آمپول پروژسترون بهت دادن؟ پس چطور آنا جون ميگه فقط ٢ تا بهش دادن؟

عزیزم روزی 2تا میدن آنا جون منظورشون روزانه بود 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم بالاتر میره ایشالله..... عزیزم آب زیاد بخور....... پیاده روی بکن....... اخیرا دوستانی که مش ...

یعنی مصرف گوجه موثره در ضخامت اندومتر؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام من دوبار آی یو. آی ناموفق داشتم تو. صارم و ابن سینا و حالا برام تجویز میکرو شده و منتظرم دو. هف ...

نه نمیذارن بعد 2/3 ساعت مرخص میکننت.خدا بخواد نینی بده از 50طبقه پله هم بالا بری میده بهت نخوادم نمیده .انشالله که برات بخواد و دلت شاد شه

لیلا جون دعا کن برا نی نیام اتفاقی نیفتاده باشه،وگرنه خودمو نمیبخشم به خاطر دیروز، بی بی چک صبح هم ا ...

ستایش جونم ، اصلا به دلت بد راه نده ، فقط استراحت کن، روزِ چندمی؟ 

عزیزم من که دست به دعا هستم، ایشالله خدا قبول کنه، نگران نکن خودتو ، استراحت کن، ایشااله نی نی ها حسااااابی چسبیدن به دلت، این دردارو هم به فال نیک بگیر مالِ بزرگ شدن رحمتِ😘😘

لیلا جونم خوبی؟حالت بهتر شده دیگه انشالله؟    

به به رز ِ عزیز دلم، فدات شم خوبم، دیروز پری اومد اول از همه درد سینه خوب شد که خیلی عذابم میداد، داغونم از پریود ولی کلا راحت شدم، انگار آدم متولد میشه بعد از پریود  ، اصلا دلم درد گرفت انقدر شاد بودم داره پریود میاد قرص نخوردم لذت ببرم ، خدایا به چه روزی افتادیم 😂😂😂 خودآزاری تا این حد، از درد پریود لذت ببری 😂😂😂😂 ،البته بعدش دیگه مسکن خوردم.

تورك انا جان بجز كانالي كه داريد گروه تل گر ام هم كه خانوما مراحل ivf ميگذرونن هم هست؟؟

عزیزم یه گروه هست قدیمیه نمیدونم هنوزم هست یا نه ولی گروه سروناز جونم که جدیده هست........

چند صفحه قبلو نگاه کن پیدا میکنی......

من تو گروهی نیستم و کلا با گروه راحت نیستم......

بچه ها امروزمیرم شیراز واسه خراش برام دعاکنید همه چیزخوب پیش بره ودردهم نداشته باشه یه کم نگرانم دیگ ...

عزیزم ایشالله خیره و بانی مامان شدنته......

نه نیازی به پرستار نداری.... من روز قبل از انتقالم غذای دو روز رو درست کردم فقط همسرم گرمش میکرد...ف ...

بله عزیزم همسرم غروب میاد خونه میتونه کمکم کنه ممنون از راهنماییتون .بله عزیزم یه دوره کمک اولیه رفتم تزریقات رو بلدم .

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
ممنون عزیزم آمپولامو. خودم میزنم اما فقط مشکل پله دارمو اینکه صبح تا عصر کسی پیشم نیست میخواستم بپرس ...

اگه خیالتو راحت میکنه بگیر اما ما خیلیامون شرایط تو رو داشتیم........

منم صبح تا شب تنها بودم و شب همسرم غذا درست میکرد بعد در طول روز ا میشدم گرم میکردم......

یکی دو روز اول بعدش حتی خودم غذا درست میکردم.......

اما یه چیزی بگم همش دراز نکشیا........

پاشو تو خونه یه دوری بزن.......

استراحت مطلق اصلا خوب نیست......