2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
سلام دوستان کسی دونر یا اهداکننده تخمک داره معرفی کن یا واسطی ک این کار کن

کیمیا جون دکتر بارچی نژاد طرح شانگهای رو انجام داد برای من آزمایش amh دادم که صفر بود

ولی تو موسسه ابن سینا همین دکتر با طرح شانگهای ۴ تا تخمک ازم گرفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام صبح ب خیر  ستایش جون نیومدی از بی بی چک امرروزت عکس بدی من خوشحال شمممم  اومدی بهم ب ...

سلام صبح بخیر، ان شالله پانکچرت با‌ موفقیت انجام‌میشه و به زودی اسمت از لیست منتظرا ب لیست مامانا منتقل میشه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
وای ممنونم آنا جان خیلی خوب توضیح دادی .من طبعم سرده .مستعد هایپر شدن هم هستم چون یه بار دیگه هایپر ...

عزیزم تو گوگل سرچ کن خیلی شماره تلفن مسافرخونه هست زنگ بزن قیمت بگیر

راستی بچه  اگه دوست داشتین تو گروه ما باشین پی ام بدین به این خط

۰۹۰۳۶۵۵۹۳۰۹

دیشب شوهرمو فرستادم بی بی چک مارکای دیگه بگیره ولی هر جا رفته بود فقط مدیکور داشت، امروز صبحم زدم ولی نمیدونم چرا طول میکشه دو خط شه ۵ دقیقه زمان میبره که واضحه واضح شه

یه چیزی نمیدونم چم شده، به جا اینکه خوشحال باشم ناراحتم استرس دارم حال روحیم بده، اصلا سرحال نیستم،از خودم تعجب میکنم، ملت افسردگی بعد از زایمان میگیرن من افسردگی بعد از بی بی مثبت گرفتم  

ستایش جان کی نوبت آزت هست؟خیلی زود بی بی زدی دختر توکه ازمنم هولکی تری بچه هاکسی ازشماخراش رحم داده ...

امروز روز نهمم میشه،تازه من از روز چهارم دارم بی بی میزنم😂😂، بچه ها روزشونو با دیدن بی بی من شروع میکنن😂

یه چیزی نمیدونم چم شده، به جا اینکه خوشحال باشم ناراحتم استرس دارم حال روحیم بده، اصلا سرحال نیستم،ا ...

به این دلیله که زودبیبی زدی به خاطراون استرس داری وناراحتی یه کم خودت رومشغول کن تازمان روازدست بدی

امروز روز نهمم میشه،تازه من از روز چهارم دارم بی بی میزنم😂😂، بچه ها روزشونو با دیدن بی بی من شروع ...

ستايش جون مثبتي عزيزم، مباركت باشه. ❤️ استرس رو از خودت دور كن و لذتش رو ببر

دیشب شوهرمو فرستادم بی بی چک مارکای دیگه بگیره ولی هر جا رفته بود فقط مدیکور داشت، امروز صبحم زدم ول ...

عزیزم من روز 12 انتقالمم این قدر پررنگ نبود ولی بتام روز 13 شد  300 

بی بی چکمم همین مارک بود

فقط مثبت باش و خداروشکر کن

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...