2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
عزیزم دکتر من پله رو میگه خطررررناکه اما آشپزی کردن و پیاده روی پنج دقیقه بعداز غذا رو توصیه میکنه و ...

عزیزم پله هارو آروم بالا پایین کنین مشکلی نداره.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از همه تون دوستون دارم برام دعا كنيد كه انشالله اين دفعه منم طمع مادرشدن بچشم بحق امام حسين

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕
من تو ازمايشم هتروزيگوت بودم فكر كنم معنيش اينه غلظت خون دارم نميدونم والا شايدم برا اطمينان دكتر دا ...

عزیزم منم هتروزیگوت بودم و تا آخرش سلکسان داشتم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون من امروز gcsfداخل رحمی زدم و سه شنبه صبح انتقال دارم،معذرت میخوام ولی چون یادم رفت از دکتر بپ ...

عزیزم والا ما داشتیم بدون هیچ محافظتی.........

دکتر گفته بود اتفاقا خوبه.......

ممنونم كاش همه مثل شما به ادم اميد بدن والا اين روزا به هركى ميگم تو دلمو خالى ميكنه

بانوی عزیز ببین عوارض وقتی میان تو کار که چندین بار این پروسه تکرار بشن........

البته بازم برا همه پیش نمیاد.......

ببین پر عارضه ترین تو سیکل طبق اطلاعات من پروژسترونا هستن پس شما ایشالله یه بار بیشتر این پروسه رو تکرار نمیکنین چون جنین سالمتونو انتخاب میکنن و انتقال میدین که به احتمال خیلی بالا نتیجه + در انتظارتونه......

پس نگران عوارض نباشین.........

من تکرار زیاد پروسه انتقال رو توصیه نمیکنم........

برا همینه همیشه تاکید دارم سعی کنین با میانبر کوتاهتری مشکلاتتون رو بشه و تو سیکل تکرار نیفتین........

پس شما نگران نباش چون ایشالله بار اول نتیجه خواهین گرفت.........

سلام دوستان کسی دونر یا اهداکننده تخمک داره معرفی کن یا واسطی ک این کار کن

کیمیا جون اون مطلبو خوتدی تو کانال گذاشتم؟

یکی از دوستان با ذخیره صفر به روش شانگهای ازش ۴ تخمک گرفتن.......

اناجون من امروز gcsfداخل رحمی زدم و سه شنبه صبح انتقال دارم،معذرت میخوام ولی چون یادم رفت از دکتر بپ ...

عزیزم پس طبق تحربه سوگل جون عمل کن چون تجربه تون مشابه هست.......

من جی سی اف اس رو زیر جلدی داشتم........

سلام سلام. من رفتم نی نی رو دیدم. علت خونریزی نامعلوم. هماتوم نداشتم.خداروشکر خونریزی پشت جفتم نبود. ...

سوگل جون سونوی اول مامان ارغوانم یه قلو بود اما سونوی بعدی سه قلو تحویلش داد.......

فعلا زوده برا قضاوت قطعی........

ایشالله هر چی صلاحته همون بشه........

امیدوارم فقط هر چند تا هستن صحیح و سالم به دنیا بیان........

سلام بچه ها من چندروزه پستاروهمه ازصفحه اول خوندم تاامروز رسیدم به صفحه آخر منم توسیکلم سه شنبه نوب ...

به سلامتی عزیزم.......

آفرین به همتت عزیزم.......

ایشالله جشن مامان شدنت.......

سلام خوش اومدی عزیزم  واقعا چطوری تونستی ٢۵٠٠ صفحه رو بخونی😳😳 انشااله که اینسری نی نی هات م ...

همونطوری که منم تاپیک نیلی جون (اگه اشتباه یادم نمونده باشه) رو خونده بودم.......

تک تک لحظات دوستای قبل رو خونده بودم و با شادیاشون شاد و با غماشون اشک ریخته بودم.......

ایشالله از این به بعد فقط پر شادی باشه........

بچه ها بعد انتقال به شماها چندتا آمپول دادن؟

منظورت از آمپول چیه؟

پروژسترون اگه منظورته من دو تا داشتم........

من از الان خيلي ترسيدم از آمپول پروژسترون كه همه ميگن خيلي درد داره شماها چندتا زدين؟

عزیزم به خدا می ارزه........

من الان حتی یادم نیست دردش تا چه حد بود.......