2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045839 بازدید | 684484 پست

من دوازده تاجنین داشتم یک سال پیش سه تاجنین سه روزه روانتقال دادن که نشد واین بارم سه تابلاست وانتقال دادن که بازم نشد راستش دیگه نمی خوام ادامه بدم خیلی راه سخت وپراسترسیه وقتی خدانخوادبه زورنمیشه خداروشکر که دخترم ودارم این همه سختیم تواین چهارسال بخاطر دل اون تحمل کردم طفلی خیلی دلش بچه می خواست ولی خوب قسمت نیست به زورم نمیشه شاید واقعان خیرم دراین باشه من مشکل ازشوهرمه درگذرزمان آزو اسپرم شده الان نزدیک پنج ساله یه مرد عقیمه خیلی خودخواه وبداخلاقه تواین مدت خیلی عذابم داده واقعان دیگه تاب وتوانشو ندارم هردفعه که رفتم دنبال این کاربهم گفته ازخدامی خوام بهت نده وقتیم چیزی میگم ودعوا میکنم باهاش میگه همینه که هست خیلی ناراحتی خدانگهدارت راه باز وجاده دراز 😢😢😢خلاصه کنم خیلی دلم گرفته امروز ازدیشب همش ازخداگله میکنم نمیدونم چه مرگمه نمی تونم جلواشکاموبگیرم اینبارخیلی امیدواربودم ببخشید خیلی طولانی شد 😔😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من چندروزي نبودم حال نداشتم عصري اگر شد برم دكتر حقيقت سوزش ادراري و خارش واژينال اذيتم ميكنه ديشب نتونستم بخابم  دكترم فقط ميكه پماد كلوتريمازول ولي اونم موقته دوباره خارش مياد زيردلم يطوريه. انشالله همتتون خوب باشيد وموفق 

من دوازده تاجنین داشتم یک سال پیش سه تاجنین سه روزه روانتقال دادن که نشد واین بارم سه تابلاست وانتقا ...

عزيزم راه فوق العاده سختيه من ديگه خاضر نيستم تحت هيچ شرايطي اين راهو تكرار كنم تا الان دوماهه هرروز سوزن ميزنم كلي مشكل دارم مثل قند مثل سوزش ادراري خارش خلاصه داغونم استراحتم هستم بقدري روحيه ام خرابه كه خد نداره من ٥ساله درگير اين راهم ولي بميرم تكرارش نميكنم هركس هم هرچي خواست بگه اهميت نداره جون خودم مهمتره انشالله خدا بخاد همين يكي رو بعد ده سال بهم برسونه با اينهمه ضجر و سختي

من دوازده تاجنین داشتم یک سال پیش سه تاجنین سه روزه روانتقال دادن که نشد واین بارم سه تابلاست وانتقا ...

سلام گلم 

بنظرم امیدتو ازدست نده 

میدونم وکاملا درک میکنم که چقد سخته ولی یکی از دوستای من همه بی بی چکهاش  منفی بود آزمایش داد مثبت شد بعد پنج روز از تاریخ پریود تازه بی بی چکش مثبت شد یعنی بعد پنج شش روز از آزمایش مثبت 

الان امیدبهترین چیز هست برات 

وای که چقد سخت میشه اگه همسر همراه نباشه برات آرامش آرزو میکنم من اگه همسرم همراه نباشه یک دقیقه نمیتونم 

پس آدم قوی هستی من تحسینت میکنم 

ماها کم دور برمون معجزه ندیدیم پس ایمان داشته باش انشااله که برات اتفاق بیفته 

آناجان دكتر به من اجازه مصرف شياف رو يك هفته است داده ولي من همچنان امپول ميزنم كفتم تا ١٢هفته بزنم منشيش كفت اگرميتوني امپول خوبه به تظرت بعد ١٢هفته شيافه يا ميشه پرولوتون زد؟ايا پرولوتون قدرت شو داره جايگزين امپول بشه

بچه ها نظرتون در مورد تست مدیکور چیه؟راسته میگن مثبت کاذب نشون میده

من که از این مارک بدم میاد هرچی زدم منفی بود فک کنم ناراحتیم روحی بود 😂😂😂

چون جواب نگرفتم😂

ولی میبینم همه ازش استفاده میکنن 

عزيزم راه فوق العاده سختيه من ديگه خاضر نيستم تحت هيچ شرايطي اين راهو تكرار كنم تا الان دوماهه هرروز ...

مینوجون ازخدامی خوام کوچولوی نازتو برات حفظ کنه ایشالله به سلامتی بغلش بگیری آدم ازلحاظ هم روحی هم جسمی  خیلی تحت فشاره باورکن دیگه کم آوردم بخصوص که من تواین راه تنهام واصلا حمایت نمیشم 

اگه عضلات پشت پاته عزیزم آب زیاد بخور به خصوص شبا قبل خواب...... من نصف شبم بیدار بشم میخورم.......

نه عزیزم بیشتر رون هام هستش که به ساق پامم میزنه البته کمتر شده اما گاهی هست..ممنونم از وقتی که میذاری برای جواب دادن مهربون😘😘🙏🙏🙏🙏

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕
مینوجون ازخدامی خوام کوچولوی نازتو برات حفظ کنه ایشالله به سلامتی بغلش بگیری آدم ازلحاظ هم روحی هم ج ...

ممنون از دعاي قشنگت ميفهم چي ميگي بخدا ادم كم مياره حتي بعد مثبت شدن منم همسرم زياد شرايطو درك نميكنه ميكفتم خسته شدم ميكفت ولش كن.ولي واقعا راه طاقت فرساييه خدا خودش صبرمون بده

سلام گلم  بنظرم امیدتو ازدست نده  میدونم وکاملا درک میکنم که چقد سخته ولی یکی از دوستای ...

ممنونم خواهرعزیزم بخدا ازدیروز که شوهرم باهام دعواکرده دارم میترکم خیلی سبک شدم که اینجاباهاتون دردودل کردم ببخشیدکه باحرفام شماروهم ناراحت کردم تاخدانخوادیه برگم ازدرخت نمیفته بازم توکل به خودش 

ممنونم خواهرعزیزم بخدا ازدیروز که شوهرم باهام دعواکرده دارم میترکم خیلی سبک شدم که اینجاباهاتون دردو ...

خدارو شکر دختر نازتو داری خدا برای همدیگه حفظتون کنه انشااله دومی رو هم میاری 

واقعا هم درست میگی تا خدا نخواد برگ هم از درخت نمیفته همین اعتقادات خیلی خوبه وکمک میکنه 

یه سوال داشتم شما چرا از انتقال اولتون یه سال فاصله انداختین؟ اینبار هم سه تا جنین انتقال دادن؟

خدارو شکر دختر نازتو داری خدا برای همدیگه حفظتون کنه انشااله دومی رو هم میاری  واقعا هم درست م ...

ممنونم لطف داری روزی هزارباربه درگاه شاکرم که دخترمو دارم ایشالله خدا دامن همه شمادوستای عزیزم روهم سبزودلاتونوشادکنه من انتقال اولم سال گذشته تودی ماه بود اون موقع توساخت وساز خونه بودیم بعد اون دیگه شرایط مالیشو نداشتم وازدواج برادرم پیش اومد ماه رمضون بود بعداینام اساس کش وکم وکسریای خونه که دیگه نتونستم تا این بارکه اول آبان انتقال دادم آره سه تاانتقال دادن