2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامی جون مبارکت باشه عزیزم خدایا شکرت بازم یه مامان دیگه،هورااااااااااااااااااااااااااااااااا کی ...

ممنونم مرمر جون من روز ١١ تست دادم و اومدم خبر دادم عزيزم.❤️❤️❤️

سلام به همه 

من امروز رفتم سونو و خدا روشکر قلب دیده شد😘😘😘

اما صدایی برای من پخش نکردن و فقط دکتر گفت قلب داره

انشالله برای همتون بیاد یه همچین روزایی

دعا کنید خدا برام نگهش داره

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش
لیلا جون خوبی؟ عزیزم واقعا نمیشه حکمت کار خدا رو درک کرد ولی همین که میدونیم این حکمت همیشه به نفع م ...

efsibi جان عزیزم، خوبی؟ اختیار داری ،این حرفا چیه، همین که میدونم شما دوستای خوبم به یادم هستین خیلی عالیه، واقعا حکمت خدا در چیه نمیدونیم ولی خب دیگه پیش میاد ،بازم تلاش میکنم، بچه ها خیلی تو به دست آوردن روحیه کمکم کردن، ایشالله تو و بقیه دوستای باردار به سلامتی زایمان میکنین و ما منتظرا هم بزودی از تجربیات بارداری و بچه داری شماها استفاده میکنیم.

فقط الان دوست دارم زودتر پریود شم چون خیلی حالم بدِ، دیروز از دلدرد نمیتونستم راست راه برم.

عزیزم التماس دعا . 

سهاـ ستاره جون عزیزم سلام به روی ماهت.😘❤

الهام جان ، عیبی نداره، تبریک گفتن که بد نیست، 😊  ، به فالِ نیک میگیرم، ایشالله بزودی بهم تبریک میگی ،😍❤آمین

خوشبخت  😂😂 جیغ نزنیا، اینجا زنِ حامله هست ،کلی از دستت خندیدم دختر.😄❤