2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046386 بازدید | 684511 پست
سلام ممنون آنای عزیزم از جوابتون دکتر زرنانی تخصصش چیه عرفان زنگ زدم گفتن همچین دکتری نداریم شماره م ...

عزیزم تخصصش ایمنی و انعقادیه ظاهرا من فکر میکردم فقط ایمونولوژ هستن اما ظاهرا تو زمینه انعقادیم تخصص دارن........

عزیزم میدونم دوستان تو بیمارستان گاندی باهاشون ویزیت میشن........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باشه عزيزم يه دنيا ممنون از راهنماييت

من بیمارستان بهمن رفتم از قبلش می گفتن مریضای عارفی حتما مثانه شون پر باشه .. تاکید داشتن

زیر سونو هم معمولا انتقال نمیدن دکترا 

برا منو یادمه اونوقت ماماها هم گفتن مثلا سفارشی انتقال داد

چ فایده ... منفی شد

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من خیلی حالم بدِ، تمام بدنم درد میکنه، مریض شدم ، حس میکنم یه توپ سمت تخمدانام داره میترکه، ن ...

الهی بگردم لیلا جان ... 

می رفتی یه دکتر خودتو نشون میدادی ..

ان شالله خدا به هممون نظر کنه و اول هم شما دوست خوبمون

سلام ممنون آنای عزیزم از جوابتون دکتر زرنانی تخصصش چیه عرفان زنگ زدم گفتن همچین دکتری نداریم شماره م ...

دکتر زرنانی تو بیمارستان هتل گاندی هستن

من رفتم اونجا یه ویزیت 

دکتر خوبی هستن و با حوصله

عزیز دلم ایشاله تا جور شدن برنامت معجزه خدا شامل حالت شده و مامان شدی.......

یعنی ممکنه؟من که کامل امیدم رو از دست دادم.اما برای همه دوستان منتظر آرزو میکنم خیلی زود مادر بچه ای سالم و صالح و خوشگلشون بشن.و اونایی که فرشته هاشون به دنیا اومدن هم خدا براشون حفظ کنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
میخوام بدونم کسایی که اینجا نتیحه گرفتن مثل مامان سبحان و بقیه کیفیت جنین هاشون چی بودا؟ aبوده و بلا ...

سلام به همه دوستان ، عزيزم من اصلا گريد جنينهام رو نميدونستم بقيه اش رو هم نميدونم يعني توي رويان روي كارت فريز نمينويسه و فكر كنم بپرسيم بهمون بگن ولي من نپرسيدم اصلا چون دونستن يا ندونستنش فرقي به حال آدم نداره نتيجه فقط مهمه .

من اين سري حتي نفهميدم جنينهام بلاست بودن يا نه چون سري قبل روي برگه انتقالم نوشته بود بلاست ولي اين سري چيزي ننوشته بود .

بچه ها من خیلی حالم بدِ، تمام بدنم درد میکنه، مریض شدم ، حس میکنم یه توپ سمت تخمدانام داره میترکه، ن ...

ليلا جون عزيزم بالاخره نميشه بگي اصلا نبايد بهش فكر كني به نظرم يه كاري كن يه كم روحيت عوض بشه مثلا اگر ميتوني مسافرتي برو تا با انرژي بري براي سيكل بعدي و به اميد خدا جشن مامان شدنت رو بگيريم .

سلام خانومامن امروز خیلی سینه هام دردمیکنه کسی میدونه واسه چیه مال داروهاس یاازنشونه های بارداریه&nb ...

از هر دو میتونه باشه...شما به فال نیک بگیرش...  

درباره ماها که بمبی از داروهای هورمونی وارد بدنمون میشه هر چیزی ممکنه پس زیاد به علایم حساس نشو

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام خانومامن امروز خیلی سینه هام دردمیکنه کسی میدونه واسه چیه مال داروهاس یاازنشونه های بارداریه&nb ...

مامان درسا

ایشالا که مامان شدی

به نظرم نشانه های خوبیه

منتظر خبرهای خوبت هستیم

ليلا جون درد تخمدانات كه براي داروهاست بنظرم من كه حالت طبيعيه عزيزم  بيا اينجا صحبت كن هر چه مي خواهد دل تنگت بگو عزيزم ما ميشنويم.  ماها هممون همدرديم درد و غصه همديگه رو ميفهميم 

اما نااميد نباش ما تمام تلاشمون رو ميكنيم انشالله خدا هم كمكمون ميكنه 

خـــــدايـــــا دلمون ،دل دوستام ،دل همه ماماناي منتظر و شاد كن خودت از غمي كه گوشه دلمونه خبر داري نااميدمون نكن🙏🙏🙏🙏🙏

عزیزم مال داروهاست ولی تو فرض رو بر این بگیر به خاطر مامان شدنته.......

عزیزم اولین علامت بارداری بتای + هست.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان عزیز،ممنون به خاطر همدردیتون،دفعه قبل هم که با میکرو باردارشدم جنین خوب رشد نکرد و خود به خود سقط شد،این بار هم همون اتفاق رخ داد وسقط شروع شده ودچار خونریزی شدم،فعلا که دو سه ماهی بچه دار شدن منتفیه،تا بعدش برم آزمایشات ژنتیک و ایمنی و انعقادی وبدیم باهمسرم تابارداری بعدی مشکلی پیش نیاد،فقط برام دعاکنید همه چی خوب پیش بره وعید نوروز امسال خانواده ماسه نفره بشه با نی نی مون،الهی آمین🙏🙏🙏

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...