2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046597 بازدید | 684531 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها نمی دونم چرا  دچار وسواس شدم سر خوردن استرادیول .همش فکر می کنم  روزی 5 عدد خیلی زی ...

عزیزم ربطی نداره به ضخامتت ربط داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سمانه جون عزيزم تا هفته ٩ من استراديول داشتم ، نه خانمي من يك قلو دارم يك پرنسس . 😘😘😘

مامان سبحان جون ببخشید اینقدر سوال می پرسم .شما چند تا می خوردید و آیا جنین فرش انتقال دادید یا فریز.

بچه ها من بايد هفته اينده برم ماموريت پرواز برام اشكالي نداره ؟

عزیزم ،نرو، تا سه ماه اول بارداری پرواز خوب نیست، یه بازه زمانی میشه تو بارداری با هواپیما مسافرت کرد بعد از سه ماهگی صد در صد و قبل از ۷ ماهگی حدودا، فشار داخل هواپیما و فشار زمین متفاوت و ممکنه باعث انقباضات شدید رحم بشه، اگر هنوز تو انتقال بودی فرق داشت ولی الان بهتر رعایت کنی.

ممنون انا جون . از وقتی باردار شدم روی خوردن داروها دچار وسواس شدم . دکترم هم درست جواب نمی ده فقط م ...

سمانه جون، نگران استرادیول نباشه، دارویی که هیچ خطری نداره، حتی اگر اُوِر دوز هم بکنی هیچیت نمیشه، کسی بخواد باهاش خودکشی هم بکنه فایده نداره 😂😂 ، برای همین دقت کن همه چند تا چند تا میخورن، حتی دکترا خیلی روی ساعتش و تعدادی که میخوریم حساس نیستن، پس نگران نباش. 

آنا جون من رفتم دكتر مغز و اعصاب، بهم گفت چون قبلا ميگرن داشتي و الان داري استراديول مصرف ميكني سردر ...

هر دو راهو میتونی انجام بدی........

اما ترجیحا منتظر نتیجه ام آر آی بنونیم بد نیست......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

استرادیول خیلی داروی مزخرفیه تمام. من سردرد ندارم قلبم هست. البته چند روز قبل انتقال رفتم دکتر متخصص قلب بیمارستان ی معاینه ظاهری کرد و نوار قلب گفت مشکلی نیست اگر می خوای اکو هم بده دیگه ندادم. اما الان کلافم حتی نمی تونم سمت چپ بخوابم. خدایا من و بچه رو صحیح و سالم به ضربان قلب و غربالگری برسون.

خیلی خیلی سخته. منکه تو این ی ماه بعد انتقال سر جمع ۵و۶ بار از خونه بیرون رفتم که باز بیشترش واسه دکتر و تزریق سرم بوده